Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 371
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 735
  • Стара Загора
Присетих се за канала на Богдана. Но когато написах Богдана в YouTube му излиза само музикалният й канал. Погледнах в първата страница, не я видях. Може ли някой да ми даде линк към другия, ако съществува все още?

Не знам какво става, но преди време видях при клиповете от абонаментите ми някакви анимета, влязох в канала, за който имах абонамент, незнайно как, и се отабонирах. Сега виждам защо е станало това. Не знам какво се е случи с канала на Богдана, защото като се опитам да вляза в него и ми излиза канала с аниметата. Иначе клиповете ѝ мога да ги гледам(пример преди малко потърсих клиповете ѝ за прафюми, ето този ми зарежда, но каналът ми излиза โดราเอม่อน TV 2020?!).

# 736
Скрит текст:
Гергана е пуснала лЯйф в инста. Ще си купува жилище, ще оправя зъбите, общо взето това. И фенчетата в коментарите се ядосват, че не ги отразява. Много вълнуващи неща се случват, но няма да ни каже.

# 737
Сигурно да направиш нещо, което да остане здраво и за поколенията.

Първо това бетониране го чух от Полина преди много време, но си казах, че е чужденка и може да си превежда някакви думи от руски на български. И макар още тогава да не ми хареса изразът, поне ми се стори използван в по-добър контекст.
Ама, сега за филии хляб...

Иначе съм казвала преди, че харесвам Пирина. Била ми е доста полезна, някакси ме радва колко е дейна и активна, но промяната в нея е осезаема.
Плюс това, ми идват в повече постоянното изтъкване на щастие и разбирателство.

Ама какво изобщо означва бетонирам? 🤔🤔🤔

Спешно трябва да се преустанови използването на думата "бетонирам" от инфлуенсъри.

"Бетонирам брускети", сериозно?!

"Запазвам тези рецепти" би свършило чудесна работа.

🙄😐

# 738
А Елица само един костюм ли има от тази фирма? Нали е инфлуенсър, според мен съвсем спокойно може да носи различни, дори и само за реклама на бранда. Не съм запозната дали предлагат само мъжки костюми.

# 739
Леле, това съм го изпуснала!😁 Майкъл целенасочено се опитва да прилича на мистър Грей, ли?😀😀😀
По спомен - тя каза, че прилича на Грей, а той отговори нещо от сорта, че е оригиналът и Грей прилича на него.

Не знаех, че Mr. Birch е шивач и собственоръчно е ушил костюм на Елица.. Joy Ех, добре, че талантливите му родители (и те шивачи, ама ги бива) са му оставили фирмичката.
Човече, винаги проявяваш завидно въображение като говориш за Елица Simple Smile
В случаят цитирам Simple Smile
"Нося новия ми костюм, който Майкъл ми направи"
https://www.youtube.com/watch?v=HACIOwvpfHY&t=349s
4:29 мин.

А откъде стана ясно, че фирмата им за костюми е на родителите им? Май не помня да съм го чела/чувала от нея?
Пише, че баща му и той са съсобственици.
https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/fakta-mond-of-copenhagen-3p4n

tuali, горната част я прави груба, губи се финия ѝ силует. Долната грозно описва ханша. Разбира се, лично мнение.

# 740
Мисля, че се подразбира, че не го е ушил със собствените си ръце, но си свободна да интерпретираш както сметнеш за добре.
Аз лично мисля, че Майкъл е най-вече бизнес човек и не съм видяла нещо, което да ме кара да се съмнявам в знанията и уменията му в тази сфера или да смятам, че баща му го е спуснал, а той е някакъв некадърник. Можеш да споделиш защо ти смяташ така, ако желаеш.
Костюмът си беше съвсем ок, между другото.

# 741
Не мисля, че фирмата на Майкъл и брат му е на техните (може разбира се да са подпомогнали финансово). Тук някой беше писал, че майка му е фармацевт, нз от къде с такава информация. За баща му нищо не знам, но помня едно видео, в което беше в магазина да му правят костюм и съвсем не изглеждаше като човек, който ври и кипи в бизнеса, камо ли да е бил негов, който да е развил и оставил на децата. Като най-обикновен клиент се държеше, разбира се може и да греша. Само с мъжка мода се занимават, та женските костюми не са им специалност, въпреки че на мен този на Елица ми харесва.

# 742
Ели ми е любимка, но костюмчето, ах, костюмчето...Не знам откъде го е взела, но най-добре да го дари или направо да го изгори.

# 743
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не помня как точно попаднах на Пепе,мисля,че беше препоръчано от Ют,но помня най-първото видео,което гледах.
Тогава беше с къса коса,една слабичка,усмихната,показваше тур на апартамента й на Оборище.Тъкмо се бяха върнали от Дания май.После се загледах в други видеа,които бяха неангажиращи,лежерни и приятни за гледане/слушане.Абонирах се и така,дъълго време я защитавах от нападки тук,дори сега почти никога не си позволявам да я обидя,защото нямам причина,макар и мен да ме разочарова,че лъже и маже.Също така ми писна от нейните спонсорирани видеа.
Когато започнах да я следя,нямаше такива реклами и за мен беше просто едно много симпатично и щастливо момиче в ЮТ,което не ме напряга.
ИГ й почти не следвам,дори наскоро се абонирах за нея,блога й пък никога не съм чела,защото, цитирам моята "любимка" Полинка: "нека не си губим времето".

Намерих видеото,с което "се запознах" с нея.
ОБИКОЛКА НА АПАРТАМЕНТА МИ
244,673 views•Aug 23, 2017

# 744
  • Sofia
Наистина е странно. Може би и нейния са го откраднали, както този на Flora.

Редактирам: писах на Богдана във фейсбук и е откраднат канала й.

Скрит текст:
Присетих се за канала на Богдана. Но когато написах Богдана в YouTube му излиза само музикалният й канал. Погледнах в първата страница, не я видях. Може ли някой да ми даде линк към другия, ако съществува все още?

Не знам какво става, но преди време видях при клиповете от абонаментите ми някакви анимета, влязох в канала, за който имах абонамент, незнайно как, и се отабонирах. Сега виждам защо е станало това. Не знам какво се е случи с канала на Богдана, защото като се опитам да вляза в него и ми излиза канала с аниметата. Иначе клиповете ѝ мога да ги гледам(пример преди малко потърсих клиповете ѝ за прафюми, ето този ми зарежда, но каналът ми излиза โดราเอม่อน TV 2020?!).

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 18:00 от ennya

# 745
Emi_55, може и да си права. С такова впечатление съм останала. Гледам им профилите, нищо не са работили след университета, направо фирмата. Но може пък в Дания да е възможно...

Edit: Работил е в 2 фирми по 1-2 г., икономически длъжности.

Скрит текст:
Мисля, че се подразбира, че не го е ушил със собствените си ръце, но си свободна да интерпретираш както сметнеш за добре.
Ушил? Написах това, което тя каза - че го е правил.
...Съдейки по костюма, който ѝ беше правил...
Не знам как го е правил, но казах, че не ми харесва и затова смятам, че не го бива. Явно съм в грешка, щом останалите го харесват Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 18:14 от Не се сърди, човече

# 746
То понякога е по-лесно да почнеш свой бизнес отколкото да си намериш работа. Това да ли ще потръгне вече е друг въпрос. 

А какво е учил Майкъл? Предполагам някакъв бизнес?

# 747
Гергана ми е крайно неприятна, но я поздравявам ако наистина има намерение да вложи средства в закупуване на собствено жилище. Поне е нещо трайно, за разлика от дрехите. Другото няма да го коментирам, не обичам да говоря много за външният вид на хората.

# 748
То понякога е по-лесно да почнеш свой бизнес отколкото да си намериш работа. Това да ли ще потръгне вече е друг въпрос. 

А какво е учил Майкъл? Предполагам някакъв бизнес?

Като млад човек, стартирал свой бизнес и до момента вече 3 години е успешен, мисля точно обратното. Понякога завиждам на хората, които са на работа от 9.00 до 17.00 примерно и са си на заплата.А относно Майкъл, определено момчето се старае и развива.. А и как само му отиват костюми ☺

# 749
След като не просто не спази карантината, ами и си довя г.за в София, Гергана, ако ще да вземе Нобелова награда, винаги ще ми е противна. А ако е вярно, че е било, за да се снима в някакво заведение, както писа потребителка, която я е видяла - направо ми е гнусна.

Общи условия

Активация на акаунт