Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 105
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 270
Сега изгледах сторитата на Радост... Аз мислех, че само в профила се я изявила.
Тази жена е изключително глупава и ограничена. Каква предистория трябва да знаем?! Сочене с пръст, обвинения, жени срещу жени, зона на комфорт. Пак зверене, блещене и крясъци в камерата. Потресена от тази тирада и от всички, които я подкрепят.
Жалко е, че красивата фасада на Радост прикрива такава вътрешна грозота.

# 271
Гергана за какво ползва книгите:

Скрит текст:

Личи си от правописа ѝ...

# 272
  • Light of Zartha
Ама моля ви се, сега е удобно да е чужденка, горкичката тя, украинка. Утре ще смени плочата, защото друга ще е темата и ще е по-удобно да бие тъпана каква българка е и от кога има гражданство. Само почакайте.

# 273
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Какво се учудвате, че не знае значението на днешната дата? Има рускини и украинки (не всички!), които от десетилетия живеят в България и въпреки това в магазина питат продавачите дали говорят "по руски" (ми чи от къв зор). Полинчето чупи тупометъра с изказванията и малоумните си реклами. Много анти ми е. Сигурна съм, че прави луди скандали в магазините и ресторантите.
Тц, Полинарийка не мисля, че прави скандали. По скоро е от тези, които усмихнати ехидно, "плюят отрова". Нали го играе извисена Sunglasses

# 274
  • софия
Гергучи е трагикомична в опитите си да блесне 😂

# 275
Това фишу ли е, фън шуй ли е, е точно като компрес с ракия на гърлото. Пак съм при баба в 4-ти клас и чакам да ми намаже и стъпалата.

Скрит текст:

# 276
Ми кат нямат щастливи агнета, ще прави фасони, я!

# 277
Охооооо....мисля, че наистина НЯКОИ кифли трябва да си знаят моловете и да не излизат от тях. Полинария може да си вземе претенциите и превземките и защитника, който е написан българин, колкото и тя, и да си ги занесе в Украйна. НЕ може да си чак толкова изпростял, че и да се ежиш насреща, при липсата ти на всякакво осъзнаване за редно и нередно и кога е по- добре да мълчиш. Айде, превръзките ги преживяхме, ама като хал хабер си нямаш кой ден е, поне не го ползвай да си продаваш боклуците или да лобираш за тях.
Искрено се надявам да четеш! НЯМАШ ПРАВО да си толкова арогантна!!! Жалко и унизително е, че нямаш представа какво символизира 3 -ти март, но по - жалкото е, че споменаваш дори този ОБЪРКАН ден в рекламен пост! Има ли нещо, което не би ползвала с патос, за да ти върви бизнеса? От алчност и вътрешностите ще си снимате.
А защитничките й, може би да вземат да попрочетат и преди да бутат половите идентичности като аргумент за "нападане", да се замислят защо е абсолютно недопустима такава грешка от всеки, който се самоопределя за българин. Защото бая народ си е оставил костите, кръвта и живота, за да можете вие, лигли безподобни, да си позволите лукса  днес СВОБОДНО да демонстрирате такива безобразни интелектуални дефицити! Че го играете и възмутени - не ви е срам!
И само да ми пробута някой, че била "чужденка". Не е чужденка, освен ако не й изнася.
Колкото до фирмите ....ако това са ви професионалистите, по - добре си фалирайте бизнеса. И без това ако разчитате на Полина да ви вдигне продажбите, ще трябва да произведете вино за бременни първо.
Колкото до Йоана, след като видях навършващата й 18 години сестра какви бюстове и кючеци мята по чалготеките, ми остана едно гадно усещане, но след последните клипове - сори. Друго впечатление и мнение имах, не мисля, че любовта към танцуването и популярността заслужаваха да се набият в  тая нациска чалга помия, но те си знаят. Мен ме загубиха тотлано.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 03:05 от Breedlove

# 278
Момичета, някоя от вас, ако е виждала Валерий на живо или има представа колко е висока, моля да ми пише. Все се чудя тези крака, хубавите, дългите, дали са дело на фотошоп или?

Валерийййй на живо е висока и изключително слаба. Може би към 170 да е, краката са й дълги, но драстично по - съразмерни от това, което изкарва на снимките. Всичко е от ъгъла на снимане, светлината и поправките постфактум.

# 279
Валери на тази снимка ми харесва, макар и да е с инфантилни кецове, които да не ми стоят с чантата. Отдавна не бях виждала нейна приятна снимка.

# 280

Скрит текст:

Кривогледа ли е, или само така ми се струва?

# 281
Има доста крипарски поглед и според мен някакъв проблем.

Тя сега ще си припише, че е измислила ходенето с книга на главата ли? Това момиче няма граници.
Обзалагам се, че влиза в библиотека само за снимката. Вероятно това е първият път.

# 282
Гергана си е кривогледа, при астигматизъм май се изместваше окото към външния край, при нея поне това виждам.

# 283
Ахахахох, влязох да чета коментарите в ИГ и се спуквам от смях, то патос, то защитнички..
Радост да не би да взима уроци от Божинката, някой може ли да ми преведе тая мъдра мисла?

Цъкнах да видя профила една друга, дето защитава Полина... И там пращи от интеУект, направо изпъква в "калабалъка", в скоби тълпата 😂. Да отвори някой тълковен речник най-добре. Какви са тия "замогващи" сенки OMFG?! 😂😂😂

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 01:39 от tuali

# 284

С-с-с-сДравейтее

Общи условия

Активация на акаунт