Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 169
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна/Амстердам
Осъзнавайки, че имаме възможност на три опции, бързо добавих Зорка и Тейчеви към оригиналния вот за Гергучи.

Зорка-говор, примигване, нервност, къдрици. Не мога да изтърпя дори минута от нейно видео. Как тази жена не осъзна, че се нуждае от спешна стилизация на разплетената си дамаджана?! Смешна ми е с навирането на пършивата си кичара. 😂

Тейчеви също не мога да ги изтърпя. Особено женската. Нито ми е умна, нито ми е толкова красива. Мис тунинг с огромно самочувствие, некореспондиращо с реалността. Дори и без да гледам техни видеа, телевизионните предавания се грижат да напомнят за съществуването им.

Полина, Пепе и Йоко са на крачка от успеха в класацията ми, но им се размина този път. 😁

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 12:56 от voxxymoxxy

# 136
Полина написала честито съединение! Леле ще се гръмна!
Освобождение не съединение. То е на 6 ти септември. 😁цял роман...ама може ли така да се излага.

Нарочно е. Сега хиляда души ще ѝ пишат да я поправят, ще се зарине в реакции. После ще го поправи и ще се извини, още хиляда коментара и реакции.
Тъпо. Без извинение. Супер жалка история. Да,тя вече го поправи. Мшслиш ли,че наистина е нарочно за да гинерира гледане и коментари. Ако и тако много проста работа-за сметка на такъв празник. Падна ми в очите Полина. Низко и глупаво. Няма какво повече да кажа.

# 137
Ъъъ , Попова преди време не рекламираше ли менструалната чашка , та сега и превръзки?Май май който даде повече парички....

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 13:22 от HollywoodGirl

# 138
  • Варна/Амстердам
За Ганка пунктуацията остава илюзорна химера дори и на връх националния ни празник:

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 13:47 от voxxymoxxy

# 139
Да, рекламираше менструална чашка, че даже сподели, че си я ползва активно тогава. И на мен ми е правило впечатление и съм го коментирала.
Повечето жени, които познавам, ползвали активно и харесвали менструална чашка, не са се върнали към превръзките. Ама парата на ръката, и може вече 25 годишните инфлуенцърки да рекламират продукти за интимна грижа, повреме на климактериум.

# 140
От тези в анкетата не харесвам Ивана и Гери Димитрова.
Гергана- излишната показност е крайно отблъскваща. Съдържанието в клиповете ѝ е еднотипно и на моменти напълно безполезно. Не на последно място - ужасно неграмотна е.
Ивана - най-много в нея ме дразни непрекъснатото потребление на боклуци от Шейн. Клиповете ѝ са лошо монтирани, не влага достатъчно старание в тях.

# 141
# 142
Явно всички сте сигурни, че умираме да гледаме суратя на Гергана, Ивана, Полина и други, че не го слагате в скрит текст...

# 143
Честит празник! Нека не забравяме, че свободата, във всичките й форми, не е даденост, а отговорност!

Не знам кой си помисли, че Полина иска да си генерира трафик с брутална изцепка тип куха плеймейтка. С претенциите й до небето, никога не би избрала подобен подход. Не само това, ами при всеки празник напомня как са я изптвали по история за важни дати и събития, когато е трябвало да взима някакви български документи или нещо подобно, не си спомням вече.

Полина, всеки може да сгреши. Не знам как точно националния празник обърка, как не ти попадна един пост в интернет по темата, как не чу една минута от новините, преди да публикуваш поста си. Че и години, и мъдри слова. Но не това е най-големият проблем дори. При положение, че си направила огромна грешка, вместо да се хилиш в коментарите и в коригирания си пост, вместо да "благодариш" пасивно-агресивно, имай доблестта да се извиниш както трябва, а не просто "Мерси, поправих го." Това не е печатна грешка. Това е събитие с неописуемо значение. И не говоря за псевдопатриотизъм и излишни високопарни слова. Но понеже единствената цел на поста ти явно е да си пробуташ гивауея, едно "Честит 3-ти март (коригирано)" ти е абсолютно достатъчно да се правиш, че нищо не е станало, важно е публикация да има. Иначе за други неща сме много обяснителни, компетентни и запознати, нали?

Ще спра само с тази част от мнението си и привкуса, който цялото това нещо ми остави. Защо не сте я тагнали в профила, блокирала ли го е?

Относно триенето тук - продължавам да не разбирам как обидни думи са позволени в голяма степен, но иначе и минимално отклонение от темата, с цел аргументация, се трие.

Гергана явно отказва да се ограмоти. Но това е положението. "Ти го плюеш - то мисли, че дъжд вали." Толкова са вглъбени в себе си, толкова са самовлюбени и извън всякаква реалност, че явно наистина вярват, че хората им завиждат, а те са НАЙ. Тъжно.

# 144
За Ганка пунктуацията остава илюзорна химера дори и на връх националния ни празник:

Защо качва толкова близки кадри 😫
Не я представят в добра светлина...

# 145
Дъвчем я тука Гергана за зъбите, за тоалетите, но всичко е в очите...
И наистина, по-разумно и прегледно е да се слагат изображенията в скрит текст, не линковете!, а изображенията само.

Видеото на Попова за цикъла/превръзките, не го догледах, тази тематика ми е крайно безинтересна, тя уж нещо там на майтап беше подходила, какво мъжете искали да знаят за цикъла, но не... не е мойта чаша. След онези клипове на Зорница към децата ѝ, пак спонсорирани от превръзки, считам, че и тоя напън няма да ме вдъхнови особено, нито ще науча нещо ново. Просто обикновена реклама. А и превръзки ползвам изключително рядко, дори не съм им таргет.
Дори да съм почитател на някой влогър, някак си не считам за нужно да му гледам цялото творчество. Simple Smile

Полина... тежък гаф. Аз се изненадвам колко са самонадеяни и високомерни всички от този бранш или поне повечето. Никога не проверяват предварително какво пишат, директно копират идеи, вкл. с търговски цели (най-вече!), изрязват части от чужди снимки и си ги присвояват, пишат безбожно неграмотно, подценяват аудиторията брутално (любима думичка на Гергана, която много ме дразни) и накрая... се обиждат, когато им кажеш как стоят нещата. Сори, нот сори.

# 146
https://www.youtube.com/watch?v=F3OHrdwFUAU днес каналът на Християна и Ивайло от Айде БГ стана на 3 години

# 147
Изключителна излагация от Полина!
И вместо да се смири отговаря навъпреки. Бил нидобронамерен поста. Ми жената й каза,че си излага. Ни я обидила. Истината й каза. Все по-неприятна ми става Полина. А я харесвах преди. Имала съм и лична кореспонденция с нея няколко пъти и обратна връзка. След като я видях как крачи по Витошка все едно е супер популярната мацка и ми стано ясно,че е въздух под налягане.

# 148
Влизам в темата и се чудя дали някой бг флуенцър не е честитил я Рождество, я обесването на Левски. И ето, честито Съединение 😂😂😂!
Дайте и популярност на дамата, пратете скрийншот я на Пабло, я на Фалша.

# 149
Като стана въпрос за неграмотност - Антоанет Попова също допуска елементарни грешки като мЕрише и подобни. Обаче тя не се бие в гърдите колко било важно образованието и как прилежно си учила уроците като Гергана. Втората даже има наглостта да твърди, че мечтата й е да учи медицина и да лекува СПИН. Освен неграмотна е и нахална и тотално неосъзната. Популярността й и последователите в инстаграм се дължат само на гивауеите, които бълва един след друг. Представям си колко е тъпо да знаеш, че някой те следва само, за да печели от игрите. Чак ми става малко тъжно като го пиша Grinning 153 хил. последователи и 0 приятели. Само брандове и марки. Жалък живот...

Общи условия

Активация на акаунт