Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 288
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 4 020
Започнах доста да харесвам Алис. Особено с последните ѝ лайвове. Определено към момента е сред най-гледаните от мен блогърки.
Има различна визия, но това е хубаво. Не харесвам хората по калъп.

# 4 021
Започнах доста да харесвам Алис. Особено с последните ѝ лайвове. Определено към момента е сред най-гледаните от мен влогърки.

И аз съм й фен. Сега е на корицата на Грация. Много ми харесва, защото е различна, естествена и не се опитва да влезне в рамките на типичната красавица по наши ширини. Всички знаем, че ботокс, филъри и операции са повече от достъпни за жена с нейните финанси, но евала, че не го прави

# 4 022
  • София
Относно данъците, някои плащат със сигурност. Помня в едно видео Тони обясняваше, че много се радва, че има мисля, че леля беше, която се грижи за всичките й неща, защото тя нищо не разбирала. Събирала всички фактури, касови бележки и тн и после лелята помага.

# 4 023
Относно данъците, някои плащат със сигурност. Помня в едно видео Тони обясняваше, че много се радва, че има мисля, че леля беше, която се грижи за всичките й неща, защото тя нищо не разбирала. Събирала всички фактури, касови бележки и тн и после лелята помага.

Това е супер - адмирации. За съжаление искрено се съмнявам, че всички са толкова коректни. Аз следвам и Ричи Липовона така за комедийната му стойност и той също се пъчеше да обяснява “как можело правителството нищо да не плаща на хората”, като всички му знаем схемичките, дето и 1 стотинка не е платил. Но... както и да е, дано поне спрат да се опитват да бъдат морални стожери, защото не им се получава 😂

# 4 024
Скрит текст:
Започнах доста да харесвам Алис. Особено с последните ѝ лайвове. Определено към момента е сред най-гледаните от мен влогърки.

И аз съм й фен. Сега е на корицата на Грация. Много ми харесва, защото е различна, естествена и не се опитва да влезне в рамките на типичната красавица по наши ширини. Всички знаем, че ботокс, филъри и операции са повече от достъпни за жена с нейните финанси, но евала, че не го прави
starburst8, точно за това ми хареса и започнах да я следвам по-редовно. Има дразнещи неща в нея, но като цяло е пич.

# 4 025

Може да прави, но какво е редно- да не личи за останалите Simple Smile

# 4 026
Скрит текст:
Все си мисля, че е имало и по-подходящи кадри за корицата ..

О, на мен доста ми харесва.

# 4 027
Хубава е снимката, единствено веждите ѝ не ми харесват.
Принципно не ми допадат тези твърде натурални, непочистени вежди.

# 4 028
Аз пък харесвам Теа и Наум. Малко ми идват too much коментари от сорта на “попаднала на богато гадже”, “цял ден се чуди как да си сипе бира”, “само мрънка” и т.н. Не съм чула да “мрънка” някъде, а просто споделя ежедневието си с 3-месечно бебе, което предполагам повечето майки имат. Цялото внимание е насочено към малкото човече, което е напълно в реда на нещата. Относно сторито от вчера - е, какво се излагате!? Много ясно, че ще и стане неприятно. Някой си там и държи сметка, че аджеба ти нормална ли си да не пуснеш видео, ма, мръсницо?! Детето ли ти е по-важно от влоговете? 😂 Кой знае още колко подобни съобщения получават на ден, може би е преляла чашата. Като цяло, всеки може да харесва всеки! Лично за мен е удоволствие да ги гледам - личи си, че се обичат, позитивни са ми, усмихнати, изпипват съдържание/обработка.

# 4 029
Когато Ети каза , че било лесно да гледаш деца- “много и е лесно на нея”, защо само закъгва хората “, “кой знае колко помощ има”, а сега пък Теа мрънкала.

# 4 030
На Джовани как му е инстаграма, много артистичен, но и според мен са им такива отношенията с Фики, затова и не му е трудно да играе.

# 4 031
Това мрънкане и от двамата се коментира и преди бебето. Някои следим от по-дълго време и имаме наблюдения. А относно карането на стори, това не е за пръв път и никой не казва, че не трябва да им е приоритет детето. Отношението към хората, благодарение на които печелиш пари е меко казано обидно.

# 4 032
На Джовани как му е инстаграма, много артистичен, но и според мен са им такива отношенията с Фики, затова и не му е трудно да играе.

Скрит текст:

Жалко, че той не прави бумеранзи, но пък кара колело... Може да го викна да направим една кушия някой ден, въпреки предизвестения победител. Stuck Out Tongue

# 4 033
Като един от малкото неблокирани от Гергуца(и Полина Joy) идвам с още едно нейно стори...Тръпна в очакване какъв ще е този лЯйф чат с тези две титани на мисълта  Grinning
Скрит текст:

# 4 034
  • Light of Zartha
Ох майко мила...къде се намериха тези двете? Гергана колкото и да не ми допада, поне не е агресивна. Радостина обаче няма какво да коментирам, всички я знаем.

Общи условия

Активация на акаунт