Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 270
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 585
Деси Пеева, която говори за минимализьм а в сьщото време си противоречи -показва скьпи рокли и козметика. Прави ми впечатление че копира други инфлуенсьри и уж е против многото вещи а показва какво си е купила. Освен това за облеклото и нямам думи, неразбирам как може да си сред обществото с такива изрязани тоалети. Освен това забелязах че и двете и деца имат проблем с говора и незнам дали тов не се дьлжи на уж здравословната и диета по време на бременност?! Когато попиташ за рецепта всичко е срещу заплащане. Но гласувах за Антоанет Пепе  като най- дразнеща. С пари от мама и тате и Филип всеки може да живее глезено.

# 586
Аз мислех, че си шегувате, но Пепе наистина казвала лЯйф Joy

# 587
Пепе в началото на видеото: "Здравейтеее!" - прозвуча ми като Гергана.

# 588
и на мен ми хареса Пепе, време си беше за това видео

# 589
Хубаво видео от Пепе. 👍

# 590
Ха познайте кой рони сълзи на новото видео. Въобще не аз, абсурд..

Иначе добре е, че го направи, защото ще й е по-леко на нея и ще я питат по-малко, надявам се. Вече дали е било време, тя само може да прецени. Дано са щастливи всички. Ситуацията е неприятна, но е важно да се търси най-добрият изход. Всичко хубаво им желая ♥

# 591
  • Варна
И аз много се радвам за Пепе. Няма по-хубаво нещо от това да си здрав, спокоен и по някакъв начин да чувстваш, че животът все пак се подрежда след тежък период. Blush
Засегна всички теми, които трябваше и... Ами, нямам забележки.
Пожелавам им много успех и с Филяка.

# 592
Лично мнение : видеото на Пепе е празно, празно та дрънка. Фаст фууд живот, фаст фууд връзки - това видях аз. Драматизация, четири години заедно, две деца, епоха. Трудно е да приемеш, че другия е продължил - ама вас всички ви видяха, че отдавна продължихте и в това няма нищо лошо. Но драматизацията е на ниво... Филип е дете на разведени родители, свикнал е. Моля?!?! Каква е връзката тук? Обречен ли е датчанина да се развежда? Айде де!
Ако бяхна 20+ щях да ѝ вляза във филма, ама сега не мога. Животът е шарен, съдбата е шегаджийка. Видя ми се искрено развалнувана само когато говори за жилището си, изключвам инфото за децата. Жилището е нейно, ще ѝ служи, радва я, отново нищо лошо.
Да бъде щастлива и успешна, да забави малко темповете. Но много добре напипва настроенията, знае кога какво да сервира. Вероятно е интуиция, но ѝ помага.

# 593
Точно снощи гледах двете видеа на Ето в коити разказва за кухото яйце и за втората бременност (трета) и ми направи впечатление Филип как нежно я целува. Не знам, не ми се стори да е фалшиво и престорено и се зачудих как и защо се обръща така каруцата.
Днешният влог ме разчувства. Мисля, че е искрена. Личи и, че е много по-умерена и обрана от преди.

# 594
Изгледах видеото на Папе и съм със смесени чувства. От една страна,колкото и да ме дразни, трябва да призная,че след днешното видео и съчувствам. Стори ми се много искрена като почти се разплака и все си мисля,че все още има чувства към Филип и той е този, който е предприел първата крачка към развода. Така предполагам.. От друга страна не мисля че е ок да качваш видео, в което плачеш за бившия и в същото време да обявиш новия. Дано все пак са щастливи заедно.

# 595
Нормално е да се разчувства , независимо от това, че има нова връзка.

# 596
  • София
Алекс много се маже, да (и стените, чаршафите и дрехите ми също). Заклевам се, че по никакъв начин не го подстрекавам и крия всичко възможно, но тя има радар за тайни джобове по чантите, в които може да има червило или гланц Joy Но е толкова смешна, че винаги я снимма преди да я изтрия.

# 597
Но драматизацията е на ниво... Филип е дете на разведени родители, свикнал е. Моля?!?! Каква е връзката тук? Обречен ли е датчанина да се развежда? Айде де!

Тя това го каза в съвсем различен контекст. Каза, че е свикнал разведените родители да се държат човешки по между си, а не да се чудят кой как да очерни другия и да не могат да се гледат. Аз доскоро мислех, че такива отношения има само във филмите, наистина имайки поглед над много деца на разведени родители. Само като влезете в СО си личи колко много е нормализирана да не можеш да се понасяш с бившия/та.

Надявам се да се разбират наистина и не само заради децата. Изключително важен пример е да се вижда от детето, че мама и тати не се мразят, независимо дали не са заедно или не.

На мен ми беше приятно видеото на Пепе, въпреки че по принцип не съм огромен фен на такива лични истории развявани онлайн.

# 598
Имаше момент на преиграване, но като цяло Пепето ми се стори искрена. От това, което каза, имало нещо при Филип, което не е могла да прости/забрави и според мен е много вероятно той да е кривнал от правия път при някои от пътуванията си в Дания. Ако го е натирила заради изневяра, разбирам я, аз също не бих простила, но разбира се, това са си само мои интерпретации. Дано са щастливи с Филяка.

# 599
О, има ъпдейт и в корицата на канала...😀
Вече не е мами лайфстайл, а мотивейшън...да,да...
Скрит текст:
Иначе мен не успя да ме докосне Пепа...Реве за бившия, пък се радва на настоящия...🙄 Като латино сериал. Притеснила се как ще седне на една маса с бившия и новата му, ама когато ги снимаше заедно Ф2 и Ф3 в едно легло нямаше притеснения...боже, боже...

Общи условия

Активация на акаунт