Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 265
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 530
Впрочем, мадамки, последните две-три седмици се бях отдала на пълен инфлуенсърски детокс и гледах само канали за готвене.

Ако си мислите, че там няма драми, обаче, жестоко се лъжете:

Миро ми падна доста в очите -

Скрит текст:

А Ани е супер сладурана и предлага супер и лесни рецепти. ММ е във възторг от новите ми ястия/по неин тертип/, дори и кучето намаза - и то изглежда доволно. Satisfied

С какво ти е паднал в очите, не виждам негов коментар никъде, а само на някакви момичета. Не виждам и обвинение, че е открадната рецептата, а само коментар, че Миро също има рецепта за дюнер. Следя и двата канала и мацката преекспонира нещата. Не всеки е като Пирина да изобретява рецепти за брускети, разбира се, че дюнер се прави по доста сходни рецепти. Но ако съм пропуснала нападката на Миро - сподели я тук.

Лично аз съдейки по поста на Ани виждам празни обвинения в игри на дребно, падане на канал в очите. Говори за злоба, завист, хейтъри, тролове, как щяла да продължи напред напук на другите.Напълно ненужна драма и опит за привличане на внимание.

# 1 531
Впрочем, мадамки, последните две-три седмици се бях отдала на пълен инфлуенсърски детокс и гледах само канали за готвене.

Скрит текст:

А Ани е супер сладурана и предлага супер и лесни рецепти. ММ е във възторг от новите ми ястия/по неин тертип/, дори и кучето намаза - и то изглежда доволно. Satisfied

С какво ти е паднал в очите, не виждам негов коментар никъде, а само на някакви момичета. Не виждам и обвинение, че е открадната рецептата, а само коментар, че Миро също има рецепта за дюнер. Следя и двата канала и мацката преекспонира нещата. Не всеки е като Пирина да изобретява рецепти за брускети, разбира се, че дюнер се прави по доста сходни рецепти. Но ако съм пропуснала нападката на Миро - сподели я тук

Ами, тази мацка с коментара /която му е гадже/ се беше включила на два пъти да я напада, все едно Миро е измислил дюнерите и останалите рецепти. На мен ми беше голям любимец, но и там явно е голяма борба за лайкове и гледания.

# 1 532
Всяка труженичка би завидяла на тоалетчето на Мона 😬
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 21:46 от Вαнилия ~🦋~

# 1 533
Странно, но има нещо в екипчето на тази дама с количката, което ми харесва. Всъщност цялото ми допада... Отивам да си направя една чаша супа в микровълновата.

# 1 534
Мона доста е отслабнала! Вече прилича  на себе си. Браво!

# 1 535

Скрит текст:

С какво ти е паднал в очите, не виждам негов коментар никъде, а само на някакви момичета. Не виждам и обвинение, че е открадната рецептата, а само коментар, че Миро също има рецепта за дюнер. Следя и двата канала и мацката преекспонира нещата. Не всеки е като Пирина да изобретява рецепти за брускети, разбира се, че дюнер се прави по доста сходни рецепти. Но ако съм пропуснала нападката на Миро - сподели я тук

Ами, тази мацка с коментара /която му е гадже/ се беше включила на два пъти да я напада, все едно Миро е измислил дюнерите и останалите рецепти. На мен ми беше голям любимец, но и там явно е голяма борба за лайкове и гледания.
Никакви нападки не виждам аз в скрийншота. Факт е, че Миро също има рецепта за дюнер, но той в нито едно видео не твърди, че е измислил нещо, просто представя своя си прочит, казва го в абсолютно всяко едно.
Пак не разбирам каква е вината му и защо ти е паднал в очите? и каква война за лайкове - те имат различни таргет групи.. Гледам и двамата, Ани наистина е повече от емоционална, преиграва чаак, не смятам, че е права с емоционалното си излияние.

# 1 536
Скрит текст:

Скрит текст:

Никакви нападки не виждам аз в скрийншота. Факт е, че Миро също има рецепта за дюнер, но той в нито едно видео не твърди, че е измислил нещо, просто представя своя си прочит, казва го в абсолютно всяко едно.
Пак не разбирам каква е вината му и защо ти е паднал в очите? и каква война за лайкове - те имат различни таргет групи.. Гледам и двамата, Ани наистина е повече от емоционална, преиграва чаак, не смятам, че е права с емоционалното си излияние.

Ами, приеми го като мое лично усещане, не задължавам никого да го споделя. Иначе, както казах, бях голям фен на Миро допреди няколко дни, но такава бях и на Пепе в началото..та-нещата се променят.

# 1 537
Лично усещане - това вече е друго Simple Smile благодаря, че уточни, първите ти постове звучаха все едно има доказателство срещу Миро черно на бяло и се зачудих,  защото той не е коментирал или говорил, че е измислял рецепти.

Кофти е, когато блогърите стават лично отговорни за коментарите на гаджетата си, но явно това е риск на професията. Евала на Боби на Ивана, че си мълчи и не се включва да коментира, както Патрик на Полина.

# 1 538
Тоалетът на Мона ми допада, не ми се струва труженишки в никакъв случай.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 21:39 от tuali

# 1 539
Харесва ми новото видео на Валери за любимите й червила. Показва, дава информация и препоръки. И нещо много важно - говори съвсем нормално. 🤭

# 1 540
Редактирам се да вмъкна нещо
Скрит текст:
Какъв е този гащеризон, за Бога? Има нужда от стилист,все едно ще ходи да копа картофи или да боядисва...
Готова е да отида при нея, да ми смени маслото на колата и да ми погледне спирачките 😂😂😂

# 1 541
Много е грозно това нещо /гащеризон ли е не знам/ на Пепе 😬
Има хубаво тяло, защо зорлем се окепазва с такива дрехи...

А Монката на мен ми изглежда като осъмнала в парка след дискотека, не майка на разходка с бебе.
Нещо като дълъг суитчър /не е и рокля според мен/, който едва ѝ покрива Д-то и черен мрежест чорапогащник... представих си я как тича и се навежда по малкия така спретната на площадката 😁

# 1 542
Да, точно сиутчер е това и чорапогащи от ликра, в комбинация с чанта, по-скоро за дискотеката в 3 сутринта.
В случая ми харесва повече гащеризона на Антоанета, тип "Сменям маслото на колата"
И как да не се вдъхновиш.... 🙄😄

# 1 543
Ми то кат го гледам Фифи..... предполагам, че тя сменява гумите и маслото на колата 🤣

# 1 544
Викаш, ясно е кой е „мъжът” в семейство Финети. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт