Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 279
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна/Амстердам
Тая хилял пуснала клип. Отиде да си оправи косата и след това...нямаше никаква разлика Wink егати тъпото видео!
Да, и аз това си помислих 😂 Защото е ходила в един от най-прехвалените салони във Варна, в който ти одират кожата, но не се старят особено. (От личен опит казвам ✌)

# 841
Сигурно варненският мол са ядосани - да платят хонорар, самолетни билеъи и хотели на Иванка, а тя да привлече едва 20деца.
Но иначе твърди, че аудиторията й е изцяло между 20 и 35 години.

Според мен Ивана е загубила и малкото си фенове над 20 години - с тези еднообразни видеа, еднакви снимки, филтри и безумни игри като коментирай с 1,2 и 3.

# 842
Нищо смущаващо няма в снимките на Ивана, всъщност. На фен срещи ходят деца, нормално е, така е при всички. Това не означава, че основната й аудитория е само детска. Възрастен би отишъл на друг тип събитие, както е имало такива, свързани с грим . Би ми било интересно да разменя приказки на живо с нея , но съдейки по себе си, едва ли ще отида специално ако срещата е просто в мола, където дечица се редят за автограф и снимка с каката, чиито домашни любимци гледат в клиповете й. Ако е в някакъв магазин, дрогерия или нещо такова - защо не.

Иначе не харесвам последните й  снимки, не само защото се повтарят, а защото от прекалената обработка се губи чарът, детайлите, всичко се слива в някакви бежови нюанси и не ми допадат.

# 843
Това със снимките е не само при Ивана.. малко се увличат с филтрите. Ясно е, че всички си пипат снимките, но във иг на чуждестранните влогъри, които следвам са доста по-неутрални цветовете.

# 844
Ванюшка прочете,че и се смеем на феновете деца и реши и да покаже 2-3 дами в сторитата си.Ей,Ванче,ми не се засягай толкова,де!Нали четеш книжки,за да си над нещата..

# 845
  • Варна
Аз да върна малко темата към Капитонова. Изгледах й всички клипове, без този за корона вируса. Странното е, че са супер кратки, а имаше някои, които ми се сториха по-дълги. Интересни ми бяха и мисля, че има потенциал в нея. Добър изказ има, няма ъ, а, ами и т.н. И на визия го докарва. Отделно в клипа за въпроси и отговори каза, че няма да показва приятеля си, защото смята, че личният живот затова е личен и не иска всичко да е на показ. Като цяло ми хареса и я последвах.

# 846
Не знам за тази "фен среща", но ми се вижда доста състаряла в сравнение с първите й видеа, може и да е заради косата... А за последното й видео толкова много грим си пльосна по лицето, че ми идеше да взема един пакет тампони и мицеларна вода, и да се телепортирам при нея 😀

# 847
Нищо смущаващо няма в снимките на Ивана, всъщност. На фен срещи ходят деца, нормално е, така е при всички. Това не означава, че основната й аудитория е само детска. Възрастен би отишъл на друг тип събитие, както е имало такива, свързани с грим . Би ми било интересно да разменя приказки на живо с нея , но съдейки по себе си, едва ли ще отида специално ако срещата е просто в мола, където дечица се редят за автограф и снимка с каката, чиито домашни любимци гледат в клиповете й. Ако е в някакъв магазин, дрогерия или нещо такова - защо не.

Иначе не харесвам последните й  снимки, не само защото се повтарят, а защото от прекалената обработка се губи чарът, детайлите, всичко се слива в някакви бежови нюанси и не ми допадат.

Sunflower все съм си мислила как мнението ми се покрива с твоето в 95 процента от случаите и сега пак така. 😂

Бъдете честни примерно въпреки, че харесвате Стефи, Деси, Тони и т.н вие бихте ли тръгнали на фен среща с тях? Аз поне не бих, хората над 20 обикновенно работят, имат деца, дом за който да се погрижат и много задължения и не смятам, че някой ще се засили на фен среща с влогъри. Тези срещи винаги са си били за деца. Поне в моите очи.

# 848
Аз като цяло не разбирам понятието "фен среща" при блогъри,влогъри и тем подобни,нашумя ли напоследък личности.Смятам,че за да съм фен на някой,той трябва да има някъв талант или качества които един обикновен човек няма.Затова и не разбирам тази еуфория и сред децата,реално всеки един може да е на тяхно място стига да поиска.С какво вдъхновяват тези девойки,с какво са по различни от мен или от вас ,какъв талант имат,който ние неизвестните в ютюб и инстъграм нямаме?Нищо!Живи билборди,ей това им е по различното от мен.Макар,че и аз си препоръчвам продукти от които съм доволна на приятелки.Пуснали по една раница,блуза,чаша,книга,провъзгласили се за известни и вече много велики,че и за фен срещи.Пълен абсурд!Промиване на детски мозъци.Около нас толкова талантливи,вдъхновяващи и интелигентни хора има,постигнали много,за които никой не подозира,ние трябва да величаем личности като блогъри и влогъри,че и да им ходя на крака на фен среща.Айде няма нужда,толкова още не са ме впечатлили.А и не смятам,че заслужават.

# 849
Аз харесвам Капитонова, писала съм го повече от веднъж, но последното й видео за корона вируса не ми хареса, особено сравнено с това на Наум. И не, не защото е лекар, той каза неща, които и аз вече знаех от следене на чуждестранните медии. Той представи проблема, обясни, че няма причина за паника, но не го подцени. Теорията на Капитонова беше, че вирус едва ли не няма, че е измислен в Китай, защо иначе нямало факти и имена за хора, болни от него и къде живеели. 🙄 Закон за запазване на личната информация? Защо нямало статии и интервюта с болни от вируса и такива тъпи въпроси, спрях видеото на половината, защото ме ядоса. Може би става по-добре след това. Писах й, оправда се, че е нямало достатъчно информация като е снимала видеото 🤨 Но й споделих няколко факта, тя ми благодари мило за това, не беше надменна като повечето си колежки.

Готина мацка е, но не си беше написала домашното за такава трудна в момента тема с много извори на информация.

# 850
Според мен Наум е лекар, малко или много повече има поглед над нещата , дано не почват всички да бълват видеа за коронавируса и тяхното мнение по темата..

# 851
Както вече казах, мнението му не беше аргументирано с медицински факти, а с човешки разум и информираност 😁

# 852

Иначе не харесвам последните й  снимки, не само защото се повтарят, а защото от прекалената обработка се губи чарът, детайлите, всичко се слива в някакви бежови нюанси и не ми допадат.

Sunflower все съм си мислила как мнението ми се покрива с твоето в 95 процента от случаите и сега пак така. 😂

Бъдете честни примерно въпреки, че харесвате Стефи, Деси, Тони и т.н вие бихте ли тръгнали на фен среща с тях? Аз поне не бих, хората над 20 обикновенно работят, имат деца, дом за който да се погрижат и много задължения и не смятам, че някой ще се засили на фен среща с влогъри. Тези срещи винаги са си били за деца. Поне в моите очи.

Пазарувала съм в Сефора, когато е имало фен среща с Стефи, Адри и други. Имаше страшно много тийнейджърки и студентки, които бяха там и си говориха с жените инфлуенсърки и за мое съжаление и купуваха, защото имаше опашки На касите.  Събитието беше уикенд в София и наистина имаше голям интерес. Предполагам, че Адри също може да разкаже понеже именно нея видях в Сефора говореща с майки и дъщерите им за гримове.

Според мен това е идеята на срещите с влогъри с молове - в края на деня да има повече оборот за мола, благодарение на инфлуенсъра, който има платежноспособна аудитория.

П.с. Също така има събития от рода на bring the bloggers, които са платени и има публика основно момичета в 20те си години

# 853
Ивана Телешопа, в 3 поредни видеа козметика, в любимци - висок клас (от пр пратки разбира се), в Гримбокс - всичко Авон, в канала си - пампър рутина (нещо, което уж се повтаря) с Балеа...Как да й се довериш като приема,пробва,маже всичко? Голям инфлуенс, няма що.
Скрит текст:

# 854
На втората снимка ми прилича на Гринч.

Общи условия

Активация на акаунт