Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 986
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 460

Питат я защо не продала дрехите на разпродажба и част от парите от това не е дарила например...
Защо ли.....!??

# 2 461
Отдавна не съм писала и дано не се повтарям, но къде, ако не при вас мога да споделя възмущението си от перфектната майка и всеобща любимка?!

Извинявам се, че не мога да скрия снимката!
Това реклама ли трябва да е или?
Във видеата й, скоро не съм я гледала, показва такава майчина всеотдайност!
Много неща ми идва да напиша за лицемерието и лъжата на влого/Инстаграм “светиците”, но ще се въздържа.

Аз не проумявам. Отдава им се възможност да са с децата си повече време, което може би не е най - пълноценното, но все пак е възможност, и те не знаят какво да правят с тях?
Майки.

Как не я е срам Валери? Значи да се въргаляш по стълбите с дамски превръзки трябва да е публично, а все пак някакъв пример за хуманност -не. Просто тя нищо на никого не дава, ако може да вземе пари за него. Освен евтините предоставени неща. Страшна циция.

# 2 462
И какво му е на поста на Милена? Написала е жената - не знам какво да правя с децата толкова време, затворени вкъщи. Знаете ли какво е да затвориш дете между 4 стени? Ад. Пълен ад. Децата имат нужда да тичат, да се катерят, люлеят, да карат колело, имат нужда от активности навън. Никаква реклама не е. А е дала гласност на една хубава инициатива, която и аз следя и се дават полезни идеи.
Който има дете, знае колко неприятно е да не можеш да излезеш навън с него по една или друга причина.

# 2 463
Абсолютно.
Не знам дали има майка, която да е примряла радост, че децата ѝ ще стоят затворени вкъщи седмици наред.
И въобще не става дума за грижовност и всеотдайност.

# 2 464
Наистина, какво по-нормално нещо от това да живееш 10г. в България, да имаш гражданство, с прилежащите права и задължения, но да не знаеш какво точно честваш на 3-ти март?! Един специфичен тъмнозелен етнос проявява същото отношение, впрочем.

# 2 465
С две малки деца, напълно възможно е да не знаеш какво да ги правиш толкова време затворени. Това не прави никого лоша майка.

# 2 466
Милена прекарва така или иначе много време с децата си. Но сега всички сме поставени в ситуация, в която наистина трябва да сме креативни. На децата всички играчки са им омръзнали. Ще рисуват днес, ще редят пъзели утре ама пусто... доскучава им. Не виждам на какво се възмущавате. И майките понякога се изчерпват. Това са 2 деца в къща. Ми.. полудява се!

# 2 467
Знам, какво е с дете!
Имам двор, както и Милена, ако му се излиза може да тича на воля и да играе.
Може и аз да не съм в ред, но съм щастлива, че имаме толкова време заедно. Дори тя да не е, което всъщност е написала, да сложиш в едно изречение паника, пандемия и проблем-какво ще ги правя тези деца?!

# 2 468
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Веднъж онлЯйн, завинаги онлЯйн.
,видеото на Йоана с децата:
https://we.tl/t-JwBv1Jc8do

Всъщност аз разбирам идеята,но при нея не се е получила смешката.Направо си се излага..
Има много забавни клипчета в социалните мрежи за периода на карантина,снимани за майтап.Явно е искала и тя да направи подобно.

Милена отдавна съм я отсвирила.Толкова ми е банална и скучна,дори съм изненадана,че има толкова голяма гледаемост..човек да ви се чуди цял ден в сиво ежедневие,та вечер сядате на компютрите и пак гледате същото,но при друг.

# 2 469
Освен това какво по-нормално от това да имаш мнение за манталитета в държава, в която живееш от над 10 години?
Да знаеш поне кога и е националният празник. Иначе не се различаваш по нищо от гастербайтерите, които бачкат и живеят в изцяло затворената си общност, ругайеки простите местни, които си живеят в родината, говорят си езика и си живеят живота според техните културни особености. Полина ми изглежда като човек с други желания и възможности, който гони тук реализация и просперитет.

# 2 470
Аман пък от идеални майки, които кипят от енергия и идеи за забавления с децата си. Инстаграм е пълен с такива перфектни жени, идилия просто. Е, явно моето двегодишно, или аз, или двете заедно, сме дефектни, щото никое креативно занимание не трае повече от 5-10 минути и на финала неминуемо стигаме до гонене, криене, лаене, мяукане и мучане. Като междувременно и работя от вкъщи, нали. С две думи, да, харесва ми да виждам, че и други лоши майки са в такава бръм-ситуация. Рилейтвам се, дето се казва. 😂

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 23:57 от tuali

# 2 471
Изгледах видеото на Златена и по-късно видях, че го е изтрила. Седнала да ми чете морал и ми размахва пръст. Изнерви ме. Сега си седяла вкъщи и ще снима по-често.  Rage

Когато стартира канала си през май 2018 г., започнах да я следвам. В началото беше дорбе. Но после започна да трие по-старите си клипове, да не иска да разкрие какво точно роботи, да се кара, че й се месим в личното пространство. И стана нередовна със снимането; всичко за нея  "ухае чудесно", "изглежда луксозно", "изглежда скъпо" и пр. Една потребителка каза нещо много точно за нея - "Тя просто иска да бъде известна". Е, май е така. След това видео напълно се убедих в това и директно я отследвах  Triumph

# 2 472
  • София
Какво се е случила с профила на Полина?

# 2 473
tuali, тук перфектната е Милена, мен ме подразни точно това. На нея целият и канал се държи на “аз съм най добрата, креативна, всеотдайна майка”.
Ако А.Пепе го беше написала щяхме да я глътнем. Да не споменавам и използването на децата за реклами, включително на Маги. Маникюрът, зъбите, говорните дефекти, диалектът .... има и още, но нали е Милена, простено й е.

# 2 474
Прощавам ѝ, защото неведнъж се е показвала уморена, отегчена от домашни задължения и изчерпана откъм идеи за забавления на децата. Никога не съм усещала от нея, че се прави на най-всеотдайната майка. Иначе, маникюрът ѝ и аз не го разбирам, както и някои реклами са ми били хъммм. Но и  споделя страшно много неспонсорирани идеи, което ми харесва при тях. Диалект чак не усещам, понякога прави глупави грешки с някои думи, но на фона на повечето е съвсем нормална.

Общи условия

Активация на акаунт