Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 941
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 070
Професор Ганка пак дава акъл за корона вируса.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 22:43 от Анонимен

# 2 071
Маги, ако спре да бълва сторита в инстаграм, може и да задържи образа на сериозна млада жена, която се е реализира добре професионално и има хубаво семейство. Много се излага там, ама много.

# 2 072
Пак ще ми се скарате, че я критикувам, ама изобщо не ми е приятна тази снимка с фокус задните части на Елица от сторито и.. И все пак, за да не съм крайно негативна, предпочитам такива сторита, пред глупостите на Валери и Гергана. (които не следвам)

# 2 073
И аз го гледах това стори  Елицено и ми се стори доста безвкусно. Толкова да няма друг ъгъл да се снима.... Освен това на фона на крехкото й тяло, ми се стори голямо д**то й.

# 2 074
Казват, че единственото по-лошо от инфлуенЦър и бюти гури е тик-токър. Та тези токъри имали вече Корона вайръс чалъндж и една руса амеба си направила клипче как (не е за гнусливи!!!) облизва седалката на тоалетна чиния в самолет. Линкове няма да давам, че е отвъд всичко нормално.

# 2 075
Притеснявам се, че след като премине пандемията на коронавируса, някоя бг влогърка ще избухне с видео: Бях заразена с COVID-19.🙅

# 2 076
Притеснявам се, че след като премине пандемията на коронавируса, някоя бг влогърка ще избухне с видео: Бях заразена с COVID-19.🙅

Не пожелавам на никоя дори да не разбира какво е. Надявам се и никоя да не се подиграва с това.

# 2 077

Гергучи ще да е това, тя има афинитет към тия неща.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 23:10 от Yogurina

# 2 078
Благодаря на всички инфлуенсъри, които ми казаха какво да правя докато съм си вкъщи. Никога нямаше да се сетя да чета книга, да гледам филм или да правя упражнения. Нямаше да се сетя да изчистя или да сготвя ... нито пък да ям. Вероятно без тези съвети всички щяхме да гледаме в една точка.

Да си търсиш авторски права - излезе ми на стори от позната:
Скрит текст:

# 2 079
Хаха добро попадение за КВ и Гергучито!
Все пак ще има и доказателства - кръвни тестове, сторита... Очевидно Гана Гучито притежава впечатляващи професионални способности.

Видях в Инстаграм поста за неграмотните инфлуенсърки. Горкото Герганче - и там е с най-сериозно участие. Освен приза за най-дразнещ влогър, май заслужава и този за най-неграмотен.
Joy

# 2 080
Нищо, Герка да не плаче, още има време да се "зарази", а защо не и повторно за по-голям драматизъм... Вярно ли е, че Варлериту е направила Коронамас или нещо такова?

# 2 081
Нищо, Герка да не плаче, още има време да се "зарази", а защо не и повторно за по-голям драматизъм... Вярно ли е, че Варлериту е направила Коронамас или нещо такова?
Само се кани на този етап.
Било и коледно.

# 2 082
...в средата на март?
OMG
Satisfied

# 2 083

Да, много й е празнично на Валерия в момента.

ВалериЕ явно е гузен негонен бяга и сега е споделила пост за неграмотните си публикации. Късно е, либе...

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 03:47 от Yogurina

# 2 084

Не пожелавам на никоя дори да не разбира какво е. Надявам се и никоя да не се подиграва с това.

Има само една мърла, която е способна на подобна идиотщина. За жокер - имаше включвания за нея колко сме груби да я коментираме, че била грозна и безочлива нагла лъжкиня, а тя писа поема за моргите оня ден. Но иначе трябва да се пазят емоциите на детето, все пак ВЕНОЗНИ изследвания й правиха като се върна от Италия където беше на СЕДМИЦА НА МОДАТА.

Писах на Ивана коментар под клипа с гюловете (по принцип никога не пиша коментари на бегенца, ако изобщо се излъжа да пусна), че като цяло всички тези бутафорни високопарни слова някак си седят едно такова лубрикантно на спонсорирано видео и тя ми писа да съм й предложила какво видео да направи неспонсорирано. Мислех да й пиша, но някак си аз да давам идея на човек, който се предполага, че трябва мен да вдъхновява и да ми влияе на мнението.................Trollface рАката ми се отказа Wink

Общи условия

Активация на акаунт