Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 335
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Гледах я Пепе. Ентусиазирана само за апартамента. Иначе още й е криво и то много за Ф2. Ф3 в частта за личнию живот само го спомена, по нищо не пролича, че се радва за него. Поне това са моите впечатления. За канала им не слушах, тъй като не ги гледам.

# 616
Йоанка, наистина с най-топли чувства ти казвам всичко - много, наистина много те харесвам и ти се радвам и съм те защитавала но в последно време забелязвам огромна разлика в теб, и то след участието във вайръл(и там те гледах, и в следвай ме). Промени се, започна да ставаш една от масата, която тук се коментира а не беше. Помисли какво се пише тук, явно не е само мое мнение. Не съм против чалгата и според мен не си пошла но и не ми допадна участието ви със сестра ти. Преди беше в пъти по-добре Flowers Bouquet

Не знам защо така излиза. Ще прочета утре пак коментарите, но единственото, което се промени след това е, че отворихме залата и започнах да ѝ отдавам повече време, което доведе до по-малко видеа, съответно не толкова близо до личността ми, в смисъл, че не допускам толкова до себе си..  и може би, защото се опитвам да не смесвам танците с видеата... от проблемите с микрофоните по време на влогмас, сякаш рязко изгубих мотивация и всеки път като снимам съм под стрес “какво ще се прецака този път” и това допълнително ме напряга и може би се отразява... утре ще прочета отново мненията, на по-малко емоции... ако имаме време, ще вляза и в предните теми... Усещам се на моменти, че съм в някаква дупка в снимането и реализирането на видеата, но се опитвам да качвам неща, които са ми интересни, но някак започнах да отлагам... все се оправдавам, че не ми е професия, но си ме тормози, че не ги доизпипвам и повечето са претупани и това неудовлетворение ме отказва допълнително... не ми се иска да спирам, защото ми е много приятно да снимам... просто съм в някакъв такъв период... не знам, опитвам се и аз да си разсъждавам... и да ви разбера... отчасти сигурно подсъзнателно затова съм избягвала темата...

Йоанна, предполагам, че ти е ясно, че човек не си купува дрехи с подобни символи от първия магазин и не става дума за случайност и забелязване, а за сценарий, който да подсили драмата. Задължение на всеки човек е да гледа и да внимава зад какви идеали и проекти си слага името, ако иска да го възприемат сериозно.

В тези продукции всичко се взема от киноцентъра, често каквото им дадат и без много да се подбира. Работила съм две години като супервайзор на такива клипове и реклами... единствено чуждестранните продукции (не всички) и разбира се, филмовите, се задълбават. Повечето просто се свързват с киноцентъра, за да им изпратят Еди си какви костюми. Не гарантирам за тук, но предполагам е така.

# 617
Ети изглежда състарена и изтощена, цялостното излъчване е такова в сравнение със снимки отпреди 1-2 год. Мисля че имаха проблеми с доходите и затова тя така активно разви социалните си мрежи, приемаше безразборно всяко спонсорство, нормална работа бременна и с малко дете няма как да започне. Споменавала е, че докато са били в Дания не разполагали с много пари.  Ф2 така и не разбрах каква му е професията, но за престоя си в България не се захвана нито да учи език, нито да работи нещо. По сторита постоянно беше с чаша в ръка, може да се лъжа, но ми изглежда като алкохолик. Пепе така замаскира всичко с розовия си филтър и накрая погром.

# 618
Във видеото на Пепе видях заобикаляне на същината и затрупване с много думи и клиширани изрази. Дано поне да ѝ е олекнало, както казва.

# 619
Точно защото съм жена и майка гледам доста цинично на житейските драматизми като цяло, интернет реалити звездите са ми в графата „Oh, my sweet summer child..." (Ой, милинкото...).
Онзи ден не можеш да се възмутиш на украйнската съединителка защото си жена и майка. Днес пак съм жена и майка, че може и да съм самотна такава, и пак не става да не се възхищавам на смелостта на жена без финансови проблеми, с две прекрасни деца, семейство зад гърба ѝ и неизчерпаем брой Филиповци за наместване на чакрите. Да ѝ върви на момичето, дано, но аз трябва да плача с нея ли?
Жени сте, доста от вас са и майки, само защото не харесвате някого, не ви оправдава да му се смеете и обвинявате в преиграване, защото си е позволил публично да се разчуства от развода си.

# 620
  • Някъде там
Пепа за пореден път е забравила какво в говорила в старите си видеа. Как няма да забрави, като лъжите лесно се забравят.
Не ме трогна видеото. Ако Пепа ни спестяваше дребните си лъжи, това щеше да е хубаво и трогващо видео.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 22:43 от daviz

# 621
Изгледах и аз видеото на Пепе и според мен, ако до такава степен не е била готова да "обяви официално" развода и новата връзка, то тогава щеше да помоли Филяка за малко пространство, т.е. той да не си поства снимка с нея на НГ, и така нататък, и така нататък, а да изчака да го обявят заедно, когато е "готова". Именно това ми остави горчив вкус в устата.

А, също и непрестанното пипане на тая коса и ръкомахането във всички посоки.

# 622
Като видях първите коментари за видеото на Пепе и след това си го пуснах, реших, че нещо са ми се изкривили възприятията. Гледам обаче, че има и други като мен. Видеото ми беше скучно - неща, които всички знаем. Има монтаж, но кадрите с избърсването на почти разплаканите очи драматично са оставени. Затвърждава ми се мнението, че Ф3 е за утеха и още не е прежалила Ф2. Но като цяло нищо необичайно за една току-що развела се жена. Пепа вече наистина ми е безинтересна, щом дори не мога да й се издразня като хората. Да мисли за друга кариера, защото тази отива към залез....

# 623
  • където ми харесва
Онзи ден не можеш да се възмутиш на украйнската съединителка защото си жена и майка. Днес пак съм жена и майка, че може и да съм самотна такава, и пак не става да не се възхищавам на смелостта на жена без финансови проблеми, с две прекрасни деца, семейство зад гърба ѝ и неизчерпаем брой Филиповци за наместване на чакрите. Да ѝ върви на момичето, дано, но аз трябва да плача с нея ли?
Жени сте, доста от вас са и майки, само защото не харесвате някого, не ви оправдава да му се смеете и обвинявате в преиграване, защото си е позволил публично да се разчуства от развода си.
Мисля че има разлика в това, което аз съм написала и това, което ти твърдиш, не мислиш ли?
Аз не коментирам цялото видео, или драмата в него. Коментирам конкретен момент, за който няколко пъти се написа, че преиграва, и че плачела за бившия си мъж. Все още държа на цитираното от теб, мое мнение Simple Smile

# 624
Щом дори това “дългоочаквано и желано” видео се коментира толкова вяло... изтърка се плочата..
преди дори “блюзичките“ и джуфките ѝ се коментираха повече от този “ъпдейт”.

# 625
Не съм фен на Пепе и много пъти съм я критикувала, но бих искала да кажа, че на мен клипа ми хареса. Истината е, че не са много жените, които могат да застанат пред маса народ и да се обясняват за личния си живот, за развода си и тн. Намирам я за силна, за това че е намерила сили да го направи. Повече от очевидно е, че страда, дали заради Филип, дали заради разпаднатото семейство, мечти и планове, които е имала в главата си не знам, но я боли. Аз одобрявам, че най-накрая можем да я видим като ЧОВЕК, който страда, плаче и има кофти моменти в живота си, а не само розов филтър и фемили гоалс. Отделно, жената по време на раздяла се хвана и направи цял апартамент, дом за нея и двете и дъщери, сама и успя да го завърши. Да, отне много време, но зад един основен ремонт стоят много хора, пари и неща, които зависят и не зависят от нея. Може би е преиграла в клипа, може и да не е, но аз я усетих искрена.

# 626
Интересно ми е в какви лъжи я хвана? 🤔

# 627
Видеото не е особено вълнуващо, защото не каза нищо ново. Все пак мисля, че направи добре, че си изказа нещата на глас, пък макар и съвсем повърхностно.
Беше си искрена според мен, но съм съгласна и с предишните мнения, че типично в неин стил беше оставила сърцераздирателните кадри с разплакването, а останалата част от видеото беше касапски нарязана и монтирана. И пак - не, че не вярвам, че емоциите бяха истински, просто емпатията ми не се включва, защото осъзнавам, че е оставила кадрите целенасочено.

# 628
Гергана май иска да става финансов гуру Joy
Скрит текст:

Честно казано, като почнат да питат такива въпроси са ми малко изкуствени всички влогъри. Много ясно, че повечето ще бъде Да, каквото и да е темата. Иначе 100% видеото вече е записано и е спонсорирано от ДСК, защото Изабел днес пусна подобно видео в колоборация на ДСК. И като всичко е ясно и знае, че трябва да качи това видео, защо пита реторични въпроси?

# 629
  • Варна
Видеото на Пепе ми беше интересно, без частта за юби, не ги гледам. За съжаление смятам, че тя се самозаблуждава, че е преодоляла раздялата, вече са приятели и бля бля, защото цялото ѝ същество крещи, че това не е така. Сякаш се опитва да се самоубеди в това, което говори и /или да убеди аудиторията си. Мисля, че е твърде рано и ще преминава през още състояния, не казвам, че трябва да плаче с години. Тези неща, които ги разказа се знаеха общо взето, причината за развод, обаче, така и не я сподели.

Общи условия

Активация на акаунт