Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 238
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 540
В никакъв случай не му се подигравам,в недоумение съм...
Прегледах Йоко за да видя кактус четките,много ми приличат на ТТ.
В Лили ТТ ми струваше под 27лв. с някакъв талон за отстъпка,солено ми се видя,та 36-44лв.не бих дала.
След отг.на фирмата,още по-малко.

# 541
Скрит текст:

Като са им дали еднаквите текстове да пльоснат под снимката, как очакват хората да им вярват, че ги използват и да няма реакции.
Нещо вече хич не мога да ти търпя такива, които на всяко негативно нещо, което не им изнася да му викат хейт. Да си обогатят речника малко.
Нямат елементарна представа как да се дъжат с клиенти.
Да си събират четките и да си намеря по- хубава територия.

# 542
Напред беше коментирано за Филяка и агенцията му - той ги спомена и каза, че заедно се опитват да разрешат нещата, каквото и да значи това, т.е. не са безучастни.

Случаят с детенцето е ужасен, не искам да си представям как са се почувствали родителите му. 🙁

Поста с четките и според мен не е чак гаф. Почти при всеки гивауей текстът, който пускат инфлуенсърите е еднакъв.
В случая е описание на продукта.
За мен гаф е това, което направи Блатка мисля - на мястото, където трябваше да попълни името или възрастта на детенцето си, тя явно не беше схванала и беше оставила многоточие 😂🤣🤣
Нещо от този род приемам за гаф, ако е свързано с персонализирания текст, който трябва да напишат да го копи-пейснат. Но за самия продукт си е съвсем нормално да използват текста, който са им дали, колкото и да е фалшиво.
Но вече отговора на въпросните си е тотален гаф. Не се комуникира по този начин.

# 543
И аз не виждам гаф в описанието на продукта, малко се преекспонират нещата.

# 544
Изобщо не ми допада когато фирмите изпращат едни и същи неща на всички "инфлуенсъри" и гледам еднакви видеа/снимки/постове всеки ден. А с това "Аз ползвам това от 1 година, но точно днес реших да ви го покажа" номерът не минава. Аз такава четка Тангъл Тийзър/Кактус си купих за 3.35лв от супермаркета. А в Алиекспрес я има за 1-2лв.

# 545
Изобщо не ми допада когато фирмите изпращат едни и същи неща на всички "инфлуенсъри" и гледам еднакви видеа/снимки/постове всеки ден. А с това "Аз ползвам това от 1 година, но точно днес реших да ви го покажа" номерът не минава. Аз такава четка Тангъл Тийзър/Кактус си купих за 3.35лв от супермаркета. А в Алиекспрес я има за 1-2лв.
Или когато всички получат едни и същи ПР пратки и пуснат стори "Искате ли да ги видите?"

Еми не, твойте "колежки" вече ги показаха. Grinning Обаче са големи актриси..всички са многооо изненадани.

# 546
Четката Тенгъл е само една оригиналната. Надали тези в алито и Джъмбо примерно са Тенгъл, не са същите, те си имат оригинални опаковки.

# 547
Нещо не ми се връзват сметките с тези четки на Кактус - моя позната работи там за кратко, някъде през март/април 2019 пуснаха giveaway по случай лансирането на четките на българския пазар, нямаше никакви замесени инфлуенсъри, които да промотират играта, беше само в техния профил в Инстаграм, далеч съм от мисълта, че някоя от тях би инвестирала да си купи неизвестна към онзи момент четка за коса, за да повярвам, че към днешна дата ползват четките от година.

# 548
За мен е много смешно как са написали, че ако някой не им вярва, ще изпратят снимки от събитието 😃
Те ако са имали събитие, на което са раздали четки, защо не са го отразили до сега, ами си пазят кадрите за личен архив?

# 549
  • Варна/Амстердам
Аз имам тенгъл тийзър, закупен от дрогерийна верига в Нидерландия (мисля 12 евро), но не съм впечатлена. Имам изрусена гъста коса, която е нито права, нито къдрава и се нуждае от почти ежедневна стилизация с преса/маша, за да не изглежда пършива. Използвам съвсем обикновен дървен гребен от пет лева, който се справя десетки пъти по-добре от въпросния тип четка. Инфлуенсърките, които са избрали да рекламират кактус четките, са с тънки, прави косички. Ми извинявайте, ама повечето български жени не са с такъв тип коса и въпросните сресващи аксесоари не биха им били полезни. Цената е прекалено висока за нашия стандарт.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 15:52 от voxxymoxxy

# 550
За мен е много смешно как са написали, че ако някой не им вярва, ще изпратят снимки от събитието 😃
Те ако са имали събитие, на което са раздали четки, защо не са го отразили до сега, ами си пазят кадрите за личен архив?
Пазят да отлежат 1г, че точно по същото време и да споделят опита си инфлуцките ни Trollface Измислено е .

# 551
Те и с видеата са така. Искате ли да направя видео за еди си какво и бум, видеото е качено най-много до ден-два. Тоест вече е било снимано, ама да се направим на интересни и заинтересовани от желанията на публиката.

# 552
Галя Симеонова с куйрука (опашката) ми прилича на царевичен кочан с коса. Абсурдно ми е и да си свлечеш умишлено горнището по този смешен начин, това какво трябва да е - секси?! Седим вкъщи по анцОК и сме секси мама... Иначе на мен плюшенкото с коланчето пък ми допада, нестрандартно е.
Гледах за бюти стаята видеото, не ми хареса стаята как се получи, особено ме подразни декорацията по стените. Можеше да сложи снимки с повече характер или лични, а не като китайски ресторант, от най-евитното, колкото да има нещо на стената.
Друго не съм гледала. Видях, че Милена има ново видео, но не ми предизвиква интереса в момента. А, да, и Зорница видях, че е пуснала ново, но тематиката не ме вълнува, какво беше "винегрет с цвекло", ми, не.

# 553
  • София
Наистина имаха събитие Кактус преди година и пращаха ПР пратки. Имаше много сторита от него, но аз го пропуснах.

Доста пъти чета, че ви се гледа бизнес канал, но наистина не мога да си представя какво се очаква да има в един такъв Thinking
Никоя компания не би била ОК неин служител да размята из ютуб служебна информация, нито пък може да се снима по работни срещи (просто си представям как някой отива по работа и казва "преди да минем по същество, помахайте на камерата" Joy ) или докато пишеш оферта или правиш презентация. А съдържание от типа "отивам на среща няма да ви казвам с кого и пиша оферта, която няма да ви кажа каква е" няма абсолютно никакъв смисъл.

# 554
Докато ви изчета момичета...
Голяма драма с тази украинка.. да си хваща арабския мъж, българското бебе, и да ходят в Китай да ядат плъхове.
Междудругото вероятно знае какъв ден е 04.07...

Тая Радост е рядко неприятна...
Сега се сетих за сторито със снимането докато шофира... Ами ако стане инцидент и нарани някого? Как не ги мислят тези неща...

Опитах се да гледам обяснението на Филяка снощи, но заспах. Като цяло не ме кефят такива неща с доверие и устни договорки... Явно им е била гнила работата от начало. Другите като са надушили схемата, която иска да прави Ф3 с готовите абонати, са решили да го изнудват от алчност.
Според мен пък той преименува така невинно канала Типично, за да стане скандал и да натрупа повече последователи. И да, кака Пепа му е дала акъл за това. Доста елементарно.

@Адри - аз лично съм абонирана за канала на един пилот, който споделя за професията си, за работата си. Снима понякога от пилотската кабина. Работодателят му няма нищо против. А на мен ми е много интересен, защото ми е любопитно какви са пилотите, какъв е живота им, ежедневието, с какви трудности и хубави моменти се сблъскват...

Общи условия

Активация на акаунт