Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 246
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Варна
Извинете, ама вижте устните на самата Каляшева... Ужас, патешка разтеглена уста направо, точно като Гущерова. Полина да се спре с тези мл, няма нужда от още.

# 1 621
  • Light of Zartha
Сигурно и самата Полина не знае за великата мисъл, която стои зад поставянето на филърите ѝ. Joy Според мен е слагала повече от веднъж - на най-първата снимка (май е с червило, но пак) изглеждат добре, без бучки и синини. Сега във видеа и сторита са криви, с бучки и имам чувството,че и синини, абе с две думи не изглеждат изобщо добре. Друг е въпросът,че под 18 няма как да си сложиш филър без родител, освен в някой козметичен салон на нивото на гараж. Реклама си е както и да го погледнеш, но колко успешна само ние си знаем. Grinning

# 1 622
Аз на нейни място не бих се хвалила с такъв резултат:
Скрит текст:

# 1 623
  • Варна
Прилича ми на Антония Петрова Батинкова.....

# 1 624
Полина е грозновата. Не мисля, че филър оправя положението.

# 1 625
Полина е с лошо направени устни, разлети настрани, с разкривен контур, нз какво се е объркало, но Каляшева има много опит и не би трябвало да изглеждат така... като на опитно зайче.
Иначе ако не си противоречеше и тя като Пепе, не беше въртиопашка, можеше и да я харесвам, но факти... днес така, утре онака, разчита на слаба памет българска..

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 16:46 от passionbiojuniper

# 1 626
Тя Полина закръглила на 0.5 видиш ли. Ама то къде е 0.5, там е 0.7. Какво да се обяснява... На мен нейните устни не ми харесват!
Хич не са и симетрични според мен

# 1 627
  • Мюнхен
Ако инфлуенсърите решат да ми говорят за коронавирус нещо повече от стандартното "пазете се" или споделяне за маски (браво, Пирина!) , лично ставам влогър и ги подреждам всичките, където им е мястото. Гергана, която уж е с образование, изръси един куп простотии, камо ли масата други. Достатъчно митове и легенди има покрай тоя вирус и това пречи на хората да възприемат адекватната информация.

Впрочем, дори Данчо от НиМК се изцепи в ПодкастЪ, че се ползвало 96 процента алкохол за дезинфекция, гелчетата от аптеките с 60-70 не били ефективни. Ще го чуя пак, за да съм напълно точна, ама направо паднах - т'ва е тотално невярно. Ако беше казал, че антибактериалните гелове не дават гаранция за ефект срещу вируси, щях да се съглася, но той не каза това.

И допълнително: безумно разочарована съм колко зле говори. Всяка втора дума му е паразит или "ъъъъъ, едни такива"... 🙄

# 1 628
Не ми харесва Полина с тези вежди и устни. Преди имаше нежно и приятно излъчване, а сега си е сложила два от белезите на модерния външен вид, но без да допринасят нещо за нейния. Нито веждите и отиват, нито устата - това е моето мнение.
Аз от устни, филтри и хиалурон много не разбирам, но ще кажа за веждите. Винаги ме е учудвало, че хората ги напасват към някаква мода, която днес е една, а утре друга. Растях по времето, когато модата беше много тънки вежди, но съм благодарна сама на себе си, че не се повклякох по истерията на скубането. Сега са модерни плътни вежди като моите, а след десет години сигурно пак ще са модерни тъничките. Не виждам как смяната на модата ще накара и на моята физиономия да и отиват всякакви промени.
Пепе по същия начин си направи нещо странно на веждите. Зорница също имаше разни неуспешни опити. Най-положителен ефект съм видяла от микроблейдинга на Елица.
Господинът от наука и критично мислене ми направи изключително неприятно впечатление с коментар по скрийншот на темата за коронависура във форума. С това, че после остави клоаката в коментарите без модерация и мълчаливо се съгласи с тях, се потвърди мнението ми. Намирам за грозно да се подиграваш с паниката и тревогите на хората и да се присмиваш на незнанието им, което от страх поражда глупави въпроси. И това след като дойде да се обяснява във форума за (не)лечебния сладолед на Савина и да се дърля с някакъв негов колега.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 16:45 от Welt

# 1 629
Изглежда доста зле. Като започваш нямаше нищо общо, беше свежа, млада. Сега е като стафида. Ясно, че са минали 10 години, но тия интервенции... Meh.
Препоръчате канали за организация на дома, преобразяване и т. н. Много ме зарадва мацката, която бях споделила. Супер й се получават нещата. Явно само чужди ютюбъри ще гледам, нашите чеп за зеле не става от тях.

# 1 630
Сега като се загледах скрийншотовете с Полина, наистина не изглежда добре. Не ѝ бях гледала последните видеа. Венелина Лямова ми харесва с нейните устни. Имам чувството, че всяка трета жена вече е с филъри...

# 1 631
Веждите на Полина и на мен не ми харесват. Устните от снимките на Ванилия ми приличат да са правени едва ли не в същия ден. На снимката в инста с поста, който се качи за мл, по-различно изглеждат, долната не е така подута, отгоре личи да е пипано, но според ме няма как изобщо да не се забелязва. Относно кривината като се усмихва си мисля, че тя прости има повече венец и евентуално да ѝ надигат шините.🤔
Скрит текст:

# 1 632
  • Варна
Може ли някой да изрови снимки на Полина преди /след? На тези скриншотове изглежда устата ѝ така, защото самата тя си я криви като говори, според мен. Веждите не ѝ отиват. А Пепе си ги рисува, попълва, мисля, няма май микроблейдинг.

# 1 633
Скрит текст:
Полина е грозновата. Не мисля, че филър оправя положението.
Взе ми думите от устата. Полина няма тази физиономия на типичните кифли. Има по-обикновена физиономия. Не и отиват филъри, особено на това лице няма да подхождат пухкави устни. В крайна сметка тя си знае. Да си носи бучките в кифленските джуки.
Според мен е искала да подчертае устните си, но не се е получило и е видно. Забелязала съм, че има нещо като тикове, когато говори. Може и това да е причината да не изглеждат добре.
От мен палец надолу за полинините джуки. Страх ме е да си помисля каква ще е новата интервенция.
И понеже не мога да спра да размишлявам. Пари за излишни джуки има, за наем има, ама не може да отдели за собствено жилище. И преди да ми се скара някой. Дори и да не живееш след време в това жилище, отдаваш под наем и само ще се изплати (като компромисен вариант говоря). Последното е във връзка с инфлуенсърските и размишления по сериозни финансови въпроси. Точка.

# 1 634
Това, което забелязах, от скромния ми опит във форума от началото на тази тема във форума, е, че дойде ли някой защитник и почне да ни намеква как не сме схванали колко е прекрасен някой от обсъжданите, или как не сме видели позитивите, които всеки поне средноинтелигентен човек може и трябва да види, единственото, което постига е обратен ефект, силно чувство за справедливост и доста по-рязки  мнения от по принцип.
Лично мнение не държа да сте съгласни...

Общи условия

Активация на акаунт