Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 342
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 780
Пуснах си видеото на Ивана. Нещо и тя взе да ме дразни напоследък, пригответе се за хейт 😁 След последното й феноменално видео с липсваща обработка и монтирано тотално през пръсти, сега пък "Пампър рутина" в поредната колаборация. Напоследък видеата й стават доста еднообразни и все в тази стая, да не говорим за стотиците подобни снимки с фон същата стая. И понеже имаше сторита от днес за друга колаборация с Дайхман, където Ивана със сияйна усмивка и гордо потропваща осанка пред камерите ни загатна, че нещо мнооого вълнуващо ни очаква /за 100тен път/ искам да споделя следното - започва да ми става странно как хора, които не се отличават с някакъв талант/призвание/професионално поприще, биват масово избирани за рекламни кампании и публично провъзгласявани за инфлуенсъри, модни гурута и прочие. В случая визирам нея, Пепе, Валери и т.н. Инфлуенсър за мен би бил човек, на когото се възхищавам за нещо конкретно - например той е писател, психолог, дизайнер, актриса, гримьор - личност, която дава смисъл и нещо на света. И тях би било логично да ги избират за реклама или да бъдат включвани в обществено значими каузи. Докато някакви хорица, които просто снимат видеа у дома /без значение съдържание, качество, грамотност/ и имат определен брой абонати изведнъж се превръщат в ИНФЛУЕНСЪРИ. Цялата идея е сбъркана според мен.

# 781
Че тя Йо направи акаунта по молба на пишещи тук и даващи такива идеи и раздаде паролата на по-редовните. Не е казвала никога, че профила е неин, че да я обвиняват. Мисля че всички качват там, не само тя. Аз лично съм качвала 2-3 пъти. Драмата с Надя я изтървах, даже не съм чела статията напълно, но мисля че не е качена, щото никой не е проявил интерес да я качи, не защото някой я щади.
Въпреки че според мен там проблемът е на психическо ниво, аз й го казах. Тя просто се държи невменяемо, но разбираемо предвид целия тормоз посл. Година.

# 782
  • Някъде там
Скрит текст:

Адриана, изглежда толкова добродушна и мила, но като я погледна и страх ме хваща...

# 783
Ау  Давиз, изплаши ме 😬

# 784
Когато Адриана участваше в Мис България, нямаше така отвратителна уста. Не знам защо така се окипази това момиче, тогава беше една от основните фаворитки сред коментаторите им и публиката. Сега изглежда като препечена в тостера филийка с изтощена коса, а устните... Те са ясни и някакъв масов проблем в последните години.

# 785
Тя и Попова изглежда "мила и добродушна" (една такава игрива с кученца и котенца),но в някои коментари си показва лошотията и злобичката🤭🤭

# 786
Бая страшничка е тази. И била кандидатка за мис България..?
Ма то като гледам вече какви караконджули избират, не трябва да се учудвам.

Попова не я следя много, но за мен хич не е мила и добра. Забавна - да, но не ми е направила впечатление да изглежда много добродушна.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 23:58 от Вαнилия⋆

# 787
Какво е коментирала Попова?

И аз да кажа за Адриана. В Мис България много ми харесваше! Говоря само за външен вид, защото беше отдавна, пък и бях малка, не помня поведение и т.н. Много сладка, нямаше натрапчиви татуировки и си беше с нейните устни, идеални за пропорциите й. Беше май с още по-голяма коса и фризьорите там й препоръчаха подстрижка. Даже ми се е запечатало в главата как единия й каза „и тука тва отгоре - ямурлука (за косата й)”.
Сега наистина е много напомпана и ги очертава и с много тъмен молив. Ако махне или поне намали хиалурона и скъси съвсем малко косата, за да живне, ще е истинска кукла. Добродушна ми изглежда. Важно е тя да се харесва, разбира се, но ще се радвам да обмисли да намали устните. Дано косата не й се изтощи допълнително от изсветляването.

# 788
Зорница пак е във вихъра си. Чете съставки като луда и сякаш иска да удари  тези от Goodbox с лопата, защото в някакъв шампоан имала съмнение, че има скрита вредна съставка пенител. 😂
Явно отдавна не е била лошата учителка и сега вече е време да си каже какво й тежи. Зорнице, спри и отиди, вместо в лаборатории да изследваш шампоани и мазила, да си провериш главата.
Антоанета сега я гледах. Ами, да. Кофти да те зарежат с две невръстни само след 4 години. Обаче, последното изречение от безсмислената тирада омаза работата. Нещо от сорта, че след такива моменти си взимаме поука. Мда, Антоанета, взимат си порасналите. За теб не се отнася.
Попова пак е готина, но не видях смисъл от влога. Малко, за отбиване на номера.
Много ми беше смешна Симеонова в бюти стаята си. Толкова време за губене има, че... Абе, завиждам й😂😜
Йоги напусна темата. Дори го написа.
Ще липсва.

# 789
  • Някъде там
Скрит текст:

Личи си разликата от 2015 до сега.

Тони, никога не се е показвала като добродушна...Самата тя е казвала че е с кофти характер.

# 790
Ама тя наистина съвсем друга е била..с кой акъл се е направила на това, което е сега????
Зорница ми излезе в някаква реклама на Бондюел във Фейса. Друго си е вече кухнята ти да е Инстаграмабъл.
Попова не я дишах именно, защото ми беше на надувка. Но ѝ дадох втори шанс и всъщност си е перде Wink

# 791
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Последното нещо,което бих казала за Попова е,че е добродушна.Намирам за вулгарна в някаква степен,високомерна и подигравачка.Не бих я имала за приятелка,просто не ми е приятна.Иначе е забавна за видеата си,защото това й носи гледаемост и пари,иначе не мисля,че и в живота е толкова над нещата.

Днес се записвам с 3 видеа на Aaryn Williams,kоято ми е втората по любимост американска ютубърка.Отдавна не я бях гледала(все не ми стига времето за нея),но сега са си купили имение ранчо край Остин и ми беше любопитно какво представлява,как ще го обзаведат и как ще се чувстват.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 05:31 от Adoralova

# 792
Скрит текст:

Личи си разликата от 2015 до сега.

Тони, никога не се е показвала като добродушна...Самата тя е казвала че е с кофти характер.

И на двете снимки има прекалено много филър, не намирам голяма разлика?!

# 793
Аз въобще не мога да преценя коя снимка е от преди и коя сега 😁

# 794
Докато си пиех кафето, прехвърлих видеото на Полина за тур на дома и финансови съвети, моля ви се.. Не го гледах цялото, обаче ме втрещи самочувствието и да говори и дава съвети за кредити. Аз самата плащам кредит за жилище от няколко години и тези врели-некипели нейните.. Малко ме подразниха. Живеят в апартамент, чиито наем е сто процента над 1000лв. Моята вноска е половината от това. Банките заробвали, бля бля. А да плащаш наем и парите да потъват не е заробване. Каза някои неща, които в общи линии бяха вярни, за първоначалните такси, но дотам.

Общи условия

Активация на акаунт