Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 306
  • 4 122
  •   2
Отговори
# 450
  • Варна/Амстердам
Струва ми се, че Йоко (с новия нос) плаче за внимание от наша страна, но е прекалено скучна. Нееекст 😁

Розовото Йони-Пони-Йорки, а може и йоркипе се е изложила доста в този клип (не съм на ти с новостите във фолка) с нациста. Лошото е, че според мен Розовото Йоркипе не познава добре историята и дори не осъзнава каква е тъмната символика на свастиката. Важното е, че участва в чалгаджийски клип, в който се чекне с малолетната си сестра. Това й е развитието.

# 451
Да наречеш кичозния си инстаграм "изкуство" не е за гордост. Сори, нот сори.
Както и да участваш в долнопробни чалга продукции.
Много добър анализ на тая боза са направили Господари на ефира 😂😂😂
https://youtu.be/GqjtNj9cdXo

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 00:47 от tuali

# 452
Признавам, че Пепе ме инфлуенсна да си подстрижа косата драстично по-късо от колкото очаквах. Имах дълга, тежка и гъста коса без обем и като гледам как стои на Пепето бурзо взех решение да я намаля и то доста. Представих си, че може би аз не успявам да се видя със същите очи с които хората ме виждат и да изглеждам нелепо като нея 😂 Някак си странна моя логика, но тя ми повлия, да..

# 453
Ами аз ви казвам, че те са с такова самочувствие, че и в „не искам да пиша какво” да се снимат, после ще казват, че е изкуство, което ние просто не разбираме.

# 454
Изскочи ми едно видео как Иван Звездев прави Биг Мак бургер в домашни условия.
Любимият ми коментар 😂😂😂
Скрит текст:

Не го бях гледала досега, а съм била абонирана, се оказа 😀
Хареса ми!

# 455
Питам, защото сега видях стори на Валери, пак ще прави видео, най- вероятно в сътрудничество с Always, та се замислих, тя как може да ме вдъхнови да си взема дадена марка превръзки и изобщо нуждая ли се от нейната реклама...

Не виждам кой може да вдъхнови Валерката. Супер дразнеща е.

# 456
  • Варна/Амстердам
Звездев беше цяла една епоха. И аз го харесвам.

Гледах новото видео на Адриана Първанова. Хубава жена, но лош стайлинг. В косата е като Джак Спароу-дълга, суха и изглежда мръсна. Устните й няма да ги коментирам 😅

# 457
Досега гледах Филяка, Джими и другите от Типично. Никой не защитавам, но ще споделя моите гледни точки.
1- во не беше окей Филяка да смени името на канала Типично.
2- ро Филяка не трябваше да показва доказателства срещу Николай, защото това го прави дребнав
3- то Николай и другите от Типично, които са напуснали от канала нямат право да се сърдят на Филип, тъй като вече не собствениците на Типично. Те ако са искали Типично да остане, да не са му прехвърлили на Филип. Следователно Филип има право да си прави каквото си иска, но не беше окей да смени името на канала.
4-то Николай, Димитър и другите постоянно се смееха ... през цялото време Филяка това, Филяка онова... тоест изобщо не им пукаше за Типично... направо простащина

# 458
Съгласна съм, че не е трябвало да сменя името.
Обаче въобще не съм на мнение, че показването на доказателства е признак на дребнавост. Този Николай звучеше като абсолютно леке и не е зле фенчетата му да чуят, че ги има за тъпи и ще им мине.
Валери ми се струва много по-подходяща за реклама на превръзки отколкото за реклама на Худа, Джефри и Фенти. Нейната публика е точно във възраст, в която ще си избират хигиенни материали и доста далеко от палитри по 100 лева.
Май Филети пак са пропуснали да качат видео днес? Много несериозно.

# 459
Съгласна съм, че не е трябвало да сменя името.
Обаче въобще не съм на мнение, че показването на доказателства е признак на дребнавост. Този Николай звучеше като абсолютно леке и не е зле фенчетата му да чуят, че ги има за тъпи и ще им мине.
Типично беше страхотно преживяване. Аз като фен на Типично, тоя Николай знае ли колко съм тъпа? Познава ли ме?
Обаче един въпрос защо го е казал, че сме тъпи??? Защото Филяка си смени името на канала, всичко на готово с над 300 000 последователи. На Николай му стана тъпо, че Филяка все едно е заради последователите, и затова му е нарекъл, че сме тъпи.
Ние не знаем цялата истина и затова не трябва вярваме от едно кратко доказателство, защото понякога кратките разговори водят до различни гледни точки. Филяка е голям манипулатор.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 03:06 от victorinat

# 460
  • София
Напротив, какъвто и да е контекстът, няма оправдание да наречеш хората, на чиито гръб печелиш, тъпи и че ще забравят. И отделно ясно се виждат условията, които поставя, за да си остане канала с името Филяка, е чакай сега, нали  държаха да не се казва така и това е за тях проблемът - името, а не парите или да си пуска каквото той иска, те не знаят какво искат. Какви са условията е отделен въпрос, ясно е, че Филяка не би се съгласил той да прави съдържание само, но друг да е админ, но това си го е заслужил. Прави си нов канал и това е.

# 461
Аз тея хора повече няма ги гледам. То обиди, то интриги, то какво ли не, то нито знаят какво искат ... просто ми паднаха в очите. Не ги прави достойни! Типично не съществува, а тая ще имат да скачат като маймуни пред камерата, но трудно ще съберат 300 000 последователи, само ще си мечтаят.

# 462
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами този Ванката е със 180 000 абонати вече.Като за български канал,не са никак малко.Кой е всъщност бг канала с най-много последователи,идея някаква?

Също така,предлагам да ни стане традиция всяка една от нас да "дава отчет" кои видеа днес е гледала и е хубаво така да имаме някаква статистика кой,какво,колко гледа и предпочита.

Аз днес се отчитам с 1.Филяка и разправията покрай Типично + малка част от видеото в канала на Ванката 2.Галя и нейната бюти стая 3.Зорница с четенето на етикети(с превъртане,че ми е много подробна).

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 05:54 от Adoralova

# 463
  • София
Мисля, че Слави от The Clashers е с най-много - 730 хиляди, Айде бг също са с много - 500 хиляди.

# 464
Adoralova, много хубава идея.

Аз гледах само Наум днес, с видеото за коронавируса. От чуждестранните наваксвах с Миа Мейпълс и Рокси, и изгледах последните им видеа. Както и Патриша Брайт. За други нямах време. На Галя струва ли си да се гледа видеото? Обичам да гледам такива, но ако има интересни неща. И на мен ми е чудно защо за бога си причинява, косата ѝ да стои по този начин, както се изразихте - като праз лук. Нито е куул, нито е удобно или още по-малко практично.

Общи условия

Активация на акаунт