Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 003
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 905
Навих се, ще си пусна YouBe и Кухалери да се посмея, че вече ми е скучно да стоя само в къщи. Четох доста, но 3 дни вече .. откачам. Grinning

# 1 906
Едва ли всички 77 млади доброволци лекари нямат деца.
Има професии, като тази на лекарите, в която се иска кураж, отдаденост.
Изборът, разбира се е личен. Просто ми беше любопитно, защото е много по-лесно да даваш съвети онлайн, а да си лекар е призвание.
И не, не смятам, че всеки може да се включи като такъв. Що за малоумие! Не случайно се учи почти цял живот, за са си добър специалист.

# 1 907
  • Light of Zartha
Забелязала съм, че Пепе винаги прави така - обръща темата към себе си и в един момент и Дания се намесва. Абсолютно всеки път, независимо дали е влог, коментар или участие в новинарски блок. Освен, че не е полезно е и дразнещо, дискутира се конкретна тема и изведнъж Антоанета в Дания... Според мен трябва да помисли малко над този си ....навик?

# 1 908
Госпожа Пепе искала да си купи замразени плодове за смутита.
Другата с интелигентност на пиленце щяла да прави Коронмас.
Фенката на Гучи, която до оня ден наричаше вируса "Корона Вирус", апелира да сме отговорни, след като тя се завърна от Италия и не спря да обикаля.
Една друга пък сравнява пандемията с наличието на лакомства по училищните лавки...
Защо не си гледат носовете, Гучитата и розовия филтър и не млъкнат? Все едно очакват, че някой ще натисне копче и всичко ще е наред, въобще не възприемат, че не гледат филм.

# 1 909
ЮБи-то съвсем ще затъне сега, когато Миглена Ангелова пусне своят Ютуб канал. Тя поне е лаладжийка, не е заспала като тия двамата и има много по-голяма обща култура от влюбените пиленца.

Обаче, не знам само при мен ли е, но с триста мъки намирам канала им (не съм абонирана).

# 1 910
И аз трудно го открих. И да ви кажа хич няма да го търся вече. Филяка ми се струва доста по-интелигентен от Пепка и по-възпитан. Тя, освен всичко говори и на висок глас .. Говори на човека, гост, гледа Филяка непрестанно, ръкомаха .. Честно казано, аз съм фен на хора тип Галя, премерени и "по-ошлайфани" пред камера. Не коментирам речника им, щото и Галето ползва паразитни думи. За речник Деси толкс ми е според мен най-подготвена.

Какво да ви кажа, пускам Кухалери сега. Grinning

# 1 911
Пишете отделно you be и на мен веднага ми излиза техния канал най-отгоре

# 1 912
https://www.youtube.com/watch?v=q4rxK096zs8 в новия си  Клип  Емо Конрад говори за лъжите на Ютюбърите

# 1 913
Рутина, по време на менструация. Grinning Падам от стола .. обаче сега ще се подготвя, гледайки и други рутини, за да знам през всеки момент да съм подготвена с рутина.

Не е нужно, да кажа, че всички рутини са едни и същи. Само рекламата различна .. Ще пусна и други рутини, ама все пак съм сигурна. Grinning

Братвчедка ми е на 11 и ей кега я питах гледа ли някой вльогър и знае ли ги изобщо. Ами гледала само Стефи и Стан. Другите били за по-малки от нея. Grinning

# 1 914
На Филип Датски му е скучно и отговаря на въпроси в инстаграм:

Скрит текст:

# 1 915
  • софия
На мен пък ми излезе това
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 916
Скрит текст:
Скрит текст:

Познахте!

# 1 917
Че Фичката много добре си е отговорил, не вкарва допълнително драми.

# 1 918
Вярно е, обрано отговаря.

# 1 919
Много добре е отговорил Ф2.

Общи условия

Активация на акаунт