Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 132
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 255
Пропуснали сте Elizabeth Fame. Лично мен ме потресе фактът, че понеже искала да кръсти детето си на двамата му дядовци, които се казват Николай, но видиш ли Николай не звучало като име за дете, и решила да е просто Ник.
Оо тази ми е "любимка". Много се смея с нея. По празници горката винаги съжалява, че Ник не можел да опита от тортата или от шарана примерно... Умирам от смях, но след това ми става тъжно като видя колко жени я питат някакви неща в коментарите...аз от такъв вятърничъв човек и рецепта за бъркани яйца не бих взела.

# 256
Наричайки я селска, изобщо не визирам родния ѝ град. Дори не я знам откъде е

# 257
Радост Тодорова толкова да я харесвах пък, чак ме е яд. Много нежна, хубава, различна, но....явно само при далечно "познанство".

Скрит текст:
Извън темата, но гледам Ягодова луна и Саното, който ми е безразличен по принцип, тук ми е страшно сексапилен. Муцка!

# 258
Венелина и Ида са ви подкрепили в коментарите. И двете ги харесвам и се радвам на реакцията им за разлика от други влогъри. Тази издънка няма оправдание, недопустимо и за мен необяснимо от всяка гледна точка. А тая Радостина имам чувството, че само търси в кой скандал да се намеси.

# 259
  • софия
Препоръчвам на всички блогъро-влогъри-инфлуенсъри, или за каквито там се мислят

Скрит текст:
Скрит текст:

# 260
Тази Радост пак е облещила фейс като на Жокера, то филъри, то гримаси, прелива просто....
Хванала се и тя за скандала на деня и се прави на съпричастна, а само преди седмици кълвеше Джаферович и онази от Диор гримьорката по най-селския възможен начин и то за някакви кремчета беше драмата. Пък тук, видиш ли, имало предистория. Въх!
Полина можеше да спре на първото стори, объркала-объркала, извини се и кажи, че в бъдеще ще внимаваш повече . Много по-грозно впечатление ми направиха последвалите сторита, където с ехиден тон взе да се оправдава, че и да си излива злобичката по тази mariaginsta. В чието стори не видях кой знае какъв хейт, беше написала само "срам" (самата истина) върху поста на Полина и тагнала Допелхерц. Но беше много важно Полина да си каже, че онази е с купени пакистански последователи. Все едно половината ѝ колежки не са с такива.
Цялата ѝ работа накрая стана "А вие що биете н@грите"

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 00:39 от tuali

# 261
Нещо много взеха да се защитават 'колежките' инфлуцки, ама така само се показват що за стока са всъщност. Като е за друго се нападат, а за сеир се включват винаги.
Полина да си направи пак 'детокс' седмица, че и ние да си починем от нея.

# 262
  • Light of Zartha
Не визирах никого. Simple Smile Мисълта ми беше,че няма значение откъде си, когато поведението ти говори достатъчно за теб. В нейния случай не говори добре за нея самата и селско е наистина точно определение

# 263
  • софия
Полина ми е антипатична по принцип, с реакцията и към гафа,който допусна още повече затвърди недоброто ми мнение за нея..

# 264
Ще дойдете всички на моето мнение за злобичката Поля

# 265
Венелина и Ида са ви подкрепили в коментарите. И двете ги харесвам и се радвам на реакцията им за разлика от други влогъри. Тази издънка няма оправдание, недопустимо и за мен необяснимо от всяка гледна точка. А тая Радостина имам чувството, че само търси в кой скандал да се намеси.

Да, и на мен ми направи впечатление, че Ида се е включила. С нейното творчество съм запозната и я гледам. Ще погледна и другото момиче - Венелина.
Предполагам, че няма много абонати и не е толкова известна, защото не ми е попадала досега?

# 266
  • Някъде там
Ще дойдете всички на моето мнение за злобичката Поля
Аз отдавна съм. Адски дразнещ ми е гласа и и държанието и.
Не гледам клиповете и поради тази причина.
Следя я в иг заради красивия котарак.
Но, като започне да му се лигави с Арягьончьо, принциии, бичам  и ми идва да счупя телефона...

# 267
Дамата, неразбрала за 3-ти март, има гражданство от седем години?!?!?! И не живее от безизходица в БГ? Ами да връща EU паспорта и да ни поздравява с каквото иска. Ей, като вземат да се правят на „дръж ми шапката”...

# 268
  • Варна/Амстердам
Какво се учудвате, че не знае значението на днешната дата? Има рускини и украинки (не всички!), които от десетилетия живеят в България и въпреки това в магазина питат продавачите дали говорят "по руски" (ми чи от къв зор). Полинчето чупи тупометъра с изказванията и малоумните си реклами. Много анти ми е. Сигурна съм, че прави луди скандали в магазините и ресторантите.

# 269
А, мишка не знам дали има, ама 2012 е писала,че подава документи за гражданство. Все го е взела си мисля.
Забавното е,че за да го получи се е отказала от украинското, но разбираш ли,тя е чужденка...

Общи условия

Активация на акаунт