Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 358
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 765
Затова оттук нататък липсата на отговор от моя страна ще е поради факта, че нямам намерение да чета такива измислици и нападки. Като имам правно решение по въпроса, ще го докажа.

Йоанна, не знам как намираш търпение да се обясняваш на потребител, който се е регистрирал вчера с явната цел да клевети.

# 766
  • Light of Zartha
Освен,че умишлено сипеше клевети новорегистрираният потребител, някои съфорумки също реагираха прекалено остро. Много злобни изказвания без повод и с присмех имаше и лично според мен Йоана каквото и да каже, то ще бъде извъртяно срещу нея. Жалка работа. Тук определено важи максимата "убий глупака с мълчание!"

# 767
Съжалявам, ако от някого коментарът ми за Йоанна е бил разбран за връзка с въпросния господин. Това категорично не е така и ако имах това предвид, щях да го напиша. Пак казвам, че вярвам, че Йоанна е добро момиче. Имах предвид друго, че не е срамно, ако родител ти е помогнал да започнеш някъде работа. Това е и поредният урок за нас хората да не съдим прибързано. Аз направих тази грешка и се извинявам. След нейния коментар няма какво да добавя, освен да се извиня, че съм я злепоставила, понеже очевидно има и друга гледна точка на нещата, с която не съм запозната. Ще ми е интересно видеото по тази тема. Съгласна съм с нещата, които написа по повод фирмата.
п.п. Нова съм и не знам как да цитирам за съжаление.

# 768
Гръмко и обещаващо начало на статията в edna.bg и реших, че наистина няма да показват инста звезди, които говорят само за ПР пратки и рекламират капсули за пране, както сами са написали, но...magisan, polinasofia

Дори Звезди, чийто профил много харесвам, имам чувството, че всеки пост е реклама за нещо. 😐

Мхх, как пък не хванаха някой кулинарен, книжен или друг нишов профил.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 10:14 от Mira.

# 769
Проблемът на Пепето е, че се напъва да е инфлуенсър, влогър.Няма тема, особеност, сега си развява личните истории. Мъчно ми е за хубавите дечица с такива незрели родители. При първа трудност си взимаш шапката и си тръгваш, оставяш дете на годинка + още едно малко по-голямо. Пепето ми е жалка, добре, че се оправя финансово.

# 770
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хайде сега,били клевети,пък остро са коментирали...
Ами дразнещо е,когато на някои видимо са им помогнали и семейството и връзките и приятели (как все се случва да са бизнесмени),но иначе тези факти да се споменават като нещо между другото и да се бият в гърдите,че сами били постигнали всичко и нямали помощ.Дадена й е база и шанс за реализация,която малцина имат.
И Пепе,И Полина,и Йоанна,и Стефка,и Елица(с нейните "случайни" датски любови).
Дайте ми пример с някоя,която е започнала от нулата и сама,без връзки и чужди парички,се изкачва нагоре в живота?Ивана може би,не знам?Гергана?

# 771
Аз ли не разбрах или Й. намекна, че ще съди за клевета съфорумка за мнение по нейн адрес във форум ?!

# 772
На Елициния Майкъл фирмата не е ли обща с брат му? Нещо такова ми се върти като спомен от едно от видеата й преди.

Пепелджийска отдавна спрях да я следя какво прави. Хубави са дечицата, но аз не съм й в таргет групата и това, което предлага, не го купувам.

# 773
Хубаво е, че потребителката се извини, тъй като написаното от нея звучеше доста двусмислено.

По въпроса с помощта, не виждам нищо лошо, че някой е получил помощ от партньора, приятелите или от родителите си. Все едно вие не бихте помогнали на децата си.

# 774
Няма да навлизам в конфликта, едно извинение винаги е по-добро, но това ми затвърди мнението, че новата потребителка е права. Коментираме, обсъждаме, ако всеки тръгне да се разправя с всеки...някои медии няма да смогнат да изплащат обезщетения.

И на мен ми липсва Йогурина, къде се загуби?

# 775
Хубаво е, че потребителката се извини, тъй като написаното от нея звучеше доста двусмислено.

По въпроса с помощта, не виждам нищо лошо, че някой е получил помощ от партньора, приятелите или от родителите си. Все едно вие не бихте помогнали на децата си.

Няма да съдя никого. Писах на момичето, разказах ѝ моята страна и се разбрахме. Не мога да спестя, че отношението ѝ беше много мило и уважително.
Наистина ти благодаря, че писа и тук ❤

Все пак искам да знаете, че семейството ми много ми помага и ми е помагало цял живот. Не искам да потъпквам това, защото би било неуважително. Говорех единствено, че сама си изкарвам финансите (отново, беше по повод постиженията). Жегнах се, защото исках сама да постигам всичко и нашите не знаят за много ситуации, в които съм била на кус-кус “запасите” си, със седмици, за да имам пари да си платя сметките и т.н. Ако знаеха, разбира се, че щяха да ми помогнат, винаги са зад мен и не говоря само за майка ми и баща ми, но и за дядо ми и баба ми. Дали са ми знания и възпитание, насоки и много други неща, които са мо помогнали да постигна това, което съм днес. Но искам да ги накарам да се гордеят с мен и затова за мен е важно сама да се справям. Това имах предвид.
И подкрепям с две ръце мнението, че няма нищо лошо да се подаде ръка. Аз също бих го направила с децата си и се надявам да имам възможността да го правя. Всичко опира не до това какъв старт даваш, а какви ценности възпитаваш, за да може човек да  съхрани  и развие това, с което му е помогнато.

Лека вечер от мен (сигурно за трети път обещавам, но не се сдържах)

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 21:34 от Yoanna Petrova

# 776
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Последно писа,че няма да участва вече тук,не знам какво стана..нещо май се спречкаха с друга потребителка тук.
Някой по запознат може би ще се включи.
Не трябва да стигаме до тук,темата е полезна,забавна,носи трафик,нека не се изпокарваме за дреболии,които на другия ден дори не помним.

# 777
Не мога да ви изчета, но да си напиша какво гледах...
Пепе - стана ми малко тъжно за нея, но още по-тъжно ми стана за Филяка. Той очевидно е просто някой, с който в момента си запълва времето и се утешава. През цялото видео едва ли не очаквах да каже нещо за него, как си прекарват времето, как й помага да се справи в труден момент, как я прави щастлива - нещо ей така, да му погъделичка егото поне като й гледа видеото, ама уви, не. Филип, та Филип. Но пък вече съм почти на 100% убедена, че той я е зарязал още май/април и си се е хванал с Евчето, а Пепка кучета я яли.

Гледах Наум - могло и да не е заспал, че и да прави видеа с качествено съдържание. Дано задържи, ама надали. Малко ми напомни на доктор Майк.

Гледах двете видеа на Поля за секциото и белега и за домът им. Не разбрах логиката с това да живееш на скъп наем, за да събереш 10% и да инвестираш в апартамент. Първо, че отдавна не е нужно да имаш и 1 лв в джоба, за да ти отпуснат ипотека (не трябват тия 10%) и второ - апартамент с размера и интериора на техния има за по 6-700 лв в не лоши квартали. Останах с впечатлението, че те са за над 1000,което ми се вижда безсмислено на фона на инвестициите и това че теглят малки суми от сорта на 15К, които биха могли да съберат сравнително бързо, ако съдим по това, което казва тя и да не теглят нищо от банката (или поне много по-малко). Не ме обвинявайте, че й правя сметка на парите, тя сама захваща темата във видеото и то доста подробно.

Милена не можах да догледам във видеото, че мъжа й бил инфлуенсър. Много ми беше скучно.

Петканови с безсмислено видео от преди 100 години за някакви маратонки, екипче и как си правят снимки на продуктите. Скучни.

Онези двете откачени с плацентата - това не е нормално. Не е нормално да има такова съдържание в youtube... Нелепи са. Амелия била веган, но мъжа й (който май й е бивш вече) и приготвил шейкче с плацента и тя Ко да прави - изпила го. Празни приказки. Можеха да са полезни с това домашно контролирано раждане, ама реално не дадоха абсолютно никаква информация. А тая кифла си остави бебето на 2-3 месеца, че да ходи в Игри на волята, та не знам какво се хвали и що се мисли за толкова добра майка.

Сега видях последния коментар за Йо - аз четох, че била много заета. С кой са се скарали да го набия, че ни я изгони? Ще й пиша като мога.

# 778
  • Русе
Последно покрай статия на Надя от Инфармация, мисля,че там за последно писа и след това не - обвиниха я ,че защото е подкрепила Надя и затова не качва гафа за статията в инстаграм. Мое мнение, дано да греша. И на мен ми липсва! Както и Теди.

# 779
  • Някъде там
Няма да навлизам в конфликта, едно извинение винаги е по-добро, но това ми затвърди мнението, че новата потребителка е права. Коментираме, обсъждаме, ако всеки тръгне да се разправя с всеки...някои медии няма да смогнат да изплащат обезщетения.

Някой нали писа скоро, че Йо не иска да пише вече, заради изтриването на постове и обвиненията, че не качва Надя в иг.
Поне така съм запомнила.
А тя ясно каза, че който иска да качва нещо от редовно пишещите ще му даде паролата за профила.
Никой друг не поиска да го направи, но пак се появи някой да каже че тя не е я е качила.
 Теди също ми липсва.
Тя беше като емблема на темата.
Теди ако четеш 💓

Общи условия

Активация на акаунт