Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 314
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 120
Тази и Валката я четеше. Уж, нали. Може и само за снимки да е била - декор.

# 121
А според мен Полина е просто тъпа. Веднага го е поправила и има само пет-шест коментара от хора които са и казали, че е сбъркала датата.

# 122
  • Light of Zartha
Добре де, хубаво е заради "ангажираност" както тейчето се изразява обаче лично на мен такъв човек ще ми остави лош вкус. Никакъв срам ли няма Полина, за да си привлича внимание към профила посредством двата празника на държавата, в която живее от n на брой години? Flushed Много тъпа постъпка, Полина. Има интернет за тази работа...

# 123
Сигурно я смята за "най-инстаграмъбъл"...хохо ...да не забравяме, че тя си подреди книгите по цвят...🙄🙃

# 124
Не смятам, че е умишлена грешка с цел да привлича трафик. Най-малкото щеше да я остави по-дълго време, вместо да я поправи веднага.

# 125
За Полина мога да се изкажа, ама не знам дали няма да ме нападнат. За мен е недопустимо да си прекарал, кажи-речи, целият си живот в една страна и да бъркаш съединение с освобождение. Какво като си рускиня, или украинка, или каквато беше там, така и не разбрах. Не искам да обръщам темата на патриотска, но коментирам тази грешка, тъй като Полина я имаме уж за една от умните и все е хвалена, колко добре е научила българския и тъй нататък...
Скрит текст:
Имах една шефка едно време, родена и израснала в Македония, навсякъде се представяше за "македонка", не знае нито един национален български празник, пита ме "вие на 3 март какво точно празнувате", ама има български паспорт, щото уж с "българско самосъзнание", ама нищо подобно... Но има всичките права, които имам и аз, ама на трети март какво сме празнували.

# 126
Изобщо не съм изненадана и не, не е нарочно от страна на Полина - просто е глупава и много самонадеяна. Говорим за жена, която рекламираше вино и превръзки бременна - отдавна е ясно, че причинно-следствените връзки между мисъл и действие при нея липсват. Написаното от нея не само няма връзка с никой празник, няма смисъл изобщо, как успя да намеси майка си със Съединението?! Глупава, ограничена и надменна жена. Вместо да се извини, просто е изтрила чутовната глупост и край - нищо не се е случило.

# 127
Гласувах за:
Ивана - скучна ми е. Повтаря по 1000 пъти едно и също нещо като грамофонна плоча и е обсебена от тия практики за успех...

Валери - Най-дразнещата според мен.. Ненормална лиготия, говорене с ръка под брадичката, стисната и авантаджийка..

Искаше ми се да гласувам и за Елица, защото до скоро беше любимия ми влогър, но ме разочарова постоянно. Качва от дъжд на вятър видеа по 7-8 минути, колкото да се отбие номера. Бях и писала коментар съвсем мило, че ще се радвам да качва по-често и по-дълги видеа, прочете и отговори на всички други, освен мен.. Явно е много тънкообидна и псвен хвалебствия друго не приема.. И защо постоянно пита какво съдържание ще ни е интересно да снима, като тя не качва нищо..

# 128
Все пак, постът на Полина е реклама. А както знаем, там логика няма - Освобождение, Съединение, майки, баби, тетки... всичко е пльокнато на куп, колкото да се напише нещо, пък дали има смисъл, няма значение.
Миналата година Фети честити празника с реклама на рокли, сега Поля - с Допелхерц. 😂

# 129
Благодаря  за темата!
Не само инфлуенсърките ни, които не се различават  по нищо от средностатистическата българка, не знаят и не си представят какво да правят след майчинството,  много  бг жени са така, просто смяна на начина на мислене, приоритетите и отговорностите. И също така малките заплати на жените в бг по принцип.
Трудно ми беше да определя  3 макс дразнещи, забравих Димитрова,  но всъщност ме е блокирала, така че ми е направила услугата да не мога да я следя  Simple Smile Чудно колко хора е блокирала, много интересно.

Мен също! И то защото я попитах, защо веднага блокира хора, които имат мнение, различно от нейното. Smile

# 130
Гласувах на за Гергана и Валери. Но много се чудя дали да не си редактирам вота и да вкарам Полина на трето място. Не знам как може да е толкова зле!

# 131
Здравейте, дами.
Присъединявам се към вашата тема.
Имам един въпрос към вас.
Според вас активното обсъждане на българските влогъри тук във форума ли е главната причина за спада в качването на техните видеа напоследък?

# 132
  • Някъде там
Здравейте, дами.
Според вас активното обсъждане на българските влогъри тук във форума ли е главната причина за спада в качването на техните видеа напоследък?
Ако това, че са активно обсъждани е причина за нещо свързано със видеата, то трябваше да е вдигане на качеството на видеата, не обратното.
Нали искат обратна връзка...Получават доста сериозна, но както виждаме не са много възприемчиви на идеи и не си взимат поука.

Полина се излага, нищо повече..

# 133
Пепе сега и коли рекламира, и то една от любимите ми марки.😒 И Женя Джаферович ги рекламираше миналата година, ама съм напълно убедена, че никога тези двете няма да си купят Сеат... Все още се чудя, що не дадат тест драйв на други хора, с по-малко последователи, но които предоставят качествено автомобилно съдържание и са компетентни относно съответните марки? Опазил ме бог да разчитам на Пепе или Женя да ми рекламират колите...

# 134
Скрит текст:
Здравейте, дами.

Просто се изчерпаха вече. Никакви идеи, никаква креативност. Но пък изцепки бол.
А и някои се уморяват и си взимат почивки. Не е лесно да си фул тайм влогър.

Общи условия

Активация на акаунт