Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 312
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 855
Ъъъ..."аутфитът" на Ивана за 8ми март..........
и придобивките на Галчето Симеонова от Мега мол..............
Та да питам пак, понеже мнението ми е изтрито...на Попова косата нацъфтяла ли е, или просто гадно пада светлината, защото ако е първото ...доста жалко.

# 856
Всяко второ стори на Елица е с мистър Бирч-Грей. Почвам вече да се чудя чий профил гледам - неговия или нейния? Първо стори - наблюдаваме как самецът тренира, поти се и помпа мускули. В следващото стори прехласнатата девойка вече му приготвя любовна манджа, преди да му се пренесе в жертва.
Айде няма нужда, става накъртващо вече.

# 857
ПАМПЪР рутина!!!!!! Ивана, моля те, душо, спри да ползваш тези малоумни чуждици, че ставаш смешна вече!

# 858
  • Варна/Амстердам
Пампър винаги ми е звучало като памперс 😂

# 859
Всяко второ стори на Елица е с мистър Бирч-Грей. Почвам вече да се чудя чий профил гледам - неговия или нейния? Първо стори - наблюдаваме как самецът тренира, поти се и помпа мускули. В следващото стори прехласнатата девойка вече му приготвя любовна манджа, преди да му се пренесе в жертва.
Айде няма нужда, става накъртващо вече.

И аз така мисля. Като че нещо се поизчерпа щом толкова много фокус има върху него.

# 860
Елица съвсем загуби индивидуалност в стремежа си да се слага на мъжа си.
Тя дори влогър води ли се още, честно?
За последните няколко месеца е пуснала 2 видеа, в които главен герой е Бърч.
Попова за това набра преднина. Има си мъж, обичат си се, но не ни мяука, не се държи като разгонена котка.

# 861
https://www.youtube.com/channel/UC1dveoCg6eLJcy8q3l6u5Sg/videos

Аз много харесвам такива канали. Момичето е приятно.

# 862
Някой знае ли Мая и Мими от Алеса на колко са години?

Мая скоро гледах някъде, че е на 32, Мими е на 30 години.

# 863

Някой различава ли коя, коя е? Те са като клонинги, много са ми страшни на обработени снимки особено😂

# 864

Някой различава ли коя, коя е? Те са като клонинги, много са ми страшни на обработени снимки особено😂

Аз също не ги различавам, честно казано. И двете ме плашат с тоя празен изцъклен поглед тип тийзнати с оная джаджа на The Men in Black 😂.. Как се казваше онова нещо.. дето им изтриваше спомените?

# 865
Елица съвсем загуби индивидуалност в стремежа си да се слага на мъжа си.
Тя дори влогър води ли се още, честно?
За последните няколко месеца е пуснала 2 видеа, в които главен герой е Бърч.
Попова за това набра преднина. Има си мъж, обичат си се, но не ни мяука, не се държи като разгонена котка.

И с това съм съгласна. Повече ми харесваше в старите видеа и постове, когато говореше за Дания, себе си, манджите си, и т.н. Сега толкова реклама му прави на Майкъл, че някак става много скучно. Може и да и е омръзнала цялата ''работа''. Тогава е по-добре да си вземе творческа почивка.

# 866
Дъщерята на Богдан Томов също е влього/бльогър, разбрах наскоро:
https://instagram.com/tommytomova?igshid=hmm03i60ah5d
Нелош фийд като цяло, има доста приятни снимки.

# 867
Видеото на Маги и Дими за раждането беше много хубаво. Нищо общо с недоразумението от онзи ден. Тя много не му даде да се изкаже, но беше приятно като цяло.

# 868
Видеото на Маги и Дими за раждането беше много хубаво. Нищо общо с недоразумението от онзи ден. Тя много не му даде да се изкаже, но беше приятно като цяло.
Днес и аз ги похвалих и само едно нещо наистина ме накара да се опуля. Тая работа с яйцето не я бях виждала, нито я бях чувала и въобще не я очаквах от млада жена, родена и израснала в София, учила в Мюнхен, модерна, образована, еманципирана... Ако някоя баба на село го каже, няма да ме впечатли, но от млад човек се надявам на малко по-рационално мислене.
Иначе си оставам на мнението от сутринта - хубаво видео.

# 869
Днес и аз ги похвалих и само едно нещо наистина ме накара да се опуля. Тая работа с яйцето не я бях виждала, нито я бях чувала и въобще не я очаквах от млада жена, родена и израснала в София, учила в Мюнхен, модерна, образована, еманципирана... Ако някоя баба на село го каже, няма да ме впечатли, но от млад човек се надявам на малко по-рационално мислене.
Иначе си оставам на мнението от сутринта - хубаво видео.

И мен ме порази това с яйцето. Изобщо на моменти Маги като изпадне в някакви суеверия и като почне да говори някакви такива неща и доста ме отблъсква (но това си е мое мнение, аз просто не възприемам тия неща по никакъв начин).

Общи условия

Активация на акаунт