Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 238
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 570
Ивана ми е изключително неприятна с непрестанните и капризи за храна и колко е настоятелна в това Боби да не консумира месо. Ок, не желаеш да консумираш месо и животински продукти, но не е нужно хората около теб също да го правят. Освен всичко, храната сготвена от Ивана в повечето случаи изглежда отвратително. Боби явно много я обича, щом търпи всичко това. Не мисля, че всеки мъж е способен да се храни с каквото приятелката му разрешава.

# 571
Някой, който наистина е зает през деня, последният му приоритет ще да снима видеа за удоволствие. Снимането и качественото монтиране си отнемат доста време всъщност и аз например въобще не бих се хванала да си губя времето да се занимавам с нещо такова докато мога да правя нещо много по-приятно. Хората, които наистина бързат сутрин не са тези, които междувременно ще запишат 20-минутно видео за закуската и сутрешната си рутина.
Ако не си инфлуенсър на цял работен ден и снимането ти е хоби, като всяко такова изисква да го практикуваш в свободното си време. Ако искаш да снимаш, ще снимаш когато имаш идеи и възможност, а не междувременно, както ти смяташ. Една Ида Магдаленова например си има нормална работа и снима когато има възможност, затова и видеата ѝ са видеа със стойност, а не изсмукани от пръстите като на болшинството родни ютюбъри. Предпочитам да гледам някой с ~1-2 видеа месечно, но изпипани, смислово издържани и добре монтирани пред ежеседмичното и непрестанното бълване на рутини-реклами.

# 572
Сериозно ли Ивана настоява Боби да не яде месо?

# 573
  • Варна/Амстердам
Ванката и Вал пак са на събитие да апнат и да пийнат 😁  Махат като лами, защото е на аванта, а пък като са на заведение, в което те трябва да платят, са на салатка и вода. Сигурно и бакшиш не остават, големи скръндзи изглеждат.

# 574
Сериозно ли Ивана настоява Боби да не яде месо?

В един седмичен въпросник в Инстаграм каза, че не налага начина си на хранене на никого "(освен на Боби)".

За мен лично такъв вид поведение е абсолютен deal breaker в една връзка. Не говорим за спиране на цигари например (бих се запънала за нещо такова, особено ако имам личен опит с хора страдали от това), но за храненето... Тъпо е това, което прави Ивана. Като цяло ми идва да е много неинформирана, а се пъне с някакви крайни мнения. Имаше веднъж стори, че дезодорантите разрушавали озоновия слой и затова не ползвала пръскащи се. Мацко, отдавна не е така, озоновата дупка се затвори преди 10 години, ама Ивана я пази като ползва само стикове...

# 575
Бизнес канал не виждам как би могъл да се осъществи, но един канал, ориентиран към нормалните жени, с обичайно ежедневие - защо не? Идеи за тоалети за работа (които, както Ивана и Валерѝ грешно смятат, не включват шалчета в косата и дълбоки деколтета - ако си спомняте плоското им видео за края на отпуските), идеи за лесни прически, ежедневен грим за работа, трикове за пестене на време сутрин, бързи и здравословни закуски (които да не включват абсурдни поръчки от foodpanda на мекици със сирене от кашу и прочие глупости)...такова съдържание аз не виждам кой български влогър предлага.

Абсолютно. Точно нещо такова си представям и аз. Но за съжаление не виждам коя от съществуващите самопровъзгласили се инфлуенсърки може да предложи нещо наистина качествено.
Иначе, съпругът ми е пилот. В кръга на шегата де ама съм му забранила да си прави инстаграм, защото забелязвам все повече пилоти там.. С хиляди лЯйка и отдолу женичките се лендзят. Той няма и желание де, но аз да си кажа.

Малко офф ама има един пилот Марио, който даже семинари прави, коуч-ва 🙄 и много се вживява. Но ми се явява в LinkedIn. Може би има и Instagram, aма не го следвам. Въобще, всички в авиацията с инстаграм профили са много вървежни Simple Smile

# 576
По едно време доста се въртеше един пилот българин, май в Германия беше, не съм сигурна, но предполагам е същия.

# 577
Той вероятно е. Даже по предавания гостува.

# 578
Скрит текст:
    Някой, който наистина е зает през деня, последният му приоритет ще да снима видеа за удоволствие. Снимането и качественото монтиране си отнемат доста време всъщност и аз например въобще не бих се хванала да си губя времето да се занимавам с нещо такова докато мога да правя нещо много по-приятно. Хората, които наистина бързат сутрин не са тези, които междувременно ще запишат 20-минутно видео за закуската и сутрешната си рутина.
    Ако не си инфлуенсър на цял работен ден и снимането ти е хоби, като всяко такова изисква да го практикуваш в свободното си време. Ако искаш да снимаш, ще снимаш когато имаш идеи и възможност, а не междувременно, както ти смяташ. Една Ида Магдаленова например си има нормална работа и снима когато има възможност, затова и видеата ѝ са видеа със стойност, а не изсмукани от пръстите като на болшинството родни ютюбъри. Предпочитам да гледам някой с ~1-2 видеа месечно, но изпипани, смислово издържани и добре монтирани пред ежеседмичното и непрестанното бълване на рутини-реклами.
    [/list]

Видеата на Ида далеч не са толкова трудоемки за снимане и монтиране, тя си говори за това, което я интересува, козметиката. Снимането на разни рецепти, рутини и модни съвети изискват доста повече усилия, че и умения, ако се направи качествено. Харесвам страшно много Ида, но дори да я вземем за пример за качествено съдържание, тя като блогър с дългогодишен опит няма и 3 хиляди последователи още, така че не изглежда и такива канали като нейния да са супер популярни като цяло.

# 579
    Леле,тия от cactusbrush са изключително нагли същества. Така ли правят българските фирми бизнес? Трагедия.

# 580
    Може да не се хареса на всеки мнението ми, но забелязвам, че често Адри снима Алекс как се е нацапала с червила, като цяло разни гримове. Струва ми се, че това не е много добре за детската кожа на Алекс... Но все пак Адри решава какво е най-добре за детето си.

Пепон качи клип-"Life update". Нападайте Smiling Imp

# 581
    # 582
    Много преекспонирате това за Ивана. В отговора й тогава имаше голяма доза сарказъм. Боби си яде месо постоянно и непрекъснато се шегуват с това. Дори и да сготви за двамата, той си добавя месце.

На Зорница й отива много червилото от последното видео.

И аз забелязвам, че Алекс много се маже с кремове и гримове сладуранката, но Адри предполагам я мие след фотосесията 😂

Някакъв пилот беше и в академията на Шопови и Петканови, май.

# 583
    И нека коментарите за Пепе да започнат сега!
    На мен ми е симпатична , време беше да качи такова видео.

# 584
    • София
    И на мен ми хареса Пепе, време беше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт