Кой е прав в случая

• 5 297
  • 150
  •   1
Отговори
# 75
Казусът беше за наема. Исках просто да разбера кое е редно и кое не, понеже тепърва ще се сблъсквам с предизвикателствата на живота. И второ имаш си работа не с трол а с човешко същество  Iris04.

# 76
Силно скептична съм, че гаджета специално са се регистрирали и пишат в една и съща тема своята гледна точка, при това толкова прямо и все едно другият не чете. На някой трол му е скучно.

# 77
Отврат. Родители и чудо.
А като беше със съквартирантка колко плащаше?
Мъжа е най на далавера- хем безплатен секс, хем си плаща момата да я таковат. Чудничко!

# 78
Да съгласна съм че нямам право да го държа отговорен и не се и опитвам.

# 79
Плащахме по 150 лв. Нормално за град като нашия.

# 80
Отврат. Родители и чудо.

Прокрадва се ориенталската нотка, точно че дъщерята е бреме и трябва да я вземе някой, ако може по-раничко.

# 81
Отврат. Родители и чудо.
А като беше със съквартирантка колко плащаше?
Мъжа е най на далавера- хем безплатен секс, хем си плаща момата да я таковат. Чудничко!

Ама направо много безплатно. Презервативите права струват и те.

# 82
Не съм бреме за родителите ми.

# 83
Силно скептична съм, че гаджета специално са се регистрирали и пишат в една и съща тема своята гледна точка, при това толкова прямо и все едно другият не чете. На някой трол му е скучно.

Моля Ви, не наричайте приятелката ми "трол".

# 84
Не се обиждай , нито травмирай , все пак хората са се преместили за вас на вас да ви е хубаво затова са напълно в правото си . Не овъртийнквай всичко , и ще се чувстваш много по-добре. Това е в реда на нещата

# 85
Точно, Сирен.
Аз и затова питах колко е плащала със съквартирантката- ето, спестили са от перото наем родителите.

Няма да се учудя тя да ги купува презервативите, ако, изобщо...

# 86
Ако не беше бреме, родителите щяха да предпочетат да дават повече пари, но момичето да си живее сама и да си гледа моминството. А те явно нямат против да я вземат за малка булка на 17.

# 87
Точно, Сирен.
Аз и затова питах колко е плащала със съквартирантката- ето, спестили са от перото наем родителите.

Не, аз ги купувам. Нейният бюджет е стриктно разпределен.

# 88
Miroslav, коя е възрастта според Вас след която момчетата стават мъже? Grin

# 89
Точно, Сирен.

Не, аз ги купувам. Нейният бюджет е стриктно разпределен.
Правилно. След наем и храна не и остават много...

Общи условия

Активация на акаунт