Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 299
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 510
Имам подозрения, че, ако желаните последователи на Филети не влязат скоро през вратата, любовта бързо ще излезе през прозореца.  Дано да греша, не им желая лошо на хората.

# 511
Да вземеш канал с изградена аудитория и да го ребрандираш не е кой  знае колко непозната концепция - който следи олдскуул ютуб драмите сигурно помни как бившето гадже на Антъни Падия отнесе при раздялата канал с 2 млн. последователи и си го ребрандира / kalel, ако на някой му е любопитно, тя е по-напостоянна и от нашите пепе-та, валерита и иванки/ и вече не знам коя година си живее от този канал и от тези последователи.
Филяка с новото му каналче не го виждам, като цяло не мога да разбера на него коя му е таргет-групата.

# 512
Вече ми се струват твърде хаотични Филети. Сякаш провалът ги събира, драмата.
Тя си заряза канала, той се преструктуира с Типично...
В личен план тя с драма, той без опит..
От една страна хем ги усещам да са се намерили, хем ми идва в повече този напън при тях, всичко ми изглежда безуспешно, непостоянно и хаотично.
А за новият им общ канал..пардон, проект нямам думи. Т.е имам - не им се получва.

# 513
И Еличка веднага сподели в стори на Фичето драматичното видео...😁
Сигурна съм, че не е изгледала и едно видео на Типично, с изключение на това с разменените роли с Пепка от лятото...
Мислех си, че аз на мястото на Антоанета бих изтрила въпросното видео с разменените роли - заради децата, някак много грозно изглежда баща им и новото гадже на майка им в едно легло.

# 514
Някой назад беше питал за полезни бюти блогъри и любители на козметиката. Ревютата в instagram на jaysdeen са ми много любими, не съм се разочаровала от нито една покупка повлияна от него.
Ивета от Sapphire Eyes and Rubin Lips също прави страхотни грим визии, винаги отлични ревюта. Към нея съм пристрастна защото я познавам лично, но никога не ме е разочаровала. Тя май е активна и във форума, ако не се лъжа.
Снежана Атанасова също прави обективни ревюта, въпреки че с ния и като коса, и като тип кожа нямаме нищо общо.
Dessytalks винаги ме зарибява с нещо, от последното ѝ видео за любимци си набелязах няколко азиатски продукта.
Нина Василевич и Ида Магдаленова също ги намирам за много полезни, въпреки че отново сме с различни типове коса и кожа.

Като цяло има страшно много микро "инфлуенсъри", които споделят полезна информация за козметика. Групата Инфармацки във фейсбук също е безкраен източник на интересни нови продукти и мини ревюта.

От международните блогъри, тези които наистина разбират за какво говорят и споделят научноиздържана информация, горещо препоръчвам Kind of Stephen и Lab Muffin на всички любители.

Edit: ще се възползвам да попитам кои са вашите любими кулинарни блогъри и ютюбъри? Бонус точки, ако споделят предимно вегетариански или веган рецепти. От българите любими са ми supichka и pickyeatersdiary, но съм сигурна, че има много за които не знам.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 12:42 от Dalindrah

# 515
Новият им общ канал е пълна смехория, но по-смешното е, че не излиза директно на търсачката, а показва резултати за youtube

Цитат
Showing results for youtube Search instead for yoube

# 516
Скрит текст:
Не знам какво да кажа.
Тези хора да не би да използват ботове за отговорите си?
Каква злоба и завист? Негативизъм и клюкарщина. Каква особена креативност? Тези хора не виждат ли, че текст, най-вероятно даден от тях, е лепнат под снимките на инфлуесърите им?
Що за неадекватност и неосъзнаване, че хората, които са наели да им рекламират продукта, сами го закопават?

# 517
Интересно ми е на какъв принцип се качват постовете в “Инстаграм” профила, който се отбелязват изцепки на инфлуенсърки. Качват се постове за “официалния” анцуг на Мими Сладкиша, фотошопираните снимки на Валчето, избухването за млякото на Паскалева, но защо не се качи пост за Надя  и нападките как Антоанета Пепе не си заслужава децата? Сега Пепе е качена с Гани за някакви четки, чиято реклама е 1:1. Нито са първите, нито ще са послените с еднакъв текст към рекламите, но много рядко се случва някоя жена, да нападне друга , ПУБЛИЧНО в блог, че “НЕ си заслужава децата”. Има много двоен аршин и само защото Надя е съфорумка и е харесвана тук от някои дами, не се качва в профила, а тя го заслужава! Заслужава да е там , повече от всяка друга инфлуенсърка.

# 518
Като видя това "територията ни" и направо ми се повръща.
Кактусовите четки май не разбират защо са качени в профила с издънките. Жалко, а мислех да дам шанс на тези четки. Не заради инфлуенсъри с три косъма като Джулка и Пепе, де.

# 519
Някоя "гергана" в съответния маркетинг отдел с речник около 300 думи - предимно от сорта "хейт, злоба, клюкарщина" и подобни, - си е изпълнила дневната норма писане на постове в инстаграм. Сега ще ви блокира всичките и така до следващия път.

# 520
Welt, къде е това? Не ми излиза под поста в ИГ профила. Много нагъл отговор. Посмях се. Язък за хубавото име на бранда🌵

Гръмпи, страааашни чорапки имаш, много ми харесват😛

С Нереида съм съгласна,че Инфармация е за профила, ама толкова пъти ми изметоха постовете по тоя казус, че по-добре да не пиша пак.

# 521
То пък от Кактус ще кажеш, че голяма научна 'разработка' са направили. Четка, на принципа на оригиналния тангъл тийзър, която не скубе. Брях, че и роден бранд .... Все по-нелепо може да стане, ако не замълчат и приемат копи-пейст практиката за обидна за потребителя.

# 522
Welt, къде е това? Не ми излиза под поста в ИГ профила. Много нагъл отговор. Посмях се. Язък за хубавото име на бранда🌵
Кактусче, там си е.
Аз мислех да им пробвам четките, понеже ползвам Тенгъл Тийзър от години и съм доволна, но защо да не подкрепя българска марка. Не.
За мен причината да не се качва Надя е по-различна, но няма да влизам пак в дискусия за този казус, понеже и без това се трие всичко по темата. Който иска, може да пише на Йогурина за данните на профила и да я качи.

# 523
Dalindrah, за кулинарни блогъри:
3 рецепти съм правила от блога на Лора Капустина High Heels Baking и стават фантастични!
Честно казано, само с нейните рецепти знам, че винаги ще ми се получи 😄 Аз я следвам и в Инстаграм, но рядко виждам някакви ъпдейти.

В Instagram иначе с кеф си следя:
know.how.to.cook
marifetkaa
hey.daniellaa
lu.bakery

Ако се сетя и за други, ще споделя.
Сандра Алексиева от 1001 рецепти е доста дейна и атрактивна, макар да има нещо в нея, което да не ми харесва съвсем. Тя качва предимно традиционни видео рецепти в YT, но са ми били от полза, даже по няколко пъти съм ги гледала! 😉

# 524
Анкетата до тук:
1. Гери
2. Антоанет Пепе
3. Валери

Аз само бих разменила номер 3 с номер 2 иначе съм съгласна

Общи условия

Активация на акаунт