Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 169
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 180
Нея имах предвид, да.

# 181
Хайде, почвам ги по домова книга и аз👀😆
И аз харесвам имената на Зорините деца 😊 И София и Сиена ми харесват, но на Сиена самото цяло име ми звучи абсурдно, Сиена-Филипа Филипова Джепсън. На София не знам дали е по същия начин, тъй като е раждана в Дания.
Ник ми е странно, някак все едно им е спряла химикалката на персонала в родилното. Николай/Никола са много красиви имена сами по себе си. И отиват на малко дете, що да не отиват. Габриел ми е малко love/hate, женския вариант го обожавам, но някои имена не ми звучат добре в мъжки вариант, други пък не ми харесват в женския им вариант. Но, Габриелчо на Петканови ми е толкова сладък, че и името почва все повече да ми харесва. Амая съм споделяла и преди, че много ми харесва, екзотично ми е. Максим е доста силно в инфлуенсърските среди, и то ми харесва.
Наскоро Ива Русинова, прави видеа на автомобилна тематика, роди и кръсти детето Борис - любимо мое име, ако имам някога момченце така ще се казва. 😍 Като цяло аз предпочитам дългите и стандартни за нашите ширини имена (колко съм скучна). Майка ми, например, специално е добавила една буква, че името ми да стане по - дълго. И въпреки, че е типично българско, много хора го бъркат именно заради тази буква. 😂
Както при всичко друго, и тук - хора всякакви и предпочитания всякакви, да са им живи и здрави дечицата.

# 182
Да, рекламираше менструална чашка, че даже сподели, че си я ползва активно тогава. И на мен ми е правило впечатление и съм го коментирала.
Повечето жени, които познавам, ползвали активно и харесвали менструална чашка, не са се върнали към превръзките. Ама парата на ръката, и може вече 25 годишните инфлуенцърки да рекламират продукти за интимна грижа, повреме на климактериум.
Аз спрях с чашката заради липсата на вода в тоалетните на обществени места. И мисля, че тя беше правила информативно видео без споменаване на марка, но може и да бъркам

# 183
  • София
Нека и аз да се изкажа по темата с имената - харесват ми имената на момиченцата на Зорница, звучат и доста добре заедно (и моите родители са искали имената на двете им деца да звучат добре заедно, затова и двамата с брат ми сме ..-слав(а)). Максим е много хубаво име, Вяра също. Аз не съм привърженик на прекалено дългите имена, пък и като гледам как чужденците страдат с моето, за своите деца бих избрала кратки, интернационални имена. Сиена и София много ми харесват, но те имат и втори имена, които ми идват малко туу мач. И аз симпатизирам на Лори и семейството и, но Касиди Антонио Тричкова ми звучи абсурно; както и Кармен Александрова не-знам-коя-си и Амая Наум Шопова.

# 184
Касиди въобще не ми харесва, не само защото не звучи добре в България.

София е София-Малю, презимето и фамилията ѝ предполагам са Филип Йепсон.

Габриел и за мен е твърде нежно за мъжко име, не бих го избрала.
Габриела е много красиво, но ме дразни умалителното Габи.

Максим и Филип много ми харесват, въпреки че станаха много популярни. Борис също ми харесва, и то е доста срещано напоследък.

На Зорница Анастасия и Екатерина са с много красиви имена, но умалителните Настя и Катя са ми... твърде руски.

# 185
Някоя от вас, май беше Лия, сподели видеа относно Дива продуктите. Това е неутралният коментар на Брад Мондо, от гледна точка на професионалист с опит в сферата. Оставям линк ако не сте гледали и ви е интересно - https://www.youtube.com/watch?v=6tWOMzKyzkg

# 186
Полина с изказване и оправдаване ... Ми, сгрешила си. Ама нещо не ти стиска да замълчиш, все ти да си отгоре. Оф, противна ми е.

# 187
  • Варна
Този грандиозен гаВ на тази Полина София ли е, Перник ли е, моля да се сложи в инстаграма на темата! Не я гледам, не я слушам, не ме и интересува, но това е прекалено! И да не ме разбере някой погрешно, но все пак..... Толкова пък да не знае, да е сбъркала, но като Ви чета, отговаря и на въпреки.... Заби Пепе, Гергана, Валери и ВСИЧКИ останали в земята!!!!

# 188
Простотията инфлуенсърска край няма! В Деня на народните будители се обарват в ефир, на 3-ти март ти честитят Съединението?!
Извиненията на Полина са плоски и неискрени, идва от Украйна, не идва от Улан Батор че да не е наясно какъв ден е днес, освен това не живее в България от месец, за да ѝ е за пръв път честването на този ден. Просто съм отвратена, извинява се часове след като изтри тъпия пост, разбира се, не пропуска да захапе някаква, която я критикувала - не пада по гръб това момиче, за едната реклама на челна стойка ще застане. Какво има да рекламираш на национален празник?
Капитоновата как е разбрала какъв ден е днес, хем и тя не е българка?

# 189
https://www.instagram.com/p/B9Gqe9XHCOj/?igshid=1q8qixr8v32ub
WTF? Трябва ли да е така разкрачена срещу камерата?

В последното видео толкова си е скъсила презрамките на потника, че дантелата ѝ се е качила на ушите.

# 190
Да, въобще не чете тук. Как си го помислихме?

Аз исках да приключа коментарите си по тази тема, но ще си позволя пак да се изкажа. Първо, защото изкритикувах, а не съм хейтила. Хейт е нещо съвсем различно. И второ, защото половинчати извинения тип "аз сбърках, ама и вие еди какво си", са ми доста неприятни.

Абсолютно откровено, щях да й кажа: "Браво за извинението!" след първите секунди от сторито. Казах, че всеки може да сгреши. Казах и че не претендирам с блестящи знания по история. Но тя успя дори с извинението си да обиди и да се самоиздигне на пиедестал:
1) "...все пак аз живея в България не от безизходица, а защото харесвам тази държава..." - Смисъл? Тук какво е? И обикновено само хора в безизходица ли живеят в тази страна?
2) "...по какъв начин човек иска да се изтъкне като голям патриот, като нападне друг човек..." - Не е необходимо да си патриот, за да се смущаваш от тази ситуация.
3) "...някои исторически събития мога да ги объркам..." - Да, всеки може. Хвалила съм те многократно за българския, който владееш, нищо, че не ти е майчин и не си учила в българско училище. Тук говорим за реакцията с хилещите се емотикони, сякаш е допусната печатна грешка.
4) "... реши да ме оплюе публично за нещо, за което не знае каква е предисторията..." (това е по повод някакъв трол, който явно я тормози, което е тъпо). Тук, отново добронамерено, е мястото да посъветвам всеки да се замисля как поднася мненията си по някои въпроси и как това би се отразило на някого. А не да се засяга само когато е насочено към него. Намеци, че жените не се поддържат, ако непосредствено след раждането не ходят по салоните за красота, не си обръщат внимание, защото не прибързват с излизанията когато са с новородено, а може би и не уважават достатъчно половинките си ако използват "стари" дрехи за домашни такива, също могат да ударят някого по слабо място, защото има някаква предистория.

# 191
Този грандиозен гаВ на тази Полина София ли е, Перник ли е, моля да се сложи в инстаграма на темата!
Отдавна е там

# 192
  • Варна/Амстердам
Този Мъци има тук таме някой смешен коментар във видеата си (не съм гледала много), ама бива ли да се изтипоса с това чудо на главата си? 🤢 Напомня на маорските татуси, но по лош начин 😄

# 193

Споделете, вие гледате ли момчета, и ако да кои, освен Бат Любо?  Smiley

Ако ти допада стила на Любо Жечев, прегледай Drew Gooden:
https://www.youtube.com/watch?v=qkaPfyXhJ9g
Сходен тип съдържание, близък подход към темите. А бе, готин е.

На съвсем друга вълна:
Ей този младеж е много талантлив и - мразя я тази дума - начетен.
Играя ли компютърни игри - не. Гледам ли му видеоесетата  - и още как.
https://www.youtube.com/user/RagnarRoxShow

И разбира се, Paоlo from Tokyo, но той мисля, че често е препоръчван тук:
https://www.youtube.com/channel/UCixD9UbKvDxzGNiPC_fgHyA

# 194
  • Light of Zartha
Харесва ми как адвокатката на Полина не се е появявала от известно време, за да ни смъмри как горката Поли влага толкова мисъл пък виждаш ли ние колко сме лоши към нея Grinning ахааа, а сега зад тази издънка каква мисъл е вложила или по-скоро май показа липса на такава Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт