Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 381
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 630
Тя Гергана и карта на някоя банка рекламираше, така че е ясно защо го задава този въпрос. Само се чудя това финансово гурО на кого ще развива своите теории - на 12-годишните, които карат на джобни от мама и тати ли?

# 631
  • Мюнхен
Дами, че клипът на Лидия е бом-бок, такъв е, но мисля, че леко се преекспонира проблемът с "нацистите". Голяма работа, че имало войник с униформа на SS, никъде не се пропагандира идеологията им. Просто войник, който евентуално се разделя с жената, щото някой хиляда етажа по-нагоре така е решил. Не всички, носещи униформата, са извършвали зверства и това е валидно за всяка военна или паравоенна организация, не само SS.

Съгласна съм, че е глупаво, не го оправдавам, съгласна съм, че клипът няма абсолютно никаква логика и последователност, но нека не заклеймяваме всички в "проекта", че едва ли не промотират нацистката идеология. Всички знаем какъв невероятен хаос е заснемането на клипове у нас, така че съм напълно склонна да повярвам на Йоана, че не е знаела за какво иде реч, щом дори и "режисьорите" и "сценаристите" на тая глупост не са си направили труда да проверят какъв реквизит ще им бъде предоставен.

# 632
Аз не съм очаквала видеото да ми хареса и да ми е интересно. Кое да ми хареса и да ми е интересно във видео на човек, който очевидно страда, но по стечение на обстоятелствата се очаква и да обясни публично някои неща. Не беше длъжна, но го направи. Другото си е тяхна работа. Не бих се наела да поставям под съмнение сълзите й. Не само това, ами ако беше ги изтрила кадрите, щеше да се пише, че само се е хилила и няма емоция в нея. Ако е неприятна на някого, това едва ли ще се промени, но няма какво да направи повече, не е и нужно.

Yoanna, благодаря, че ми отговори Simple Smile

# 633
Кои са тези някои? 🤔 😜
Давиз, не така.
Защо не кажеш? 🤔

# 634
Залагам на това, че няма трети човек във връзката им и че са в добри отношения.

# 635
Залагам на това, че няма трети човек във връзката им и че са в добри отношения.
Така е, няма трети човек, а само трети и четвърти Joy

# 636
Дами, че клипът на Лидия е бом-бок, такъв е, но мисля, че леко се преекспонира проблемът с "нацистите". Голяма работа, че имало войник с униформа на SS, никъде не се пропагандира идеологията им. Просто войник, който евентуално се разделя с жената, щото някой хиляда етажа по-нагоре така е решил. Не всички, носещи униформата, са извършвали зверства.

Съгласна съм, че е глупаво, не го оправдавам, съгласна съм, че клипът няма абсолютно никаква логика и последователност, но нека не заклеймяваме всички в "проекта", че едва ли не промотират нацистката идеология. Всички знаем какъв невероятен хаос е заснемането на клипове у нас, така че съм напълно склонна да повярвам на Йоана, че не е знаела за какво иде реч, щом дори и "режисьорите" и "сценаристите" на тая глупост не са си направили труда да проверят какъв реквизит ще им бъде предоставен.

Обобщи главния проблем - хаос. От рекламодатели, от хората, работещи по подобни проекти. Не трябва да е така. Покрай сухото гори и мокрото. Предполагам, че и сред нас има хора, които са попадали в ситуация, в която са били с чисти намерения, но по независещи от тях обстоятелства, е излязло друго.
Няма пропаганда, но има несъобразителеност по меко казано щекотлива тема. Има излишна препратка към трагични събития. Да, на много хора може да не им е направило впечатление, но не е необходимо.
А че не е знаела, аз също вярвам.

# 637
М, че то Филяка си е от семейството. Не се брои за външен човек. 😜

# 638
  • Някъде там
Кои са тези някои? 🤔 😜
Давиз, не така.
Защо не кажеш? 🤔
За да няма недоволни от личното ми мнение, за това което съм видяла, проследявайки историята на Пепа.
И да определено беше искрена в голяма част от видеото си този път и дори в сълзите.

# 639
Е, то по - добре да не беше казвала нищо. 🙄
Лъже, ама няма да кажа защо мисля така....

# 640
Аз не виждам чак лъжа , може да са си имали проблеми в отношвенията и раздялата да не е заради новите им половинки (аз по принцип съм на мнение, че ако си щстлив няма как да залитнеш по друг/а) , както и да са искали да запазят добрия тон , но да не е било лесно в последствие.

# 641
Абе явно си има нещо по- дълбоко, от което е била неудовлетворена Пепе, за да почне да ходи на психолог почти веднага след раждането на Сиена.
С официалното потвърждаване на връзката с Ф3 поне ще се спре с дразнещото "ама вие пък защо си мислите, че са гаджета/ заедно, като може и да не са". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 642
Сега ще кажа нещо и се надявам да не съжалявам след няколко дни. Антоанет ми хареса. Пак го имаше това пресилено усмихване, ама явно си е такава и пред камера дори със сълзи на очите, гледа да се усмихва.. Определено ѝ съчувствам за преживяното. Да, има хора, които се развеждат и остават на улицата с децата си, години наред им е тежко и тн. /бях чела такива неща назад/, но изобщо не смятам да слагам оценки на нейното житие и битие. Може да си с голямо семейство, с финансови възможности и пак да се чувстваш ужасно и да нямаш стимул за нищо. Надявам се в най-скоро време да се почувства отново истински щастлива и само бих препоръчала да не залита отново и да не слага розовите очила. Хората бързо забравяме лошото и отново започваме да се мислим за недосегаеми.

# 643
Бестито не Венци венц ме убива с изказ. Преждевременно?
Скрит текст:
]/spoiler]

# 644
Има си разни противоречия с предишното видео за раздялата, съгласна съм с daviz.
Преди много време бях казала, че Пепе си минава като с валяк през имиджа и автентичността и ще дойде време, в което ще и изиграе лоша шега. Сега някои потребителки казват "не може да ви угоди" - как да може, като нейната история в ютюб е съвременен преразказ на лъжливото овчарче.
Изглежда ми все едно бляскавата кариера в ютюб залязва - на Гергана Гучитата и на Полина изцепките обраха повече коментари.
Няма пропаганда, но има несъобразителеност по меко казано щекотлива тема.
Съгласна съм със Sunflower Simple Smile.
Аз не съм прочела мнение, което да твърди, че клипът на Лидия пропагандира нацизма. Масово казахме, че нацистката уноформа, танцуването по къси гащи и драматичната любовна история нямаха място на едно място. Това е пошло, Йоанна, не късите панталонки сами по себе си.
Това, че някой не си е свършил работата, не оправдава глупостта. Лидия, Галин и сценаристите на този клип могат да се радват, че е публикуван на на териоторията ни, която макар и пълна със злоба и завист Wink, не търси отговорност за подобно безобразие. На други територии, които не са толкова пълни със злоба и завист, последствията щяха да са доста по-сериозни.
Йоанна, много хора в темата са казвали, че си им симпатична, че правиш добро впечатление, че си единствената, която си изглежда на място в розовия свят. Много потребителки са писали, че е за пример, че си млада жена, която следва мечтите си, има професия и дори е успяла да си отвори зала. Сама са правиш лоша услуга с тропането с краче в момента и обясненията как не си зависила от мъж и колко пъти родителите ти са плащали телефона.
Да ти хрумва даже за миг, че критиките имат някакво основание и че не всичко е хейт?

Общи условия

Активация на акаунт