Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 327
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 390
Много ми е интересно, на колко от вас, рекламните/спонсорираните продукти от родните инфлуенсъри са влезли наистина в употреба? Може ли една Галя примерно, да ви “светне” за някои продукт, ИЗВЪН грима и дрешките? (Както стана с тоалетното пате) по-скоро се доверявате или в случая Галя, се оказва нелепа в тази ситуация?
Аз чистя тоалетната от малка и тези "революционно иновативни" продукти съм ги открила кога тя вафлите. 😁Иначе за козметика има находки, от нея научих за Лумене, Исадора + сайта, с който си партнира често и съм много доволна. В последния гивауей ѝ бяха дали кодове за отстъпка, които бяха супер оферта.

# 391
Едно време ме инфлуенсваха, когато си личеше, че не е платена реклама, а са наистина доволни от даден продукт. Откакто им разпращат на всичките едни и същи боклуци с един и същ текст, който да напишат под снимките, бягам като дявол от тамян.

# 392
  • Light of Zartha
И аз съм била инфлуенсвана по един или друг начин само, че едно време. Тогава не бяха толкова продажни. След препоръка от Ида си взех маска за коса, от която бях изключително доволна, благодарение на Зорница си промених отношението към Лидл, взех си едно конкретно червило и най - вече намерих достъпни варианти на душ гел без SLS, за което съм благодарна! Консултирах се и започнах да пия геритамин и вит.ц след като Радостина ги препоръча преди мноооого време (друг е въпроса, че наскоро в колаборация с калмацин се прехласваше как никога не е пила витамини). Но вече на нищо не вярвам, до една се продадоха все едно народната памет е къса и не помним до онзи ден на какво дередже бяха!

# 393
Стига лъжете, брЯ! Признайте си, че се избихте в Лидл-а за скира на Пепе и млякото на Пиринка в ДМ 🤣

# 394
Аз също като си обличам анцуга никога не забравям да се препаша с коланче. Само че моето е Диор, нищо че анцуга ми е от Лидл. Иначе си представям сега какво ни чака за 8-ми март.. чудя се с какво ще избухнат - мокри кърпи, хапче за диария, лютеница.. не знам, не знам..

# 395
Две от жените в Гърция, които са дали положителен тест за Корон вирус са били на седмица на модата в Италия.
Там имаше и доста наши звИзди, дано са се разминали и са задрави, щото знаем една от тях как спази карантината... Нямам думи!

Пуснах Ванчето, исках да слушам, но не можех с тоз комбЕнЕзон, с таз танела дето я беше вдигнала до ключиците си напарво ма зашемети ! Деса Пеева ако види топчето ще се пръсне от завист😂😂🤪🤪🤭

# 396
Пуснах Ванчето, исках да слушам, но не можех с тоз комбЕнЕзон, с таз танела дето я беше вдигнала до ключиците си напарво ма зашемети ! Деса Пеева ако види топчето ще се пръсне от завист😂😂🤪🤪🤭
Сетих се, че Деси е пуснала днес видео с капсулната си колекция дрехи, просто не мога да си обясня ако действително излиза така по улиците, как изобщо се придвижва - не ѝ ли подсвиркват унизително, не ѝ ли подвикват, не я ли питат за разни услуги? Близките ѝ и партньорите ѝ не се ли чувстват неудобно цялата ѝ плът да е на показ? Толкова е вулгарна...Много странна птица.

# 397
Е, не... защо?!
Скрит текст:
    Иначе другото са ПиаР пратки. С надеждата бебето да не се събуди хрупа и чипс на Гривас, за които доста време се чудела, дали не са Гравис. И пратка с бебешка козметика, като Маги казва, вече няма да експериментира с бебешката козметика...

# 398
    Мале, този чипс като знам колко е калоричен..

# 399
    Днес мазохистично пуснах набързо Анелия, Хилял и Лина, за да видя какво се случва с бебешките истории. Еднообразно, скучно - изпрах, готвих, ядох, спах.. Направо ми дотегнаха и никоя не изгледах докрай. Нищо полезно не видях, освен оризовата вода на Лина за почистване на лице. И след тая серия ютуб ми предложи нова звезда с бебе - https://www.youtube.com/channel/UCrLp3y5D1V3I_tMbR31bYmg
    Пак ми е скучна, но на някой може да му допадне.
    Та някой тук беше писал, че явно има тенденции през годините - първо кулинарни и бюти, после модни, пародийни, сега масово бебешки.

# 400
    Честит ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!
    Аз доста отдавна съм на мнението, че Полина е надменна и малко злобна. Има един израз, малко е просташки, но доста подходящ "Като си насран, не чуруликай."
    Дали не продъллжи с простотиите си, за да генерира трафик? Ако се беше извинила в началото, нямаше да има такава драма, няколко страници изписани за нея тук и многократни посещения на профила и в Инстаграм. Ако е така, още по-зле.

# 401
    Галя не каза ли, че това го е купила само заради колана?

Някой назад е питал - Полина София (София, от града София), НБУ и да, подробности май имаше в някакво Q&A видео в началото.
    Иначе забелязахте ли как беше утихнало всичко и после бурята се разрази след сторитата - извод: лоша реакция.

А чалга клипчето.. моля ви.. там има голяма мисъл, сериозен подтекст, то са изразни средства, то са препратки към простит*тки, то са нацисти.. Ние просто сме твърде прости, за да го разберем. Проблемът е в нас, драги ми! Затова - айде обратно в миризливата кухня, не се занимавайте с виШото общество!

# 402
    Скрит текст:

🙊🙈 Гледайки мама модел, която ми е приятна, нищо лошо нямам към нея, се чудя едно - след като всички новородили "мамчета" получават пари  от реклами, през това време те взимат ли майчинство (ще го нарека така, въпреки, че първата година се води по друг начин обезщетението), след като това всъщност се води работа? И респективно плащат ли данъци за това? За един преател питам...

# 403
    Ами нищо де, тя си заслужи голямото обсъждане с тоя гаф, тъкмо малко разнообразие от Пепе, че все за нея, а на мен тя ми е скука...

# 404
    Това амалгамена пломба ли е на зъба ѝ или недовиждам... Гнусно.

Общи условия

Активация на акаунт