Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 169
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 150
По-неприятното и тъпото от излагацията на Полина е лошото й отношение след това и отговарянето на въпреки.

Антоанет Попова не я оправдавам, но тя все пак е учила средното си образование в чужбина. Гергана си е учила в България.

# 151
Дано Полина вярва, че лоша реклама няма.
Това е вече голям гаф, даже бие този за Австро-Австралиягейт на сестрата на Гергана. Е, поне новини, статии, чужд пост дори да не ти попаднат, не мога да повярвам.
Ама аз затова казвам Имаш социални мрежи, имаш проблем....иначе само най- близките ти знаят, че си тъп.

Не! Честно!
Критични сме към влогърите, понякога даже прекалено, има и смекчаващи вината обстоятелства за някои грешки, пълен - кратък член, случва се на всекиго, обаче това... За мен Полина вече е в черния блогърски списък и не знам как някой би погледнал сериозно на нея.
Значи тя е проверила в Гугъл колко години от Съединението се честват, но не е погледнала на коя дата именно се случва това.
Това абсолютно заслужава изобличаване в профила ни.
Аз силно се афектирах и не защото ми е накърнена гордостта или патриотизмът, потресена съм от дезинформираността на един човек, наричащ себе си инфлуенсър.

# 152
И на Попова грешките не са за оправдание, дали се бие в гърдите или не, не е от значение. В началото си затварях очите, защото от малка е учила в чужбина и айде - изпуснала е. Ама времето си минава и трябва да се коригираш. За сметка на това приема критика и се поправя. Покрай влогмас имаше такива случаи. Което говори, че си взима бележка.

И аз греша. Но гледам да се поправям при необходимост. И не говоря за печатни грешки, не се хващам за дреболии.
На Гергана, примерно, не помня да съм видяла стори/пост без грешка. И на английски, и на български.

Полина кога е ходила наперена? Аз като я видях беше точно обратното, между другото. Ама то не е там въпроса. Себеоценката не е много адекватна. Иначе обратна връзка искали. Искат да си пробутат гивауея, уж между другото, така, извън темата за празника, пък даже не си направила труда да прочете пет изречения и да си провери информацията. И Патрик ли е на мнение, че празнуваме Съединението днес? Аз още не мога да го повярвам това, честно. А далеч нямам претенции, че съм с блестящи знания по история. Ама извинявам се, 3-ти март! На нищо не прилича това.

# 153
От тези, които... да кажем, че ги следя, повечето допускат елементарни грешки, но явно не се съмняват изобщо в себе си, защото иначе биха проверили, гугъл отговаря за секунди. Но те явно не знаят и как да проверят, ако съдим по гафа на Полина. Тъпичко е.
В този ред на мисли, блогът на Павлина Върбанова (kaksepishe.com) е едно от най-смислените неща в интернет.

# 154
Наистина освен бруталната грешка, поведението на Полина след това оставя още по-лош вкус.
Разни хилещи се емотиконки въобще нямат място в такъв пост!
Опитала се е да смекчи грешката с чувство за хумор, но не ѝ се е получило.

# 155
Пак не е чиститила Рамазан😂!
Егати кухите хора..то бива бива

# 156
Постът на Полина е всъщност реклама на фарма продукт Simple Smile дреме й за празника, нали си е взела хонорара. Дори може да не е писала тя текста, а само да го е копирала от агенцията

# 157
Валериту е с "РамаДан"-а.
Нз,нз...въртя очи вече,зле,зле...

# 158
Като стана въпрос за неграмотност - Антоанет Попова също допуска елементарни грешки като мЕрише и подобни. Обаче тя не се бие в гърдите колко било важно образованието и как прилежно си учила уроците като Гергана. Втората даже има наглостта да твърди, че мечтата й е да учи медицина и да лекува СПИН. Освен неграмотна е и нахална и тотално неосъзната. Популярността й и последователите в инстаграм се дължат само на гивауеите, които бълва един след друг. Представям си колко е тъпо да знаеш, че някой те следва само, за да печели от игрите. Чак ми става малко тъжно като го пиша Grinning 153 хил. последователи и 0 приятели. Само брандове и марки. Жалък живот...

За Попова важи същото. Но пък поне не се фука с придобивките си, макар че идва от заможно семейство и вероятно има повече от приличен доход.
Гергана изглежда като лицемерно парвеню. Гледах неин клип, в които обясняваше колко непрофесионално е допускането на правописни грешки, а тя самата допуска такива непрекъснато. Неприятно впечатление прави и разликата между скъпите дрешки и евтиното обзавеждане.

# 159
Какъв хумор, то това хилене е адски обидно и неприемливо. Що за самочувствие трябва да имаш. Като не ти се отделя и минута за справка, си гледай витамините и не се занимавай с празници. Тя наистина ли смята, да се прави, че нищо не е станало? Да й имам претенциите. „Преебани нокти, тамън, честито Съединение.” Да. И Великобритания е столица на Англия.
Бива, бива, ама тяхното минава всякакви граници.

# 160
Пропуснали сте Elizabeth Fame. Лично мен ме потресе фактът, че понеже искала да кръсти детето си на двамата му дядовци, които се казват Николай, но видиш ли Николай не звучало като име за дете, и решила да е просто Ник.

# 161
  • Варна
Пропуснали сте Elizabeth Fame. Лично мен ме потресе фактът, че понеже искала да кръсти детето си на двамата му дядовци, които се казват Николай, но видиш ли Николай не звучало като име за дете, и решила да е просто Ник.
Close Close Joy Не се стърпях. Това обяснява много други случаи. Значи детето след 18 години вече няма да е с подходящо име. Тц.

# 162

Какво имаш предвид, някоя изцепка ли?

То, щото пък Ник не е кучешко име...

# 163
Пропуснала съм 😀 Би ли разказала по-подробно?🤗

# 164
Аз имената умишлено не ги коментирам, защото явно се припознават някои хора и става драма. Веднъж имаше дискусия за чужди изчанчени имена + БГ фамилия, която бързо ескалира и всичко се изтри. Безумия всякакви.

Най-любимо ми е като от родилното ги готвят за чужбина и затова трябвало международно име 😂 От личните ми наблюдения, само тук логиката е, че на някого ще му пречи българското ти име, ама както и да е.
И не, вариантите не са само Пенка и Елизабет - Анн - Мари - Вивиан Петрова Груйчева.
АБСОЛЮТНО НИЩО ПРОТИВ НИТО ЕДНО ОТ ИМЕНАТА, преди да приемете буквално думите ми. ♥

Общи условия

Активация на акаунт