Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 132
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 300
Рекламира топ трендс, а освен това е ЖЕНА, която брани горката жена от други лоши жени, които нападат жени.
За жени иде реч, разбрахте ли? Ако не сте, пуснете си Радост, тя ще ви го повтори по-често отколкото Гергана повтаря БРАНД.

Благодаря за линковете.

# 301
За Радост Тодорова нямам изобщо хубаво мнение.Противоречи си за много неща,когато стана мис ни'нам си какво беше с народна носия,патриотизъм пращеше...сега сме много над нещата.
Ой,свещена моя простота/простотия,вече знам за Рамадан Байрам.

# 302
Аз съм работила с Витасин и мога да ви кажа, че не ми платиха за идеята на рекламата. И все искат да им намеря инфлуенсър за малко пари.

MagiSan рекламира Витасин :
Скрит текст:

# 303
Покрай ММ гледах и аз гранде драмата на Типично, и честно казано, без въобще да съм запозната с техните истории и с всичките тия хора, повярвах сякаш на Филяка. Този въпросния, който го беше докладвал, казва, че "хората (тези дето ги гледат) са тъпи" и му е поставил "чудни" условия, за да си махне report-a от канала, за да не бъде изтрит. Браво от мен, че не се е съгласил с въпросните условия, иначе щяха да си го работят както си искат.
Иначе приказва добре Филяка, не използва много паразитни изрази.

# 304
  • Варна/Амстердам
Магин Сан на тази снимка е като обладана от зъл демон (демон, покровител на рекламата сигурно). А преди я харесяах. Нот енимор 😁

Изглеждайки клипа на Филяка, ми стана ясно, че бившите му колеги са големи идиоти. Особено гласовото съобщение на въпросния Ванка беше много обидно. Браво иначе на Филяка, че работи с доказателства. И все пак-нищо не се знае със сигурност, възможно е да си правят реклама.

# 305
От цялата работа схванах, че Филяка май е едно добро и леко наивно момче. Тия другите му колеги голяма сган са излезли...

# 306
гледах разни видеа от Типично, супер тъпи в стил габровски шеги ама по-лейм

# 307
Може ли линк? Не знам какво да търся, понеже хич не съм запозната с тях.

Заповядай!😊
Филяка е нападнат:
https://youtu.be/Yw2WxZTyppU
https://youtu.be/i9RyDzIYFao
Филяка се защитава:
https://youtu.be/1uE5j4GnRHc

Не съм ги изгледала целите, разбира се, но разбрах за какво става въпрос 😁

Някак много грозно стана... истината е някъде по средата. Но лично мое мнение е, че Филяка още от самото начало трябваше да си направи свой канал и да остави Типично без активност. Преименуването малко ми дойде в повече и според мен единствената му цел беше да вземе всичките абонати. Оправдание тип, че е махнал останалите, за да запази старите видеа, не знам не му вярвам много много.... ще има развръзка със сигурност.

# 308
Може ли да добавите Джойчето Тодорова в анкетата ако не сега, то поне другия път? Искам да гласувам за нея. Бях забравила колко дразнеща личност е. Пак е във вихъра на скандала и пак успя да завърти около себе си нещата. Само така може да изпъкне горката. Толкова ми е посредствена. Язък за хубавия външен вид. Като я видя така да ми се кикерчи пред камерата ми иде да я фрасна с нещо по устата да млъкне.

# 309
Брех, тез типични истории ме развълнуваха чак когато ги няма.
Две изречения ми направиха впечатление:
"Филяка има сега канал с няква ютюбърка."
и особено
"Нищо, те хората са тъпи."
Не ги знам, не ги познавам и не съм ги гледала никога. Като цяло Филяка звучеше по-симпатично и умерено от бившите му колеги, които говореха все едно са напушени. Тъжната музика на заден фон можеше по някое време да спре - тя беше направо като добавена от Пепе Спилсбър (voxxymoxxy Joy ).

# 310
Как стигнахме до там Филяка да в центъра на драмата, а не Пепе? Поне всичко остава в семейството Grinning
Имах нужда от малко безмислена драма и изгледах видеата (благодаря за линковете). За който не желае да гледа, ето преразказ с лични интерпретации:

Видео 1: Трима типични и една типична (съжалявам, никога не съм ги гледала) се събрали на едно диванче и 20 мин. хранят Филяка. Разказват как всички са имали  личностни и творчески проблеми с него и един по един са напуснали (ама то и не им се занимавало вече, ама Филяка е виновен все пак). Храна, храна, Филяка е конфликтен, Филяка е плагиат, защото е некадърен и няма собствени идеи, ама иначе нищо срещу Филяка (освен, че им откраднал Типично, от което те се махнали преди години).

Видео 2: Друг типичен обяснява почти същото като горното. На Филяка не му стиска да си направи собствен канал и си присвоява видеа, в които дори не е участвал (до не говорим за събскрайбърите). Те двамата се разбрали, всичко е точно, амя тея от диванчето не били съгласни и го репортнали за крадено съдържание и ЮТ изтрили канала.

Видео 3: Филяка се включва пряко от диванчето на Пепа от прекалено, прекалено близко - рязко ми стана искрено и лично. Пуска записано видео, на което услужливо споменава датата (27ми февруари?). Да не си помислите, че сега го е записал.. Облечен в черно, на фона на затрогваща музика, която подтиква да пророним сълза, с печална физиономия и минорно настроение, Филяка споменава, че не търси съжаление, но да си знаем, че е бил предаден и е дълбоко наранен. Всички са виновни, а той е невинен като росна сълза. След като сменя името на канала (очевидно без поне да предупреди от куртоазия), получава видео разговор от другите, в който те му се смеят и подиграват. Въобще клет, клет Филяк.

Виждам, че повечето са на страната на Филяка. Аз обаче, хич не му повярвах. Другите, че са семпли, семпли са. Истината определено е по средата, но видеото на Филяка беше толкова режисирано и изкуствено, че въобще не мога да му съчувствам. Да не говорим, че преименуването на канала и изритването на модовете без никакво предупреждение или разговор е страшен bitch move и адски арогантно и егоистично. Като цяло разбирам подбудите на другите, които не са съгласни видеата на Типично да седят в канала на Филяка. От къде на къде?

# 311
Трима типични и една типична... Joy  Joy  Joy
Друг типичен Joy
Ами, махнали се от канала, уж нямали против той да го ползва, ама после имали против. Объркана история. От прочетено и чуто (срам - не срам, любимият бил гледал техни клипове, та ме светнА) видеата са им били детински, а  сегашното им поведение е направо инфантилно. На си ти куклите, дай си ми парцалите.
Филяка сигурно се надява неговият канал да е по-успешен от общия проект с мадам Пепе Спилсбърг, че там нещата хич не вървят добре.

# 312
Мен ако ме иСФЪрлАт и след 2 години ми вземат това, дето са ме исфърлили от него, няма да седна да страдам. Странно е само, че тия всички неща стават след намесата на няквата ютюбърка. Таз до каквото се докосне... Никога не съм го гледала, нито него, нито Типично, само като им чух "любимия" акцент и хикса.
Пп нищо срещу бургазлиите.

# 313
Охооооо....мисля, че наистина НЯКОИ кифли трябва да си знаят моловете и да не излизат от тях. Полинария може да си вземе претенциите и превземките и защитника, който е написан българин, колкото и тя, и да си ги занесе в Украйна. НЕ може да си чак толкова изпростял, че и да се ежиш на среща, при положение, че липсата ти на всякакво осъзнаване липсва. Айде превръзките ги преживяхме, ама като хал хабер си нямаш кой ден е, поне не го ползвай да си продаваш боклуците или да лобираш за тях.
Искрено се надявам да четеш! НЯМАШ ПРАВО да си толкова арогантна!!! Жалко и унизително е, че нямаш представа какво символизира 3 -ти март, но по - жалкото е, че споменаваш дори този ОБЪРКАН ден в рекламен пост! Има ли нещо, което не би ползвала с патос, за да ти върви бизнеса? От алчност и вътрешностите ще си снимате.
А защитничките й, може би да вземат да попрочетат и преди да бутат половите идентичности като аргумент за "нападане", да се замислят защо е абсолютно недопустима такава грешка от всеки, който се самоопределя за българин. Защото бая народ си е оставил костите, кръвта и живота, за да можете вие, лигли безподобни, да си позволите лукса  днес СВОБОДНО да демонстрирате такива безобразни интелектуални дефицити! Че го играете и възмутени - не ви е срам!
И само да ми пробута някой, че била "чужденка". Не е чужденка, освен ако не й изнася.
Колкото до фирмите ....ако това са ви професионалистите, по - добре си фалирайте бизнеса. И без това ако разчитате на Полина да ви вдигне продажбите, ще трябва да произведете вино за бременни първо.
Колкото до Йоана, след като видях навършващата й 18 години сестра какви бюстове и кючеци мята по чалготеките, ми остана едно гадно усещане, но след последните клипове - сори. Друго впечатление и мнение имах, не мисля, че любовта към танцуването и популярността заслужаваха да се набият в  тая нациска чалга помия, но те си знаят. Мен ме загубиха тотлано.
И аз смятам, че е недопустимо това да сгрешиш нещо такова като националния празник на държавата, в която живееш не от месец- два, не от година, а от 7-8 поне, да заявяваш как искаш бг гражданство и после да твърдиш, че това било хейт от страна на коректива..
Не е хейт, а е нормална реакция, но не може да я понесе госпожицата всезнайка. Правилно съм я преценила, но Йоана защо така се излага с подкрепа, която не е фокуса в случая.  Какво общо има Мария, че постнала снимката на Полина и писала Срам, с всичко последвало от защитничките, как пък не схванаха фокуса, ами решиха да се заловят за най-щекотливото, Хейта.
Няма извинение грешката й, а последвалото  мазало пък изобщо, жалко ако някой й е вярвал. Но за мен пак казвам, алчно и меркантилно същество до дъното на душата си, да съчетае такъв празник  с реклама на витамини , няма защита на това.
Явно е написала текста за поста отпреди, защото логично е да беше видяла в мрежата, а тя пак самонадеяно, тренировчица показва, шампоанчета, лети си някъде. Тия шампоани вече като ги видя, само заради нея няма да ги купувам, цялата им марка компрометира, жалко, че нещо хубаво са искали да направят хората..

# 314
Аз наистина не мога да повярвам как е възможно да не виждаш по-далече от носа си. Как е възможно да не осъзнаваш истинския проблем?
Днес разбрах, че трябва да си изтъкнат патриот, за да знаеш какво отбелязва българският народ на трети март. Когато сбъркаш, не трябва просто да се извиниш и поправиш, а да обвиниш другите, да се надсмееш. И какво ли не още, ама да не спамя.

Дали след всичко това, Полина и всички около нея разбраха, че ако просто беше казала, че съсъжалява, което, вярвам е така, отдавна темата щеше да е приключена? То не беше хилене, то не бяха безизходици, то не бяха чужденки и нашенци..

Как пък точно трите грации - едната с намеци за запуснали се майки, другата с намеци за неподдържани жени с ненаправени коси и третата, с директни обиди към колежка, рязко станаха моралистки и минаха на „грозно е жена да напада жена”. Грозно е да се имаш за нещо повече, мили дами. И никой никого не е напднал.

Йоана мен тотално ме изгуби. Спестявах си коментарите по въпроса дълго време заради множеството позитивни мнения тук и най-вече поради това, че по Коледа изпълни предизвикателството ми и го разпространи, което е истински благородно.
Направи ми лошо впечатление още когато извади на показ личен чат, със съфорумка мисля беше. След това с някои кифленски изказвания във видеа. После пък кликбейтът с рекламата и това видео за опашката, в което не се постара да се върже добре и обясняваше колко точен цвят са й избрали, при положение, че нямаше нищо общо с косата й.
Онзи ден кълчотене в нацистка чалгия - днес омаловажаване на казус. Еми - браво, наздраве и unfollow.
Потвърди ми се съмнението, че се включваше тук, за да изглежда по-земна и различна, а явно е било, за да „се предпази” от критики. Уж й беше много важно нашето мнение, но след като отбелязахме провала с влогмас, не харесахме стила на обработка на снимки за иг, подвеждащото заглавие и коментарите под рекламното видео и т.н., изведнъж спря да има време да се включва.

Радост си каза, че й е кеф да се „дърли”, така чече има ли скандал - тя е там. Хубавици с потенциал и накрая.. Жалко. Допадаха ми, много. Открояваха се, ама явно е било временно.

Знаете ли, момичета.. с най-топли чувства ще ви кажа, че всеки има предистория. Затова мерете и собствените си приказки и поведение, вместо да карате само другите да се чувстват зле, че не са проявили разбиране.

Общи условия

Активация на акаунт