Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 928
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 085
РАката ме накара да пиша сега, понеже чета, естествено  за КВ,  та може да си заразен и да предаваш на другите заразата без да имаш никакви симптоми и някак си в главата ми изкочи  Гергуна, но пък после се сетих, че бяхте публикували тук, че тя все пак беше вдигала температурата,  което вече почва да ме съмнява в нея. За мен тя е все още рискова,  карантината може да е нужна и до месец,  няма още сигурност, че 14 дни е достатъчно, пък и ако все пак е безсимптомно, нямам думи..
За другата звезда нищо не знаем, за
Систъра й, нито за НиЛо, мълчание..
На тоя фон в после време започва да ми харесва  Галя, някак си позиционира се, бетонира се при дрешките,  гримовете и дома, и това даже й е в плюс..

# 2 086
В съседната тема бяха споделени две видеа за корона-истерията и аз ще ги споделя тук, ако някой иска да ги гледа

Скрит текст:

Дългички с, но много образователни.

# 2 087
Има ли някой бг канал с грижа за кожата? Може и на английски?

# 2 088
Има ли някой бг канал с грижа за кожата? Може и на английски?
Привет, не ти препоръчвам български блогъри. От другите ти препоръчвам следните канали - Mixedmakup, Dr Davin LIm, Robert Welsh, Anthony Youn, Gothamista, Beauty within, пропускам доста и ще се сетя за още. Първият ми е любим, Д-р Давин Лим също обяснява много хубаво.

# 2 089
Благодаря! Този с двете азиатки е много добър, дори има преведени на български-ето наистина полезно нещо и страхотно обясняват-

# 2 090
Обаче, тая dreamlandbydea -ЧР е изключително тъпо и нагло парче. Не само, че не пада по гръб, но и извърта нещата по най-грозен начин.

Скрит текст:

Тази толкова ли е вдлъбната, че не разбира колко е грешно това споделяне и тъпи шеги с личните данни на кандидатите? Иначе, изтрила си е публикацията. Смешница.

И ето още малко от същия пост:

Скрит текст:

# 2 091
Дея я мернах в любимото списание Биограф, по повод рубриката й. В единия брой хвалеше Меркари и ми стана много смешно, но я последвах в иг. Симпатична и скромна ми се стори. След тази тъпотия ще я отследвам. Самочувствието явно и на нея й е повече, след като вместо да се извини и да си вземе бележка, се прави на интересна. Бих писала на списанието, защото те са много отговорни към аудиторията си хора и не съм убедена, че ще се съгласят с подценяването на правописа, което демонстрира, както и с виренето на нос. Подозирам обаче, че е възможно да поддържа социалните ми мрежи, затова вероятно няма смисъл. Жалко. Изяви се като поредната надута кифла, дето е над нещата.

Излезе ми някакво стори на Ивелина. Писах за разочарованието си от нея малко по-назад. Направили са й забележка, че едва ли не се подигра на хорската паника, сега споделя, че й е гадно, защото нямало да е в Лос Анджелис на рождения си ден, както искала.

Не знам аз ли имам проблем с възприемането или инфлуенсърките с изразяването, но този назидателен тон, самоизтъкването и егоцентризмът са ми много прекалени и натоварващи.
Да не говорим, че не е задължително да напишеш всичко, което мислиш, особено ако не можеш правилно да се изкажеш, без да жегнеш някого.

При нея също виждам и едно генерализиране на българите, натякване и намеци колко сме зле и назад, което ми е толкова противно от българка, живееща в България, че просто нямам думи.

# 2 092
  • Варна
Гледах Любо и познах, че това с Азис ще е нещо от Къртицата.

Относно Елица аз не намирам сторито й за кофти. Тя преди дни писа, че там положението е зле и че хора под 30 години са болни и че на нея й е свито сърцето. За разлика от Ели, Валери е притеснена само за ноктите си и окото си. Те нейните най-близки и важни хора не живеят в Дания. Тя отказва да се притеснява и панира. Абе..... думи нямам. Като не те интересува темата, мълчи си бе. Може ли цял свят да е в паника, ти да занимаваш хората с нокти и свещи, последните да не казвам къде да си ги сложи......

П.С. По повод задните части на Елица, отдавна писах, че на фона на цялото й тяло, изглеждат големи.

# 2 093
Елица си е екстра визуално. Много се вглеждате.
Мен ми направи друго впечатление. В карантина си е купила, очевидно онлайн, червила. И за къде ще си ги слага, вкъщи ли? 😄
И аз бях направила поръчка на козметика, но вече се чудя ако изобщо ми я доставят до офис, дали да я приема.

# 2 094
  • Варна
Не казвам, че не е екстра. Просто на фона на височината и телосложението й, ми се набива на очи дупето. Преди години след като се раздели с бившия си приятел, беше отслабнала. Тогава беше пропорционална.

Иначе и аз се чудя тя като не излиза всеки ден на работа, където ще го ползва всичкитя грим, който има, но тя си решава.

# 2 095
Елица си е слаба и сега, перфектно изглежда. Нейното тяло е най-пропорционално и най-добре изглежда от родните влогърки.

# 2 096
За разлика от Ели, Валери е притеснена само за ноктите си и окото си.
Добавка, за липсата на нови снимки също е притеснена:
Скрит текст:

# 2 097
В новото видео на Любо "жена му" му сервира мусака, но е с хартиена торбичка на главата. Веднага да си признавате без бой, коя от вас е, мусакаджийки? Trollface

# 2 098
Валери като си фотошопне краката умирам от смях. Grinning Или Ивана. Grinning Никога не съм разбирала тез филтри и фотошоп по снимките. Grinning

П.С. Просто оставям детенце на 5 тук. Simple Smile

# 2 099
Супер си е Ели, задните й части изглеждат по-големи, защото ги тренира, това е мускул. Почти всяка жена вече тренира за фигура - пясъчен часовник (голямо мускулесто дупе и малък ханш) 😁

Общи условия

Активация на акаунт