Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 037
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 415
Златена е скандална. Правете това, правете онова... В качеството си на каква казва на хората какво да правят? Безумно видео. Зор да е на "гребена на вълната".

# 2 416
Ее баш Златена ще слушам .. аз до сега живях под камък. Добре че е тя и всички инфлуенсърки, за да ме просветлят за случващото!

# 2 417
Джой недоволна, че никой не я пита как е.

Скрит текст:

Йоко-то преди няколко часа беше на еГзотично място, ама вече не е със същото описание.. Grinning

Скрит текст:

# 2 418
Не прочетох да сте споменали, че Киара Ферани и мъжът й - рапърът Федез събраха над 4 млн. евро за борба с Коронавируса в Италия.
Освен това, всеки ден организират концерти от прозореца на апартамента си в Милано с известни изпълнители за повдигане на духа.
Днес на "гости" им е Андреа Бочели, а всичко е лайв в Инстаграм. Мега готина идея.
"Концертът" върви в момента в инста на Феде - https://instagram.com/fedez?igshid=kze82v95wc7l

# 2 419
  • Light of Zartha
На джойката ѝ е много добре така - раздава съвети на килограм и получава обратна реакция, какво повече иска? През три сторита обяснява как пият витамини и какво е положението в Русия. Еми като го представя розово, за какво да я питат? Ако на човек не му е добре или има други грижи няма да висне да качва нон стоп непоискани съвети!

# 2 420
Гледам на Елица лайфа. Симпатична ми е, въпреки кусурите.
Изкефи ме "Майкъл си играе неговите игриии, Фифаа, ааааа, ъъъъ, неговите си глупости... Фифаааа, абе, даже имената не знам. Моите са по-интересни. Аз си играя Симс." И аз съм същата.
Може би я харесвам най-много, защото най-много се припознавам в нея - нямам деца, загубила съм майка ми, обичам да готвя, да домакинствам, да си купувам чинии Joy , а ако някой ми подари Китчън ейд, ще си ударя дупето в тавана от кеф. Joy Не мяукам, но аз не мисля, че и тя не мяука.

# 2 421
Джой ми е като някоя свекърва. Все да каже нещо, все да направи забележка, все да крещи. Пуу, аман от всезнайки. Ще чакам аз, Джой да ми казва какво да правя с живота си. Едната леля, другата баба, аман.

# 2 422
Полина пак заби руския комплекс - отговаря на въпроси и не пропусна да натърти, че с извънредното положение разбрала как щяла да се чувства, ако фокусът й е бил домакинството 🙄 Кой, те е питал???

# 2 423
Погледах малко лайва на Елица, много беше симпатично и естествено. Не раздаваше тъпи съвети по въпроси, от които не разбира и дори го нямаше мяукането и "ииии, да... - то".

# 2 424
Като я чете човек тази Джой, ще рече че е лекар на първа линия в момента, а не поредната кифла в инста. 😒

Елица и аз я чувствам "близка", гледах го сега новото ѝ видео, хубаво подсети ме за витаминозния сок и аз по същия начин почнах да се мацотя за вкъщи с доволното количество козметика, което си напазарувах преди две седмици. Първо мажа новите гримове, после пробвам дегримьорът дали си върши работата и накрая се запечатвам с някое кремче и/или маска. 😁 Еми наистина действа разтоварващо.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 20:48 от Emi_55

# 2 425
Полина пак заби руския комплекс - отговаря на въпроси и не пропусна да натърти, че с извънредното положение разбрала как щяла да се чувства, ако фокусът й е бил домакинството 🙄 Кой, те е питал???
С какво се занимава тя, освен с toptrends?
Какъв и е фокусът? Чете как да си възпитава детето, как да си подрежда дрехите, всичко в живота и някой и го е предоставил. Дали Патрик, дали някоя друга книга, дали АлиЕкспрес.

Скрит текст:
Ясна работата.

Редактирам се: чакам сега да ме цитират и да я защитят. 🥰😂

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 20:28 от Анонимен

# 2 426
Цитат

Ми, чакай да видим. Може би човекът, който е написал дума по дума въпроса: "Как ви се отразява извънредното положение"?
Много плоско заяждане, честно.

Гледам на Елица лайфа. Симпатична ми е, въпреки кусурите.
Изкефи ме "Майкъл си играе неговите игриии, Фифаа, ааааа, ъъъъ, неговите си глупости... Фифаааа, абе, даже имената не знам. Моите са по-интересни. Аз си играя Симс." И аз съм същата.

Днес ме питаха играя ли компютърни игри. Казах, че едно време се кефих на червейчетата Grin Laughing
(И на Лошия съсед, помните ли го??)

# 2 427
Полина удари в десятката с Патрик. И бизнес й направи, и сума ъпгрейди плати по нея - лазерна операция, устни, брекети и тн. Преди него си беше обикновено момиче, което пестеше от фризьор и сама се подстригваше, боядисваше и правеше терапии с горчица на косата си, абсурд да инвестира пари за онлайн бизнес с Китай или да даде 10к за операция на очи плюс инвизилайн на зъбите. Пожелавам им да са все така щастливи, все така да й угажда и носи на ръце. Според мен са се намерили и се правят щастливи един друг. Независимо от кусурите.

# 2 428
Ели има лайв в Инстаграм. Мога ли да го гледам на запис след като мине? Сега като го пуснах ми прекъсна след няколко секунди и не ще да продължи.. някакъв рикуест ми излиза май, че трябва да пратя...

# 2 429
Полина удари в десятката с Патрик.
Скрит текст:
И бизнес й направи, и сума ъпгрейди плати по нея - лазерна операция, устни, брекети и тн. Преди него си беше обикновено момиче, което пестеше от фризьор и сама се подстригваше, боядисваше и правеше терапии с горчица на косата си, абсурд да инвестира пари за онлайн бизнес с Китай или да даде 10к за операция на очи плюс инвизилайн на зъбите. Пожелавам им да са все така щастливи, все така да й угажда и носи на ръце. Според мен са се намерили и се правят щастливи един друг. Независимо от кусурите.

Е, кажи как да се кара после с него?! 😁

Абе, тази Радост и Йокото ползват ли някви стимуланти... че нещо много предобрели изглеждат?

Общи условия

Активация на акаунт