Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 928
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 100
Добре, че бяхте вие да отида да видя дупето на Елица. Да ви кажа, и аз искам такова.
Ако не бях на работа като нищо щях да почна с тренировките на Йоана Йоко в 10. Satisfied

# 2 101
  • Варна
Мале Валери е под дъното....... Мале, мале, думи нямам. Иначе който не е гледал последните й клипове и си стои вкъщи, бърЖЕ да се поправя, че е изпуснал ДОСТА!!!!!!!

По нейни инстаграмски думи!

# 2 102
А, дали може да вземе една книга и да я прочете? 🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀

# 2 103
По време на изолацията и трудната ситуация се показаха истинските лица на много хора, в това число и родните инфлуцки.
Валери счупи тъпомера за пореден път, предвиждам, че работата им занапред ще намалее предвид глупостта, която леят на килограм.

# 2 104
Очаквах някаква скандална дупе-снимка от Елица, а то...напади по клин и нищо особено.
Наистина много се вглеждате понякога. Екстра си ѝ е дупето, добре оформено и под контрол 😀

# 2 105
Много съгласна!!! Вярно, че изолацията до някъде доскучава, но чак до такива простотии не знаех, че води! В крайна сметка не е само тя вкъщи!

По време на изолацията и трудната ситуация се показаха истинските лица на много хора, в това число и родните инфлуцки.
Валери счупи тъпомера за пореден път, предвиждам, че работата им занапред ще намалее предвид глупостта, която леят на килограм.

# 2 106
Силно се надявам Валери да няма близки, които да разчитат на нея в момента. Глупаво, повърхностно и себично същество. 😑

# 2 107
Очаквах някаква скандална дупе-снимка от Елица, а то...напади по клин и нищо особено.
Наистина много се вглеждате понякога. Екстра си ѝ е дупето, добре оформено и под контрол 😀
Абсолютно и аз така. Почти всички тренират вече за такова дупе. Другите....не тренираме Grinning
Искам да я видя Валери как притичва да се снима пред бусчето и бегом вкъщи обратно. Представяте ли си някой съсед да си блее през прозореца и да се натъкне на тази гледка Joy

# 2 108
А по стълбите ръси дамски превръзки 😂

И аз очаквах някаква надупена снимка от Елица 😃

# 2 109
Отворих и аз най-накрая надупеното стори на Елица.

Миии...ако това ви се струва скандално, не знам какво ще кажете за мен. Satisfied

На мен колоезденето ми разви доста задните части и чувам коментари понякога, но ми дреме на каската - поне ще падна на меко в случай на инцидент. Smile

# 2 110
На Елица дупето е оформено, харесва ми Simple Smile

# 2 111
Според мен потребителката имаше предвид позата, от която е снимана Елица, а не характеристиките на задните и части.

# 2 112
  • Варна
Според мен потребителката имаше предвид позата, от която е снимана Елица, а не характеристиките на задните и части.

На позата нищо й няма, според мен! Аз говорех за пропорции. Иначе, да Ели е добре изглеждаща и поддържана!

По-скоро за мен рязката граница между дупе и бедра не ми е много лицеприятна по принцип. Не конкретно в случая с Елица!

# 2 113
По принцип е права, но вече си я представям как следи всеки пост и всяко стори в инстаграм, и влиза в ролята на онлайн-полиция 😁 Голяма досадница! На всяка манджа мерудия 😬

# 2 114
Язък и за хубавата визия на Радост, много е неприятна с това бутане и нравоучителен тон.

Общи условия

Активация на акаунт