Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 313
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 105
Аз този път влизам с питане. Идеи за влогъри с канал на тема фитнес? Някой гледа ли подобни, имате ли любимци?
По темата с дразнещите, щом ме дразни, unfollow и не навъртам трафик в нехаресван профил/ канал.
Гледам Станислав Чакъров https://www.youtube.com/user/IronStalik

# 106
Трудно ми е да гласувам, само Гергана Д не харесвам.

Но има доста, които смятам за жалки и чак ми е мъчно като ги гледам как просят от брандове и се молят на последователите - Ивана, Пириня, Радостна мама и другите wannabies дето искат провизии за децата си.

Валери не е харесвана тук, но на мен наистина ми допаднаха видеата й от Виетман, Истанбул. Била съм и на двете локации, даже в същия хотел в Турция и осъзнавам колко още неща съм могла да видя  за краткия ни престой. Дразнещ е гласът й, но не мога да отрека, че се старае във видеата си - монтаж, купува кадри с дрон, съдържание и тн.

Определено не мисля, че Валери си е купила дрон, та тя купи една пържола за двама. Някъде прочетох, че била купила кадрите от Турция, но всъщност има сайт, от който можеш да вземеш кадри на почти всичко напълно безплатно, без да ти свалят съдържанието от YouTube. Валери може и да ги е купила все пак. Старае се, но това старание не е достатъчно за канал съществуващ 4+ години.

Склонна съм да мисля всичко друго, но не и че ги е купила тези кадри...
Преди (ама много преди, още в началото на канала) много я харесвах и никога не ми е пречело да гледам видеата и без кой знае каква обработка, нооо увии... при нея всичко вече е писъци , крясъци, ПР пратки и инфантилно поведение...

# 107
Аз този път влизам с питане. Идеи за влогъри с канал на тема фитнес? Някой гледа ли подобни, имате ли любимци?
По темата с дразнещите, щом ме дразни, unfollow и не навъртам трафик в нехаресван профил/ канал.

Българите не ги следя много, може би гледам най-вече Радостин и Стефани Спорт, за които споменаха преди мен. Иначе най-често гледам тези:

# 108
Tinkerbell,
Подобно внимание ще ги екзалтира, било и негативен вот, не заслужават, ще помислят,че са инфлуенсъри наистина, тя и Щолена е същата работа. Хареса ми как я определи Гръмпи - нелепа😁
На Пиранята детето вече пише ли стихосбирки?

# 109
  • Light of Zartha
Достатъчно е в едно изречение да се намърдат, за да избухнат със сторита Grinning . Милите, толкова претенции и поучения пък никъде не се котираха.

# 110
Благодаря за новата тема!

Гергана и Ивана. Ако бях чела повече(видях после, че имам право на три гласа), щях да добавя и Валери.
•Гергана, заради коронавируса.
•Ивана, заради всичко последните 3 месеца.
•Валери, няма нужда от коментар мисля, въпреки че имаше 1-2 видео, в които не беше толкова зле.
Част от другите дори не съм ги пускала.

Гледах част от видето на Ивана, не можах да го довърша, обработката(която в нямаше почти) куцаше - не, мерси.
Забавлявах се с Брад Мондо цял следобед, докато бебето спеше, а аз си въртях домакинството. Май беше старо видео, но не го бях гледала отдавна и се чувствах заредена!

Преди седмица ми попадна едно видео за една пакистанка, която започва(силно казано, но да кажем, че нейното видео избухна) скандал в ютюб. Ето ви малко “чай” за пиене. Става дума за Diva curl продукти за коса. Може би къдравите дами ще са чували за тях, тъй като са за дами като тях. Аз да си призная не бях(моята коса е 95% права), докато не започнах да гледам къдрокоси, предимно тъмнокожи или азиатки(индия/пакистан и прочие) в ютюб. Оказва се, че след ежедневно ползване, косите им се прецакват(стават сухи и имат ефект на изгоряло; започва сърбеж и падане на коса също), а повечето от тях са модели=кофти период на работа.
Има много обикновени жени, които си правят група във фейсбук, за това че не са “откачили” и не са “сами”. Интересно ми е да гледам, на някой, може да му е също, затова споделям.
https://youtu.be/nuo8UCcyDhg - Аиша Малик
И ми попадна това всичко от този канал: https://youtu.be/g6Asd3cyq-I в него разобличават разни инфлуенсърки.

Патриша Брайт показва в канала си колко пари е изкарала и за колко време(препоръчвам всичките ѝ видеа, прави за красота и влогове-винаги е готино съдържание!) : https://youtu.be/Wq-OsOSl0zI

# 111
  • София
Юхуу за записче, напоследък не ви смогвам. Макар че ми е love/hate relationship, гласувах за ВалериЕ! Гергучито ме е блокирала, та не знам какво бълва.

Инстаграм в едно клипче Joy

# 112
Много лесна анкета този месец Grinning
Гергана - заради 'личният ми живот и карантината', както и заради тъжният момент 'Ето какви подаръци съм правила на любимият, нищо че е въображаем, но поне си имам Гучи!'.
Йоко - гнусните ИГ снимки по бельо/бански са ми пред очите при всяко прочитане на името й. Отделно има нещо много неприятно в излъчването и говора й ...
Ейчеви - Теа ми е малко в стил 'Гергучи' ... Хем глупава, хем с високо самочувствие и безкрайни претенции. Наум пък ме издразни с биенето на тъпана 'Ще даря стволови клетки' без дори да е определен като подходящ донор. И по Нова ТВ с това се хвалеше, а реално само беше дал кръвна проба ама това не значи, че ако е положителна то задължително ще даде. Още повече, че май спомена, че би дал само за въпросното момиче, а не че ще се запише като донор за да може да помогне на друг при евентуално съвпадение. И това самочувствие с вирнат нос в стил 'Къде съм аз, къде сте вие?' ми е много неприятно.
Единственият плюс, който мога да напиша за него е, че все пак се даде гласност И покрай неговия пост за даряването на стволови клетки. Ама хич не беше благодарение на него, както се изрази по Нова, нито пък беше само с цел да помогне - опита да си вдигне рейтинга се забелязва с просто око.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 09:48 от _Зизy_

# 113
Полина написала честито съединение! Леле ще се гръмна!
Освобождение не съединение. То е на 6 ти септември. 😁цял роман...ама може ли така да се излага.

# 114
Полина написала честито съединение! Леле ще се гръмна!
Освобождение не съединение. То е на 6 ти септември. 😁цял роман...ама може ли така да се излага.

Нарочно е. Сега хиляда души ще ѝ пишат да я поправят, ще се зарине в реакции. После ще го поправи и ще се извини, още хиляда коментара и реакции.

# 115
Беше, беше

# 116
Сериозно ли някой се прави на тъп, само за да има реакции?

# 117
Хе хе хе, за единия трафик ли да се излага?!
Скрит текст:

# 118
Сериозно ли някой се прави на тъп, само за да има реакции?

Според мен - да. Всичките глупави въпроси и подобни грешки са за коментарчета. Който се хваща да "поправя" си е за него, налива вода в мелничката... Очаквам скоро вълна от "Честито Рождество Христово" по Великден.

То не са и 134 години - от Освобождението е повече, а и за Съединението не е точно (135 ще са тази година).

# 119
И аз идвах с новината, че най-накрая си сменя маникюра.... Стана ли месец?

Колко време я чете тази книга?!? Друга няма ли?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт