Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 299
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 375
Понеже днес ми е тръгнало да споделям снимки..
Скрит текст:
Аз също съм разочарована от Йоанна, не само заради вчерашните й действия. Иначе я харесвам. А сестра й изобщо няма да я коментирам, лигава и винаги супер зле гримирана.

# 376
Ама моля ви се, не разбираме тук мусакаджийките му, от изкуство, от арт!
Това по повод участието в наци клипа на Йоанка, явно тук сме слепи за такива възвишени идеи.
Просто Полина допълни образа си за мен поне нищо положително. Ако беше останала с извинение като хората, ще кажа е, гаф, кофти, тъпо, и т.н. И да забрави човек на мига, всеки има собствен живот, но да ни прави на глупаци,  няма как да стане.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 18:26 от passionbiojuniper

# 377
В крайна сметка Полина да си е избрала друга държава да живее. А защо е дошла в България? Защо иска гражданство? Изобщо тя не може да осмисли как омаловажава национален празник на цял един народ. Не се говори за патриотизъм. А за уважение! Прави мноооого лошо впечатление самата инфлуенсърка. И то не за друго, ами защото пусна това видео, в което с една нагла усмивка и презрение говори някакви балалайки. Вярно, монетата винаги има две страни. Тя ще е права за себе си, другите за тях и така. Не ме интересуват мотивите на защитничките й, ама вече почвам да предполагам, че и те не знаят някои празници. Да объркаш Съединение с Независимост, ама айде нали са почивни дни, к’во толкова...
Ако някой знае, ще сподели ли с какво образование е Полина? И защо се пише Полина София???

# 378
  • София
Децата са болни и не мога да прочета коментарите.

Нооо Галя Симеонова наистина ли е дала пари за този плюшен тюркоазен анцуг?

# 379

Щом е Патриция Пепе - хубаФ е  

Мен това нещо на главата й ми е по-необяснимо...
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 15:24 от Tual 💭

# 380

A  колко по-евтене щеше да и излезне да си беше поръчала тениски с датски надпис.Пак е на Пепе.

# 381
Гледах видеото на Галя за бюти стаята - по едно време ми допадаше самата тя, даже я защитавах тук, в темите, обаче след тези глупости с тоалетното пате и разни други домакински уреди, които си личи, че не е пипвала, я отследвах, много се дразня на непоследователно съдържание. Обичам да гледам видеа за бюти стаи, нейната ми допада, единствено този полилей намирам за много грозен, но щом тя си го харесва Simple Smile Косата си обаче не мога да разбера защо постоянно носи вързана по този нелеп начин - прилича на праз лук Smile Не разбирам каква е идеята косата ти да е вързана, но да е постоянно пред очите ти, защото си я вързал толкова високо, че пада пред лицето.
Ивана така и не ми отговори на коментара какво се случва с монтажа на последното ѝ видео, иначе уж цени обратната връзка. Подчертавам, че съм ѝ писала учтиво, без да се заяждам, т.к. често в темата се споменават разни съобщения към инфлуенсъри, започващи с "ти малоумна ли си" - съобщения, които да си призная и аз бих подминала, не е това начинът да се поднася обратна връзка. Ивана явно цени обратната връзка ако съдържа мнение на разни деца коя снимка от 2 еднакви е по-готина, друго не.

# 382
  • Wonderland

Полина мислих,че е по-земна и положителна. Но се оказа злобничка и тя.

Не мога да смогна с 20+ страници, но тук не се сдържах и трябва да се обадя: Полина никога не е била земна и положителна. Змия си е от години, но явно много умело се прикрива. Винаги съм имала едно на ум, а веднъж ми се наложи да я търся от агенцията, в която работех, със запитване за партньорство... толкова надменно и злобно отговори, получих едно "нека не си губим времето" накрая и официално я отписах за всякакви проекти.
Забавното е, че от тогава насам (беше преди 2 години) няколко пъти колеги в новата ми агенция са предлагали да я търсим за наистина големи марки. Ама големи. Обаче, след един такъв кофти опит с нея, естествено, изобщо не съм ѝ писала. Та, поуката, която трябва да си научат тези дами, е: внимавай с кого и как се държиш. Загуби си няколко хиляди лева с глупост. Simple Smile

# 383
Ами значи много си вярват. Де не си губели времето, тя явно се мисли за мега известната. Боже, пази сляпо да прогледне!

# 384
Много ми е интересно, на колко от вас, рекламните/спонсорираните продукти от родните инфлуенсъри са влезли наистина в употреба? Може ли една Галя примерно, да ви “светне” за някой продукт, ИЗВЪН грима и дрешките? (Както стана с тоалетното пате) по-скоро се доверявате или в случая Галя, се оказва нелепа в тази ситуация?

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 16:05 от Emilie_

# 385
Питам, защото сега видях стори на Валери, пак ще прави видео, най- вероятно в сътрудничество с Always, та се замислих, тя как може да ме вдъхнови да си взема дадена марка превръзки и изобщо нуждая ли се от нейната реклама...

# 386
Питам, защото сега видях стори на Валери, пак ще прави видео, най- вероятно в сътрудничество с Always, та се замислих, тя как може да ме вдъхнови да си взема дадена марка превръзки и изобщо нуждая ли се от нейната реклама...
Тези партньорства с always са ми много смешни. Хайде, да беше някой революционен нов продукт - да , примерно менструална чашка, тампон с канабис и т.н. Обаче прости дамски превръзки... как пък няма да се инфлуенсна. Иначе точно за менструалната чашка разбрах от една ютубърка, но не от нашите моми Joy

# 387
Абсолютно нелепа, често и лицата са не на място подбрани.
Освен фрапиращите вино и превръзки по време на бременност, тоалетното пате, представено от неподходящи лица, готовите супи и майките с деца..примери безброй.
Откровено казвам, че една реклама, представена от инфлуенсър ме ОТБЛЪСКВА на 100% и нямам никакво доверие на бранда.
Не знам правят ли си проучване агенциите, но ако им е важна обратната връзка - не съм попаднала на адекватна реклама на място от нито един бг инфлуенсър за последните 3г.

# 388

Мен това нещо на главата й ми е по-необяснимо...
Скрит текст:

Хех, че какво не разбираш, това отгоре е праз лук, както една съфорумка беше отбелязала 😂
Галка с това парвенюшко пъчене на Патриция Пепе вече ми байгъняса. Дотам, че като си отворя гардероба и си видя коженото яке от марката, се сещам за нея 🤢. Колекциите им от последната година никак не ми харесват, а такива неща с лого all-over. - съвсем 🙄

# 389
Мен лично са ме инфлуънсвали доста видеа в ютюб, но не на български влогъри, просто защото те едно и също промотират. Иначе английските за много сайтове за дрехи са ме открехвали и съм поръчвала много неща. Дори и козметика съм купувала, много продукти съм ги откривала от инфлуънсъри. При българските куца, просто защото едно и също показват - хора с акне, с бръчки, без акне - всички ползват едно и също и им се отразява страхотно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт