Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 300
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 4 005
Гергана освен да преподава неспазване на задължителната карантина, не виждам с какво друго може да се различи от хилядите други желаещи да вземат парите на баламите.

# 4 006
Като се замисля има кой да и се върже (за съжаление) , по голяма част от хората , които я гледат са момичета между 10-16 години най - вероятно.
А много добре знаем  , че в тази възраст се опитват да подражават на някого , да са известни по някакъв начин , интересуват се много от фейсбук и инстаграм , според мен точно тази възрастова група ще иска да се включи в това ,,обучение,,.
А дали родителите ще го позволят - тяхна работа.
Писала е, че записалите се трябва да са над 17 г. Така че една голяма част от аудиторията й отпада. Освен ако не е просто формално това, да се презастрахова.
На мен ми е интересно плаща ли данъци върху тези приходи, че и така смело онлайн ги обявява?

# 4 007
Като се замисля има кой да и се върже (за съжаление) , по голяма част от хората , които я гледат са момичета между 10-16 години най - вероятно.
А много добре знаем  , че в тази възраст се опитват да подражават на някого , да са известни по някакъв начин , интересуват се много от фейсбук и инстаграм , според мен точно тази възрастова група ще иска да се включи в това ,,обучение,,.
А дали родителите ще го позволят - тяхна работа.
Писала е, че записалите се трябва да са над 17 г. Така че една голяма част от аудиторията й отпада. Освен ако не е просто формално това, да се презастрахова.
На мен ми е интересно плаща ли данъци върху тези приходи, че и така смело онлайн ги обявява?
Някой спомена че за първите 50 човека , цената ще е 100лв , което прави 5000 лева печалба.
Аз самата казах , че всеки от нас е в пълното си право да печели някаква сума пари (най вече от продажби) без да се облага с данъци , но това беше някаква малка сума , не мисля че може да си прибере 5000лв в джоба и всичко да приключи.
Това са твърде много пари , щом всички ние за смешните си заплати по 600-700лв си плащаме , и Гана ще трябва да плати Wink

# 4 008
Къде е казвала, че се плаща? Сериозно ли?  100лв?? Кой би се записал в тия времето да даде на Гацун 100лв за онлайн препоръки.. На Милена мисля, че това, което показва "Как да си развием Инстаграма"е без пари или се лъжа?

И Любо Жечев отново на разследване.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 13:54 от Анонимен

# 4 009
Естествено, че нямат право да провеждат такива неща. Дали Гана ще тръгне да пуска данъчни декларации и да издава касови бележки!?! Съмнявам се!

# 4 010
Искам някой не блокиран да я пита, цената със или без ДДС е?😁

# 4 011
Дълбоко ме съмнява да има чак толкова заблуден човек, който ще даде пари за подобен “курс”.
Децата ще се вържат, но родителите им едва ли ще платят.

# 4 012
Искам някой не блокиран да я пита, цената със или без ДДС е?😁
Отивам с въпроси веднага😀

# 4 013
И дали издава фактура и сертификат.Joy

Може да съм твърде положително настроена, но не вярвам подобен курс да се състои, защото няма, просто не може да има толкова заблудени хора.

# 4 014
Гането издава фактура.
Каза също, че е имала стотици запитвания...

# 4 015
Въпроса е зададен , мисията изпълнена.
Съмнявам се да отговори , бях достатъчно точна и ясна какво точно ме вълнува.
Все пак ще чакам , може и да обясни как точно смята да се случат нещата Simple Smile

# 4 016
    Гането издава фактура.
    Каза също, че е имала стотици запитвания...
    Бих го повярвала, само защото, никъде не е говорила за цени..Grinning

# 4 017
    Според мен много хора ще се запишат , тя си има аудитория.

# 4 018
    Скрит текст:
    Все си мисля, че е имало и по-подходящи кадри за корицата ..

# 4 019
    На мен генерално ми е интересно дали инфлуенсърите си декларират доходите както трябва? Искрено се съмнявам да си плащат отговорно всички данъци... Точно Радостин Кузманов беше публикувал някакво стори със съдържание покрай финансовите мерки за корнавируса от рода на “в чужбина плащат, а тук ние си правим благотворителни кампании” и си казвам... че проблеми има - има, обаче тези пари откъде да дойдат? Може би съм черногледа и излишно критикувам, но просто наистина не ги виждам да си декларират доходите от абсолютно всеки пост и рекламна кампания.

Общи условия

Активация на акаунт