Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 220
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 210
Грозно е жена да напада жена? Тези люде защо във всяко действие и критика виждат нападка? А ако мъж напада жена? А мъж - мъж? А жена да напада мъж? Стига с тази фалшива женска солидарност.
А Полина не напада ли и не си ли насъсква аудиторията си срещу другата, която я е споменала в стори?
А на самата Радост изблиците срещу Петя Петкова и Джаферович преди време какво бяха?

# 211
Като си се осрал, съжалявам за израза така брутално, поне си замълчи, а не обръщай темата към теб, с оправдания за хейт, това не е извинение. Лицемерно е и е несериозно да се оправдава с това, че не е българка и не е учила, тя е от доста време тук, добре пише, не била в българско училище-това пък беше толкова смешно, че няма накъде. И това, че намеси тази дето я хейтвала и тровила и публично се обърна към нея какво общо имаше с темата. Излишно извинение, да беше замълчала по-добре.

# 212
https://www.instagram.com/p/B9Gqe9XHCOj/?igshid=1q8qixr8v32ub
WTF? Трябва ли да е така разкрачена срещу камерата?

В последното видео толкова си е скъсила презрамките на потника, че дантелата ѝ се е качила на ушите.

Това потниче във видео  и това от снимката не е едно и също. Това от снимката е от коледната кампания на Етам, когато вместо да им платят им казаха да си изберат бельо.

# 213
Дами, имам нужда от съвет/мнение. Това е коментар под мое видео за книга, но няма да давам линк към видеото, защото е против правилата.
Скрит текст:
Много разхвърляно "ревю"... повече позирате, отколкото да направите задълбочено и смислено ревю. Диалект или каквото е там, няма да коментирам. Книгата е много дълбока, истинска и Е разтърсваща. Пробвайте да я чуете и да й дадете шанс, но като аудио книга. В Srorytel.
"Много красива и всъщност (за Соня)..."; ... "сега ще прочета цитати"... това е всичко друго, но не РЕВЮ, а по скоро нахвърляни откъслечни коментари...
Другото което е - казвате за починалата му жена, не издавайте, за тези, които искат да  я прочетат. И после пак за корицата. СТРУКТУРИРАЙТЕ мисълта си, ревюто.
По-добре биха Ви се получили, може би, влогове за грим и прическа (макар че не открих разлика без и с шнолата за коса), отколкото да говорите за книги.
П.с нищо лично, това е моето мнение. Без хейт ,бях откровена. Като Уве.
Та и да ми генерирате трафик, файда няма, защото видеата ми не са монетизирани, но грешката в мен ли или явно дамата не ме харесва нито визуално, нито словесно , а може и да е съфорумка.
Според мен е много добра и балансирана обратна връзка. Никога не съм гледала ревю на книга, няма и да гледам, но няма смисъл да разказвате края на книгата, нито да четете оттук оттам цитати. Не носи добавена стойност нито за вече прочелите книгата, нито за тези, които се колебаят дали да я купят. Не съм ви чувала говора, но ако имате диалект е възможно някои хора наистина да се дразнят и да се разсейват докато ви слушат фокусирайки се върху произношението ви. Съдържанието ще го оправите по-бързо отколкото говорните дефекти/диалект

# 214
Поздравления, Полина! Надграждаш! 👏

Тамън преди писах, че с коригираната 😃 честитка омаза положението повече от първоначалния гаф и ти съвсем прееба нещата с тия обяснения!
Клааас!

# 215
Ама чакайте..Полина дори да не е била наясно какъв празник е днес, тя не си ли проверява фактите преди да напише пост? Толкова ли е трудно да напишеш “3ти март празник” в Гугъл и да не станеш за смях? Направо не мога да повярвам колко е самонадеяна и самовлюбена, щом е била толкова сигурна в (грешните ) си знания, че дори не и е хрумнало, че може и да греши...като “чужденка”, нали...
Не съм и гледала сторитата и не съм сигурна какви са ѝ извиненията. Не ме и интересува особено.

# 216
Джими НГуен с видео обяснение за края на типично и изтритите клипове.

# 217
  • София
Само да отвориш Google и веднага ще разбереш кой празник е днес. Голям гаф от страна на Полина. Още по-лошото е че не може да се извини.

# 218
  • Някъде там
Ама чакайте..Полина дори да не е била наясно какъв празник е днес, тя не си ли проверява фактите преди да напише пост? Толкова ли е трудно да напишеш “3ти март празник” в Гугъл и да не станеш за смях? Направо не мога да повярвам колко е самонадеяна и самовлюбена, щом е била толкова сигурна в (грешните ) си знания, че дори не и е хрумнало, че може и да греши...като “чужденка”, нали...
Не съм и гледала сторитата и не съм сигурна какви са ѝ извиненията. Не ме и интересува особено.
Дори може да не пише.
Цъкайки на знамето от чичкото в чест на България, излизат подробности.

София и Сиена са Филипова Йепсон.
Харесват ми имената им.
Ник го бях забравила.
Но защо пак се заговори за имена?
На мен Дивна на Маги ми е странно име.

# 219
  • Варна
А да не говорим, че никой не я е бил по каляската да честити празника! Да си беше мълчала по-добре и да си направи там рекламката и толкова!

Боже, слез и си носи нещо по-голямо от лопата, че не се трае!

# 220
Много ме ядоса Полина, писах на Допелхерц и веднага ми върнаха отговор с оправдания, ето приложено кореспонденцията:

Едит: краят на изречението е че Полина е изключително позитивен образ?! В допълнение ме поканиха да се запозная с кампанията, която е започнала още на 12.02 и не е по случай днешния празник, но на мен днешните впечатления от съвместното им сътрудничесто ми стигат Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 20:42 от Crystal Noir

# 221
Обсъждаме имената на влогърските деца. Няма лошо. А откъде тръгна вече не помня😆 Дивна и за мен е странно. Амая не ми харесва. Тея и Ая пък съвсем.
Полина мислих,че е по-земна и положителна. Но се оказа злобничка и тя.
Аз мигах на парцали като прочетох поста. Не можех да повярвам.

# 222
Ама чакайте..Полина дори да не е била наясно какъв празник е днес, тя не си ли проверява фактите преди да напише пост? Толкова ли е трудно да напишеш “3ти март празник” в Гугъл и да не станеш за смях?
Дори Гугъл е с голям надпис , свързан с националния ни празник!

# 223
https://www.youtube.com/watch?v=Yw2WxZTyppU има също клип и във светът  на Ванката

# 224
Много ме ядоса Полина, писах на Допелхерц и веднага ми върнаха отговор с оправдания, ето приложено кореспонденцията:

Не виждам кореспонденция.

Общи условия

Активация на акаунт