Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 003
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 785
През последните дни гледах Любо, Китодар и Крис Захариев. Значииии напълно подкрепям Любо - въобще нямаше да му върнат телефона, ако не вдигаше толкова шумотевица. Бакшишите или поне 90 процента от тях са ужасни (ако се изкажа по-силно, ще ме баннат Grinning). Броят се на пръстите на едната ми ръка шофьорите, които са се държали човешки. И ако някой се е съмнявал в тия, с последната част на видеото се потвърди напълно, че са искали да му изтощат телефона и да го шитнат за пари. А и диспечарката се държеше супер нагло и с това поведение ще си изяде боя някъде.

Гледах последния клип на Китодар и съм в шок.. Не знам как досега не съм го гледала. Качество и замисъл - и да бягат срещу него, не могат да го стигнат.

Див чесън на Крис изгледах най-накрая. Нямам думи. Харесвам го още от поредицата му за пътуването из България. Радвам се, че върви само напред.

А и току що направиш грешката да мерна едно око на Ивана - каква загуба на време. И да, трябва да се погрижи за лицето си. И не може да се гримира - това го разбрах от клипчето й с уж 10-ти визии. Пълна мацаница. Тук не се харесва Оливера, но тя много пъти е говорила за борбата с акнето си. И понякога се подобрява, понякога пак се връща двойно, но винаги е показвала как изглежда в действителност. Оооо и Ивана как няма желание един път да сготви на мъжа си??! Също така ако полага правилните грижи за кожата си, щеше да изглежда по-добре без грим.

# 1 786
  • Русе
starburst8, да не би някой от семейството ви да е лекуващият на Валерие?
И да определено симпатизирам повече на Нора, доста по-адекватна, интелигентна и образована ми е от пискащата и недорасла Валерие .
Сравнявам кожите им, защото за разликата от Валерие , която дори във видеото за акнето е с грим, а Нора се снима без, когато говореше на тази тема, и показа много снимки в различни моменти и етапи на кожата си, която беше много по-зле от тази на Валерие.
Валерие едно адекватно видео няма за детската си аудитория за акнето, само рутини.
Ще ме разкъсате тука ужас ....за едно акне Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 15:34 от lorito5678751

# 1 787
Норабел и аз я харесвам. Младо и интелигентно момиче Simple Smile

# 1 788
starburst8, да не би някой от семейството ви да е лекуващия на Валерие?
И да определено симпатизирам повече на Нора, доста по-адекватна, интелигентна и образована ми е от пискащата и недорасла Валерие .
Сравнявам кожите им, защото за разликата от Валерие , която дори във видеото за акнето е с грим, а Нора се снима без, когато говореше на тази тема, и показа много снимки в различни моменти и етапи на кожата си, която беше много по-зле от тази на Валерие.
Валерие едно адекватно видео няма за детската си аудитория за акнето, само рутини.
Ще ме разкъсате тука ужас ....за едно акне Rolling Eyes

Не, просто съм обективна. Нещо, което не мога да кажа за теб, която сравняваш лечения, марки козметика (wtf?!) и тн само на базата на симпатии и няколко видеа и снимки, както и кой колко е интелигентен, пискащ и недорасъл.
Сравнения на кожи от екрана е безумно, както и даване на качествени оценки за леченията на инфлуенсърките.
Тук спорът не е кой е по-умен, харесван или тн. Нямам идея защо го използваш това като аргумент. Аз също мисля, че Нора е умно младо момиче, което има потенциал.

# 1 789
Не знам как не ви е неудобно да пишете такива коментари за кожата на Валери. Наистина много просташко и неуважително, независимо за кого става въпрос. Едва ли не обвинявате някого, че не се грижи за здравето си. Заради такива изказвания хората се комплексират и се мажат с грим до безумие. Чудесно, че сте с перфектни кожи. Иначе да се били показвали естествени.. Нали й се смяхте като беше с пижама и грим, ама сега подигравки и сравнения с други жени. Да, многократно е говорила за проблемната си кожа и във влогове, и в сторита. Не е нужно да споделя подробности, защото лечението невинаги е успешно, винаги е строго индивидуално, а може да не се чувство комфортно. Грозно е да се говори така. Ако покаже как се лекува, ще я погнете, че промотира лекарства..

# 1 790
  • Бургас
Не харесвам много Валери като личност , но и аз смятам , че не е редно да коментираме неща като лечение, все пак първо , че не я познаваме лично, не я виждаме всеки ден и т.н. , че да знаем в какво състояние е била кожата и или в какво е сега. Разбирам , че всеки иска да изкаже мнение, но нека то е за стила , грима, поведение и т.н. , но не и за здравословно състояние, ако аз имам здравословен проблем и видя, че коментират точно него с такива изказвания ще се почувствам много зле. Все пак колкото и да ме дразни и тя е човек, не смятам за нужно да сриваш самочувствието на някой , защото не го харесваш.

Нора и аз я харесвам , но ми е малко скучновата последно време.

# 1 791
  • София
Гледам, че пишете, че Гергана не била под 14 дневна карантина. А тази жена, която се е върнала от Венеция, била ли е?
https://instagram.com/when_you_wonder_what_to_wear?igshid=1vpwvwempt484

Тя около 20 февруари беше във Венеция. После се разхождаха ведно из София. Миналата седмица бяха в Париж. Общо взето успешен пример за спазена карантина.

# 1 792
  • Русе
Лора, чудесно, че даваш пример с Норабел - още една празноглавка, която говори подвеждащи неща,
Май и ти не си обективна: на предната страница Нора е празноглава, сега пък умна ....

# 1 793
Лора, чудесно, че даваш пример с Норабел - още една празноглавка, която говори подвеждащи неща
Преди малко беше празноглава, сега умна, май и ти не си обективна ...

Лора, явно не знаеш какво означава празноглав, но .... виж значението в тълковния речник
Който се държи, действа несериозно, не обмисля нещата, живее безцелно
https://rechnik.chitanka.info/w/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D … D0%BB%D0%B0%D0%B2 добавих линк към значението и от втори източник
Може да е умна, но е несериозно и необмислено да се дават съвети за лечение на акне, брандове, терапии в качеството си на инфлуенсър.
Не виждам защо вместо да уважиш това, че Валери се лекува, ходи по дерматолози, ти я нападаш как изглежда, че е постигнала по-малко резултати от Нора, че рекламира грешна козметика и тн. Нелепо е!

# 1 794
Виждам, че сте се заговорили за кожата на Валери. Не съм гледала видеото, но видях снимката тук и прочетох какво е написала. 99% съм сигурна, че е започнала да приема Роакутан. Вероятно той е причината кожата временно да се влоши преди да започне да се изчиства. Освен това каза, че кожата й вече е суха, което е още един признак. Скоро ще се оправи.

# 1 795
  • Русе
Във вечерна рутина от юни 2018 - спонсорирано видео - Нивея , показва,че използва марката за премахване на грима;
Във видео от октомври 2018 - показва кои продукти ползва за проблемна кожа: биодерма, пикси, нивея .....
Вечерна рутина от декември 2018 - реклама на четка форео;
Октомври 2019 - грижа за кожата - биодерма, ла рош, нивея, виши, пикси, ординари - мешана скара/работа (виши, пикси и нивея със сигурност са пр пратки).
За разлика от Валерие , която бълва 5 различни марки, Нора поне се придържа основно към основния си спонсор - биотрейд.
Никъде не съм написала,че използва грешна козметика! Не изопачавай думите ми ! Радвам се, че се  е престрашила да отиде на дерматолог и ,че лекува проблема си. Уважавам хора, които не се крият с филтри и тонове грим, срамуват се да покажат кожата , Валерия явно я крие, прикрива, Нора застава с доказателства ,аргументи и проблемите си.
Видно е, на кого симпатизираш и ти и коя защитаваш. Аз повече няма да пиша във връзка с този спор!

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 16:25 от lorito5678751

# 1 796
Във вечерна рутина от юни 2018 - спонсорирано видео - Нивея , показва,че използва марката за премахване на грима;
Във видео от октомври 2018 - показва кои продукти ползва за проблемна кожа: биодерма, пикси, нивея .....
Вечерна рутина от декември 2018 - реклама на четка форео;
Октомври 2019 - грижа за кожата - биодерма, ла рош, нивея, виши, пикси, ординари - мешана скара/работа (виши, пикси и нивея със сигурност са пр пратки).
За разлика от Валерие , която бълва 5 различни марки, Нора поне се придържа основно към основния си спонсор - биотрейд.
Нова опорна точка Simple Smile Повечето хора ползват различни марки в рутината си, понеже не всички продукти от гамата на един бранд им влияят добре, пробват нови продукти. Явно имаш нещо много лично срещу Валери, че я обвиняваш освен за лечението, как има по-бавен резултат от Нора, как изглежда на снимки, че вече и за това, че ползва различни продукти в рутината си. И аз значи правя мешана скара/работа - ползвайки на-добрите продукти за моята кожа, макар и от различни брандове. Това, че Нора ползва продукти на основния  спонсор Биотрейд не означава нищо. Всяка кожа е индивидуална, както и грижата за нея и се мени с годините и сезоните. В опитите си да очерниш Валери, направо й изписваш вежди. Аз не я харесва, но не ми допадат безпочвените нападки особено щом ходи по дерматолози, следва лечения и тн. Въпреки че имам кожа без проблеми, съм емпатична към тези с проблеми и осъзнавам, че всичко е супер индивидуално и не бих си позволила да се подиграя на някого, който е в период на лечение.

# 1 797
Да, Валери прикрива кожата си, защото накрая има коментари като твоя.
Човек с проблемна кожа често получава лекарство за проблемна кожа и препоръки за кремове, при Валери явно не е проработило от първия път и се е лутала между продуктите, докато намери такъв, който да има добро влияние върху кожата й. И какво лошо има, че е ползвала ПР-пратките си? Много те дразни, че получават, май, често го споменаваш с негативен тон... 🙈

# 1 798
Лора, чудесно, че даваш пример с Норабел - още една празноглавка, която говори подвеждащи неща, отново спонсорирана от поредния бранд. какво очакваш - с магическа пръчка да им се оправи кожата за норматив от време ли? хайде щом Норабел се е оправила за 6м да оплюем тези, които не са, както ти направи в горните коментари
Смятай, ако това е подобрението, какво е било положението преди него и колко ли месеца остават?!

Според мен си в грешка да очакваш адекватно съдържание по темата проблемна кожа от който и да е инфлуенсър. Всеки случай и лечение са супер индивидуални и според мен е крайно време всякакви Зорници и Нори да спрат да раздават наляво надясно съвети за здравето. Това, че имаш симпатии към Нора не означава, че няма редица грешни неща във видеото й, както й, че Биотрейд (които са й платили) са универсално решение за проблема. Също така от чия позиция определяш, че на Нора й е бил по-тежък случая? Валери има и хормонални проблеми, напълняването й не е случайно и обикновенно в такъв случай се работи с още 2 вида лекари, за да има адекватно лечение.
Остави Валери и Нора да си говорят за гримове, не очаквай от тях адекватни съвети на тема кожа.
Изивинявам се за включването, ама Валери кога е напълняла и вследствие на какви хормонални проблеми ? Не съм го видяла това. Има ли клип по темата. Не ми изглежда пълна. Говоря от личен пример. Аз съм с хормонални проблеми от 2016г. и от 55кг станах 74кг.

# 1 799

Общи условия

Активация на акаунт