Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 169
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 240
Е, Полина щом не ни е честитила китайската нова година днес, пак е добре. Не е хубаво да се измъква с това, виждаш ли - аз съм чужденка. Ами в такъв случай уважавай националните празници на тази държава, В която си избрала да живееш.
Това с адвоката.... Патрик ли го играе адвокат, или има предистория, адвокатска. А Патрик всъщност с какъв произход е, че нещо не си спомням.

# 241
Скрит текст:
Това видяхте ли го? И розовото патенце и то приглася.
Добре, ще уважаваме Полина, че има българско гражданство (скрийншот от статията й за гражданство 2012 г, за 7 години все го е взела) и не знае каква дата е 3ти март. Девет години в България живее. Доообре.
Скрит текст:

За фамилията се извинявам, бях останала с впечатление,че Билоконна е негова фамилия, в грешка съм.

# 242
  • Light of Zartha
Радостина ако не беше рекламно лице на сайтчето на Полина нямаше да е толкова смирена и проповядваща любов. Иначе голяма патриотка ама знае откъде идват парите и мълчи сега и защитава.

# 243
Сторитата на Полина мега пасивно-агресивни и с откровено тъпи оправдания - "някои събития мога да объркам". Ама никой не иска от нея да знае кога е битката при Вардар, а елементарен национален празник...Не се иска да си учил български език, нито да си учил в българско училище, а минимално количество обща култура за държавата, в която живееш. И това публично "натриване на носа" на еди-коя си инстаграм потребителка също беше култово.

Не видях да сте изкоментирали, че някакви лапета пускат сторита с мартенички, явно вързани им от Гергана. Убила се е да си стои вкъщи, то се е видяло. Не че има голяма вероятност да е болна, ама все пак малко здрав разум...
Тя Гергана беше написала нещо от сорта, всеки да си снима мартениците и да й ги праща. После ги е качвала на стори.
Не им ги е връзвала тя 😁

# 244
Разочарование и от Йоана.
Дес Вайбс за втори път през последните дни ме разочарова с изказванията си. Беше ми симпатична, но вече не. Ънфалоу.
Скрит текст:
Съжалявам, че има толкова хора, които намират за хейт критиката към нечие невежеството.
Сутринта бях на друго мнение за ситуацията. Реакциите на Полина, мъж и компания го промениха на 180 градуса.
Ред.: Няма да е зле да научат значението да думата “злепоставям”. И Радост, и тези, които я цитират.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 21:38 от Welt

# 245
  • Light of Zartha
И аз съм много разочарована от Йоанка. Едно е на улицата да не знаеш какъв празник е(не, че го одобрявам и това) ама съвсем друго е да се изтипосаш пред цяла България и после най-нагло и злобничко да съскаш на посмелите да те коригират. Не ставаш по-голям и също така резила ти се помни.

# 246
Радостинчето пак почна да се блещи на камерата, язък че е такова хубаво момиче, а толкова селско..

# 247
Не може да се оправдава такава грешка! Не ми го побира главата как я защитават. Заслужават да им се напишат два-три реда и да ги тагнат всички наред, да се видят колко са смешни и нелепи тези защитнички.

# 248
Предлагам в профила да се качат и изявленията на защитничките. Аз не мога за жалост.

# 249
Ако Полина просто се беше извинила и поправила, щеше да мине и замине. Всеки има правото да си изразява мнението публично, въпросното публично оплюване също влиза в това право, колкото и да не ни харесва. Нито е първата, нито последната, която негодува срещу някого в медиите. Но с тези псевдо-защити от Радост, Йоана и прочие известни и неизвестни инфлуенсъри, само задълбават още повече и вместо да привлекат позитивното влияние, към което уж се стремят, те също падат в кюпа. Всеки да си избира сам битките, бих казала аз и да не се правят на защитнички като те по същия начин оплюват въпросното момиче, а и както стана ясно, в недалечното минало са правели същото (относно Радост срещу Джаферович и тн). Направо им се чудя, на празника седнали да се обясняват и да бранят честта на украинката.. ами срамота е.

# 250
  • Мюнхен
Не видях да сте изкоментирали, че някакви лапета пускат сторита с мартенички, явно вързани им от Гергана. Убила се е да си стои вкъщи, то се е видяло. Не че има голяма вероятност да е болна, ама все пак малко здрав разум...
Тя Гергана беше написала нещо от сорта, всеки да си снима мартениците и да й ги праща. После ги е качвала на стори.
Не им ги е връзвала тя 😁

О, лол, избързала съм със заключенията, мислих, че е правила нещо като фен среща или подобна щуротия. Grin

# 251
Наистина е срамота. При положение, че се прюят и заяждат една с друга и за далеч по-дребни неща вероятно, застават зад такъв гаф.

# 252
Не живяла от безизходица в България 😂😂😂😂Абе, дошли някакви люде в България, чак трябва едва ли не да се чувстваме привилегировани, че госпожата е дошла тук, о пожалуйста. Цял живот ще оправдаваме тоя и оня, че е чужденец, нищо че има като моя паспорт, и моите права, и няма да знае дори най-важният празник. А, аз впрочем знам доста неща за 9 май, без да имам руски паспорт, например.
Чудила се е Полина, как по-оригинално да си пробута колаборация, та написа тая глупост. Боже, боже, каква солидарност, много пък извисени станаха.
Джойчето забрави май как обиждаше, не знам коя вече нейна колежка, че имала петна по челото, ама сега защо жена нападала друга жена... О, мон дьо! Явно зависи кой е намесен, ето ти го двойния аршин!

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 22:11 от Анонимен

# 253
.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 01:05 от Silvia Petrova 629037

# 254
  • Light of Zartha
Радостинчето пак почна да се блещи на камерата, язък че е такова хубаво момиче, а толкова селско..

Едно време беше съвсем различна но известността не прощава явно и вече е "вижте ме коя съм". И не, не е до роден град а до това какъв си всъщност и дали ще си същият след като ти порасне работата. Наистина много жалко...

Общи условия

Активация на акаунт