Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 358
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 600
О, има ъпдейт и в корицата на канала...😀
Вече не е мами лайфстайл, а мотивейшън...да,да...
Скрит текст:
Иначе мен не успя да ме докосне Пепа...Реве за бившия, пък се радва на настоящия...🙄 Като латино сериал. Притеснила се как ще седне на една маса с бившия и новата му, ама когато ги снимаше заедно Ф2 и Ф3 в едно легло нямаше притеснения...боже, боже...
Това е най-смешното от цялата история. Как точно тръгна с човека, с който снима видео и 3мата бяха в 1 легло.. 😀 Или явно тогава са се зародили чувствата между  нея и Фичко3. Правим ЛЯйф ъпдейт, но заключваме коментарите, хитро 🤭

# 601
А де! Ако тези житейски моменти не бяха позани на публиката, по щеше да ми се върже днешния Ляйф ъпдейт. Рефрешваме, сменяме ампоа, да видим до кога. Скоро ще има такъв житейски опит, че и Рос от „Приятели” ще завиди...

# 602
Не знам как да започна след всичко, което прочетох, за да не ви прозвучи по някакъв начин, със задни мисли и прочие...
 Предполагам, че някои от вас няма да повярват, но наистина месец и половина не бях влизала изобщо в темата. (За да не решите, че се включвам, когато си реша... Аз не мога да се сдържам, когато знам, че е писано някъде нещо за мен, без да отговоря). Когато днес ми изпратиха снимка за “участието ми нацистки чалга клип” влязох и прочетох цялата тема за март, затова ще говоря само по това, което прочетох в нея.
На първо място, не мога да повярвам, че наистина някой вярва в пропагандирането на каквито и да е нацистки символики умишлено, в песен... И то от хора като Галин и Лидия, които единственото, което правят е да развличат и да забавляват аудиторията. Станала е грешка и да, можеше да се закрие, както крият марки, които не са спонсорирали видеа, но да е умишлено?!? Отделно, в частта от клипа, в която ние бяхме (по “пошли” къси панталонки и боди?!?) никъде няма тази униформа. На снимките бяхме само за няколко часа, за точно тази част от клипа, в която униформата беше друга. Да не говорим, че момчето-“войник” ми е първото гадже, с което не поддържаме отношения и е неловко да се поглеждаме, камо ли да се заглеждам.
 Лидия покани приятели, да я подкрепим в първата ѝ авторска песен. И ние го направихме. Никой не е очаквал, че ще стане нещо такова. Дори като пускахме клипа по сторита, беше в подкрепа на песента ѝ и изобщо не сме гледали такива елементи от клипа. И защо изобщо трябва да смятам всяко нещо, от което съм част, за постижение? Постижение за мен е, че преди 5 години, обещах на сестра ми, докато дойде да живее в София, ще съм отворила зала, ще съм я развила и когато тя дойде, да има бизнес, който да развиваме, да преподава. Направих го. Точно в годината на нейното идване, успях да го постигна - това си е мое лично постижение. Постижение е, че предавам нещо с танците на хора - развлечение, усмивки, умения... Хора от цяла Европа... и тези хора ме приемат като приятел, спечелила съм уважението на големи, много по-зрели хора от мен... Че от мига, в който дойдох в София, единствените два пъти, в които съм помолила родителите ми за помощ и няма никога да забравя, са били да ми платят две сметки за телефон, за целия ми, почти 7-годишен престой в София. (И не, не съм зависила от друг мъж никога и си плащам данъците)... Това са моите постижения. Да, не ги разказвам, но си се гордея с тях и знам, че тепърва ми предстоят още. Другото е просто за забавление.
По въпроса с 3-ти март и Полина - Подкрепата ми, както черно на бяло написах, беше не относно допусната грешка, а по повод публичното унижение от жена, която също разполага с някаква аудитория. Без значение дали става въпрос за грешка от такова естество или за нещо дребно... след като Полина не е нагрубила умишлено никого, тази дама нямаше право така да напада. С това се боря винаги и се обявявам срещу този тип унижение. Не ставаше въпрос за форума и не познавам Полина, никога не съм си говорила с нея. С Радост си имаме приказка и без да се налага “да ѝ се подмазвам”. Просто можеше да ѝ пише на лично или дори коментар. А не публично “СРАМ”... грозно е. Не е етично. Все едно фирмата, в която работите да допусне някаква неволна грешка и ваш конкурент да обяви с плакати в офиса си и пред вашия офис “СРАМ”...

И за заключение. Не съм спряла да ви чета, когато не ми е изгодно. Повечето никога не са ми гледали видеата, не ми харесвахте влогмаса от началото и никой от тук не ми харесва инстаграма. Аз съм ок с това и съм го казвала неведнъж. Нито едно от двете не ми е професия и всичко правя за удоволствие, когато имам време. Не ангажирам никого със съдържанието си. И тук се повтарям. Следях ви редовно, защото има няколко съфорумки, чиито мнение наистина взимах под внимание и ценях, дори да не беше насочено към мен. И не, не всички ме харесваха и се изказваха ласкаво. Научихте ме да приемам критика, но и ме научихте да разграничавам истински градивната от чистото невъзпитание. След известно време взе да ми се отразява много. Прекарвах твърде много време в темата, за да не изпусна. Започнаха подготовки за фестивали и реших да инвестирам средно 3-те часа на ден (според статистиките в телефона ми), в нещата, които не ме натоварват толкова. За съжаление, процентът груби и неприлични коментари много надхвърля издържаните. И колкото и да се правим - отразява ни се. Знам, че не обичате критика, макар да очаквате от нас да я приемаме, но разберете, че от “изразявам мнение” до грозни обиди, има огромна разлика. И не, това че имаме някаква публичност в социалните мрежи, не дава право на хората да отправят злосторни коментари, които не засягат съдържанието, което публикуваме. Това е все едно да пуснете детето си на училище и като го малтретират съучениците му, техните родители да кажат “ами да не сте го пускали на училище така публично. Като се показва и е грозно, ще го коментират!”
И пак казвам - Това не се отнася за коментарите по съдържанието ни, поднесени и подплатени с агрументи, не с обиди. НЕ го правят всички тук... затова бях толкова активна дълго време.
 Не съм мазохист и ще се старая любопитството ми да не ме връща тук. Навсякъде другаде се старая да отговарям навреме, затова ако имате желание наистина да бъдете градивни към мен - да, приемам критика. Благодаря на всички, които въпреки, че не ме харесват, запазиха добрия тон, не ме наричаха със саркастични прякори и се замисляха над коментарите ми тук.  

Човек може да не таи омраза и да се държи добре, без на всяка цена да се подмазва Simple Smile

Едит: Поправих някои грешки, които съм допуснала, но тук интернета много засича и в малкия прозорец на съобщенията трудно се намират.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 20:42 от Yoanna Petrova

# 603
# 604
Надявам се да не е пускано, сега се връщам да чета нещата от днес, но влизам доста силно с Амелия Маркова, нов е каналът май, случайно ми попадна. Гледала съм я в предаването на НОВА “Игри на волята” и я харесвах. С това видео обаче ми остави неприятно чувство.
https://youtu.be/6Gtz5MuEf8Q
За да не ѝ регистрирам допълнителни гледания - става въпрос за раждане у дома, с половинката на рапъра Венци Венц споделят и как след това са пили шейкове с плацента. Joy

# 605
Че бестито на Венци Венц не роди ли у тях си? Как си е направила шейка? Плацентата в блендера?

# 606
Ей, браво - Филиетиту излязоха на светло.
Време беше, въпреки че само 10-годишните фенчета (и тук-таме някоя съфорумка😄) не бяха наясно с ляйф ъпдейта ѝ.

# 607
Как никой не ти харесва инстаграма? Напротив, много съфорумки писаха, че много ти харесват инстаграма. Тази тема е от пет дни, но в предишните имаше такива коментари.
Също не смятам, че някой е подценил житейските ти успехи. Даже тук много се е говорило за танците и преподаването, как си млад човек, който се развива. Силно се съмнявам, че някой е допуснал, че не си изкарваш парите сама и по-честен начин.
Драмата с Радост и Полина я пропускам, защото и двете ми направиха лошо впечатление с реакцията си, не толкова грешката. Вече твое решение е да заемеш позиция, но аз съм с определено мнение за излишни включвания, когато се отбелязва само това, което е удобно, а не всички аспекти от казуса.
Не мисля, че тук не приемаме критика.
Само това с клипа, откровено не те разбрах. Ако човек е част от нещо с името и лицето си, трябва да е запознат със съдържанието му, самия сюжет, не кой ще влезе в образ. По същата логика е можело и други неща да ви накарат да правите като част от подкрепата. Това, че не е целенасочена пропаганда, не означава нищо. Недопустимо е. Просто ще е спам ако навляза в темата, но повярвай ми, нямате представа какво може да провокира/напомни/предизвика в съзнанието на този хора въпросният символ. Никой не е казал, че сте лоши хора, но проблемът с това видео е наистина голям. Очевидно е нещо крайно недомислено и не знам кой и дали някой носи отговорност, но няма как да не се набие на очи. Не съм дребнава. Слушам чалга. Имам и лични положителни впечатления от Галин, от младежко благотворително събитие.
Успех.

# 608
Не можах да изтрая Пепелджийска. От цялата работа дано е получила тлъста датска издръжка, за да се справя с ежедневието с деца под 6 години.
Тя е прецакана, за съжаление,  Филип ще си ергенства спокойно. Двамата ми изглеждат дечковци, а този Филяка не го бях чувала, доста скучно момче изглежда.

# 609
Sunflower, радвам се, че има хора, които харесват това, което правя.
Това за честния труд го казах по-скоро превантивно, защото очаквам, че не всеки ще разбере думите ми, ако не съм конкретна.
 Нашето участие в клипа не включваше никакви символики. На всички сцени, които снимаме. Ако ни бяха накарали да правим нещо неетично или нередно, нямаше да се съгласим и ако не смятахме, че Галин и Лидия са страхотни хора, с чисти мисли, нямаше да ги подкрепяме. Тази сцена с униформата на SS е снимана без наше присъствие, а и наистина нямаше да забележим ако бяхме там. Запозната съм с организацията им, но не съм сценограф или стилист и нямаше да ми направи впечатление, иначе щяхме да ги уведомим. Съгласна съм, че може да стане голям проблем, но предвид, че смятам случката за случайност, не бих се съгласила, че “участва в нацистки чалга клип” е подходящо определение за позицията ми в клипа. Като всички, които сме зад Лидия, сме готови да приемем, че сме “част” от  грешката (да, някои не са готови) и да признаем, че е необходимо повече внимание в сценографията и режисурата на клиповете. Просто звучеше сякаш поради невежеството си, съм подкрепила SS, което не мога да се съглася, че е така, след като не влиза в задълженията ни да следим за тези неща и не сме присъствали на снимачния процес, за да знаем крайния резултат. За нас беше диско-парти. Дори музиката, на която танцувахме беше диско. Дойде войника, танцуваха и го простреляха. Ние не сме правили нищо провокиращо скандали. Сестра ми е пълнолетна, между другото, някой беше писал, че е малолетна.

Относно приемането на критика, беше отново за някои от форума и то от тези, които се изразяват по-агресивно. Дори с теб сме писали на различни мнения и сме се съгласявали в някои теми една с друга. Но има доста жени тук, които познават единствено нападателното общуване... или смятат, че се подмазвам... просто се старая да премислям преди да пиша, защото ако пиша емоционално, докато съм афектирана нито аз осмислям гледната ви точка, нито вие ще ме чуете ако съм по-остра и общо взето няма полза, само излишно нагнетяване на страните.

# 610
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз изгледах видеото,хареса ми. Искрена,емоционална...точно така си я представям и точно такива видеa й 'отиват'.
Ама то има ли човек,който да не разбра за Пепе и Филяка? Тр да е куц,сакат,сляп и глух...

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 00:04 от Adoralova

# 611
  • Light of Zartha
Йоанка, наистина с най-топли чувства ти казвам всичко - много, наистина много те харесвам и ти се радвам и съм те защитавала но в последно време забелязвам огромна разлика в теб, и то след участието във вайръл(и там те гледах, и в следвай ме). Промени се, започна да ставаш една от масата, която тук се коментира а не беше. Помисли какво се пише тук, явно не е само мое мнение. Не съм против чалгата и според мен не си пошла но и не ми допадна участието ви със сестра ти. Преди беше в пъти по-добре Flowers Bouquet

# 612
  • където ми харесва
Малко ми е странно, че така реагирате на Пепе. Имам предвид, че се разплака.  Абсолютно й вярвам на сълзите, ма те не бяха конкретно към вече бившия й мъж. Когато усетиш, че това е буквално края на семейството ти, ако не изпиташ емоция, значи си абсолютно безчувствен. Дори и аз, когато се разведох преди сто години, и макар, че нямах в този момент мъж до себе си, ревах като дете. И не беше за мъжа ми, а за факта, че нещо, в което бях вложила цялата си душа и сърце, за да бъде изградено и съхранено, се срути пред мен буквално като къща от карти. Това е много тежък момент и наличието на нов човек в живота ти, не може да го заличи.
Жени сте, доста от вас са и майки, само защото не харесвате някого, не ви оправдава да му се смеете и обвинявате в преиграване, защото си е позволил публично да се разчуства от развода си.

# 613
Йоанна, предполагам, че ти е ясно, че човек не си купува дрехи с подобни символи от първия магазин и не става дума за случайност и забелязване, а за сценарий, който да подсили драмата. Задължение на всеки човек е да гледа и да внимава зад какви идеали и проекти си слага името, ако иска да го възприемат сериозно.

# 614
  • софия
Мен пък Пепе не ме трогна. Всичко ни беше ясно доста отдавна, но все пак едно браво, че най-накрая оповести какво се случва с нея. Най-малкото тя да се чувства по-добре, че вече няма да се налага да се крият. Пуснах си едно от видеата в YouBe обаче ми беше скучно. Мина й най-добрият период според мен. Освен, ако не реши да върне интереса към себе си с някоя нова драма.

Общи условия

Активация на акаунт