Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 132
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 195
Много грозно оправдание от Полина. Едно искрено се извинявам, обърках датите, щеше да е по-добре.

# 196
И по-добре, че не я защитават, защото никак няма да й е в полза, а точно обратното.
Не е страшно човек да сбърка. Лошо е да не можеш да се извиниш, без да се оправдаваш излишно и без да изтъкваш с какво другите не са прави.
И около мен има такива хора. Едва ще им излезе "Извинявай" от устата, обаче подробно ще ти обяснят ти с какво не си прав или каква грешка си допуснал пред 7 месеца и два дни.

# 197
  • Light of Zartha
Досега ѝ гледах извинението в стори, била критикувана но и много хейт била отнесла горката... Ами една бърза справка за секунди щеше да ти го спести Полина, ама нали бързаме да си цопнем рекламката и да получим парички пък кой ще ти гледа някакъв си празник!

# 198
Момичета, някоя от вас, ако е виждала Валерий на живо или има представа колко е висока, моля да ми пише. Все се чудя тези крака, хубавите, дългите, дали са дело на фотошоп или?

# 199
  • Light of Zartha
В няколко теми съм чела,че ги издължава допълнително с програма. Даже имаше снимки, на които ясно личи. Чудно ми е защо го прави, при положение,че така или иначе е с дълги крака.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 18:58 от Scarllett

# 200
Дразни ме, че използват всеки повод и всеки човек, дете за реклама-майка си, детето си, всичко е реклама. Намеси в този пост сто неща, не съм го чела целия, че ми е досадно и побеснях като видях за Съединението понеже отгоре на всичко съм с историческо образование, много ме хвана яд.
Остави другото, неуважителното отношение и хилещите се емотикони са още по-нагли. Понякога си мисля, че живеят в облаците и го правят нарочно, та само и само да ги обсъждаме, да им генерираме трафик, да стават още по-обсъждани и още по-известни. Понякога си мисля, че са откровено прости без извинение някои влогърки, нямат грам добро и креативно съдържание, повечето са еднакви, но имат огромно самочувствие и се чудя в един момент как така си вярват толкова. Това може да го има само тук-кой ли не, как ли не, и с какво ли не става "известен", има се за инстанция, дава акъли. А всъщност самочувствието няма покритие, не е подплатено с кой знае какво.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 18:55 от Мис Каролин Бингли

# 201
Валери е казвала, че е 168см. За тази височина има дълги и слаби крака, затова не е трудно да изглеждат така на снимките. Не е нужна и обработка, просто ъгъл.

# 202
Валери е около 170.Тя е с много слаби крака, което оптически ги удължава и научила се е как ѝ да позира, обаче и доста се обработва по снимки.

# 203
  • Русе
Дами, имам нужда от съвет/мнение. Това е коментар под мое видео за книга, но няма да давам линк към видеото, защото е против правилата.
Скрит текст:
Много разхвърляно "ревю"... повече позирате, отколкото да направите задълбочено и смислено ревю. Диалект или каквото е там, няма да коментирам. Книгата е много дълбока, истинска и Е разтърсваща. Пробвайте да я чуете и да й дадете шанс, но като аудио книга. В Srorytel.
"Много красива и всъщност (за Соня)..."; ... "сега ще прочета цитати"... това е всичко друго, но не РЕВЮ, а по скоро нахвърляни откъслечни коментари...
Другото което е - казвате за починалата му жена, не издавайте, за тези, които искат да  я прочетат. И после пак за корицата. СТРУКТУРИРАЙТЕ мисълта си, ревюто.
По-добре биха Ви се получили, може би, влогове за грим и прическа (макар че не открих разлика без и с шнолата за коса), отколкото да говорите за книги.
П.с нищо лично, това е моето мнение. Без хейт ,бях откровена. Като Уве.
Та и да ми генерирате трафик, файда няма, защото видеата ми не са монетизирани, но грешката в мен ли или явно дамата не ме харесва нито визуално, нито словесно , а може и да е съфорумка.

# 204
Гледам сега видеото на Валерката от Истанбуал-ако не ми мине котка път или не се влоши ситуацията с вируса, другия месец отиваме на Лалетата, и понеже доста го отлагахмче това пътуване и ще ни е за първи път се вълнувам и търся видеа по темата Доста е приятно, гласа е добре, хубави гледки, много даже. Не се лигави, търпи се. Не предполагах, че ще я похваля, но факт.

# 205
  • Мюнхен
Сторитата на Полина мега пасивно-агресивни и с откровено тъпи оправдания - "някои събития мога да объркам". Ама никой не иска от нея да знае кога е битката при Вардар, а елементарен национален празник...Не се иска да си учил български език, нито да си учил в българско училище, а минимално количество обща култура за държавата, в която живееш. И това публично "натриване на носа" на еди-коя си инстаграм потребителка също беше култово.

Не видях да сте изкоментирали, че някакви лапета пускат сторита с мартенички, явно вързани им от Гергана. Убила се е да си стои вкъщи, то се е видяло. Не че има голяма вероятност да е болна, ама все пак малко здрав разум...

# 206
Гафът на Полина беше........ нямам думи дори... Барем след него да беше замлъкнала!

По повод имената - аз много обичам хубави, български имена. Въпреки това от децата на "звездните" двойки Амая не ме дразни. Асоциирам го с нещо приказно. Мои много любими имена при момичетата са Катерина(тотален фаворит!!!), Ния и Калина, а при момчетата Борис и Никола.

Краката на ВалерИ не знам дали и колко са обработвани, но аз съм 1,78 и съм се разминавала с нея. Да ви кажа видииимо доста по-ниска от мен беше. Не знам дали ги удължава, но знам със сигурност, че обработката много играе при нея.

И последно, малко офтопик - гледате някои не толкова известни влогъри и ако да, то кои? Аз в последно време много гледам Ида и Милица(нея я видях някъде спомената по предишни теми) и все си мисля, че при тях нещата са малко по-окей, защото още не са "отровени" от ПР пратки и тем подобни.

# 207
lorito5678751, според мен това е добра обратна връзка, върху която бихте могли да помислите. Доста ясно е написала жената какво не ѝ допада - липсата на структура в ревюто, скачането от тема на тема и наличието на важен спойлър. Дали тя ви харесва не е особено важно...

# 208
Много зле отиграна ситуация от Полина. Трябваше да спре на второто стори. Извинения, които сържат "но, ама и обаче", не са никакви извенения. Според мен всичките и извинителни сторита са за инстаграма, но не мога да качвам там.
Не, хората не искат да изпъкнат с агресивен хейт и като големи патриоти. Не е това "идеята". Не, скъпа приятелко, абсурдно и грозно е поведението ти в момента. В добавка към незнанието ти е просто смешно.
3-ти март не е някое историческо събитие, то за България е Историческото събитие. Ироничното "съжалявам" съвсем не беше на място.
Много съм разочарована, защото покрай майчинските клипове пак беше започнала да ми допада.

# 209
По повод жените, които оправдават Поля с това, че била чужденка у нас - сутринта мой приятел чужденец, който е живял общо 2г тук и отдавна не е в страната, ми честити празника. Правилният.
А за Джой Тодорова, която ни моли да не я нападаме, щото е жена - моля те, не бъди лицемерна, ясно ни е че се радваш тайно за този пост.

Общи условия

Активация на акаунт