Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 342
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 825
Скрит текст:
Докато гледах Адриана ми излезе това момиче.
Много приятен глас и ми допадна..Отново е мами с дете но с нищо не ме подразни от двата клипа които гледах. Може би защото гласа и е приятен. Тук май не сме я обсъждали ? Има магазин за аксесоари, бижута и кутии с цветя.
https://instagram.com/nj.gospodinova?igshid=1djpsnfx8owby
https://youtu.be/fUHQJBlGm54 

Погледнах я. Безинтересна ми е. Гласът ѝ не ми е нито приятен, нито неприятен.

Сама ли си изработва бижутата или препродава?
Мисля, че сама ги изработва. Имаше повече клипове, но явно или ги е изтрила, или ги е скрила. Не знаех, че има бебе.
Адриана Първанова ми напомня на фолк певицата Мария на млади години. Нещо като нейна версия от Алиекспрес.
Много жалко, че са откраднали канала на Богдана, въпреки че в последно време не я следях редовно, много ми харесваше. Една от малкото, които се различават от масата блЬогъри. Дано успее да си го върне!

# 826
  • София
Ивана, отиди да видиш видеото на Боряна Стефанова за палитрата на Джефри Стар и тогава прави рубриката с различните грим визии (задължително в различни дни, като би било полезно да даваш и повече информация за това как се държат сенките през целия ден).

# 827
За мен по-странното в Антоанета е, че тренира с очила. Не съм забелязала да има висок диоптър, а по- скоро е от кифлите, които ги ползват за аксесоар. 🙄

# 828
Днес идвам в добро настроение в темата.
Много хубаво видео от Маги и Дими - на моменти емоционално, на моменти забавно.
Боби за пореден път с чудесно ревю, което е класи над нейни колежки.

# 829
Ивана чете книга по бански във ваната си, отзад огромна плетена плажна чанта..... след това си шпаклова лицето с продукти, които никога повече няма да използва, докато котката й на зад фон си е вдигнала крака и сладко си почиства дупето... не мога. Сериозно ли ДМ плащат за това?!

# 830
Които сте от Варна*, идете на мястото на събитието!!! Аз толкова лесно изкарани 100 лева не знам😂

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 16:15 от Emilie_

# 831
  • София
Емили, не подвеждай хората - Ванчето е във Варна... тюх, тъкмо се наконтих да отида да изкарам 100 лева... Grinning

# 832
Ах, извинете, моя е грешката! Сетих се, че беше качила стори, че ще бъде във Варна! Simple Smile благодаря за поправкатa😊

Емили, не подвеждай хората - Ванчето е във Варна... тюх, тъкмо се наконтих да отида да изкарам 100 лева... Grinning

# 833
Някой знае ли Мая и Мими от Алеса на колко са години?

# 834
Скрит текст:
Честно казано за мен това е доста разочароваща снимка..Simple Smile не знам за Ивана.

# 835
Скрит текст:
Честно казано за мен това е доста разочароваща снимка..Simple Smile не знам за Ивана.

Дори и така да е, няма да го признае, пък и най-вероятно не е и редно. Единствено може да си направи съответните изводи и евентуално да промени нещо.

# 836
Скрит текст:

Дори и така да е, няма да го признае, пък и най-вероятно не е и редно. Единствено може да си направи съответните изводи и евентуално да промени нещо.
Дано, защото аз виждам потенциал в нея.. Макар и лутащ се някъде между това, което се харесва и това, което всъщност има смисъл.

# 837
Скрит текст:
Скрит текст:

Дано, защото аз виждам потенциал в нея.. Макар и лутащ се някъде между това, което се харесва и това, което всъщност има смисъл.

Аз също, затова й писах в ИГ за еднаквите снимки. Много се надявам, че ще излезе от това състояние на "творческа констипация", както го нарече една съфорумка (не помня коя). Да видим...

# 838
  • Варна
И аз бях изненадана как има само малки деца...и какво изобщо тези деца намират в нейния канал? Според мен също има потенциал и може да го развива. Не знам 12 годишните защо гледат такива канали или пък какво се вдъхновяват от Валери, пътуванията и тн...

Но да има 20 деца на 12 години на такова събитие си е разочароващо и за отганизаторите и за нея.

# 839
Тая хилял пуснала клип. Отиде да си оправи косата и след това...нямаше никаква разлика Wink егати тъпото видео!

Общи условия

Активация на акаунт