Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 342
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 870
Да, това с яйцето беше много странно. Козметичката и казала и айде, да пльокнем едно  в душ-кабината. Изненадах се, че се е вързала на подобни суеверия.

# 871
Мен не ме учуди. Щом е заминала при някакъв шаман, който прави операции с ръце, след като хипнотизирал. При това го говореше толкова убедено по ТВ.
Има нещо сбъркано при Маги... Нищо, че дава вид на нормално момиче.
Някъде и в нейната глава пеят щурци.

# 872
Мен не ме учуди. Щом е заминала при някакъв шаман, който прави операции с ръце, след като хипнотизирал.

Божееее, ЖДНБ! Аз не я следя и съм пропуснала този интересен момент от живота на Маги.

# 873
# 874
Константина с видео за захранването, малко леко криндж. Детето ѝ почти на година и тя сега стоплила, че то май не обича всичките пасирани бъркочи, които му предлага. 🤦🏻‍♀️ За капак поръчала най-скапаната и най-пасирана от всички възможни частни кухни и била разочарована, че детето не я е харесало. Още като питаше в началото за кухни, си направих труда да ѝ пиша, че тези, които е избрала не струват и са само нишесте, ама...

# 875
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
E,те всички питат,но е за да докарат трафик към профила им.Въобще не ги интересуват съветите на пишещите,съмнявам се,че ви и четат...само им трупате кликове и трафик.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 05:10 от Adoralova

# 876
По повод въпроса за Пепе, аз започнах да я гледам докато бях бременна, тоест миналата година, по това време (някъде). Излезе ми раждането на Сиена и от там тръгна всичко. Аз я пусках за фон, наред с още 10747283 майки, за да разбера повече за раждането, болки, след родилна депресия и подобни вълнуващи теми, които ми е интересно да слушам и до ден днешен. Долу горе тогава започнах да чета и във форума по-усилено. Като беше с къса коса, лично мен ме кефеше повече. Дългата, ако е до раменете е окей, сега прилича на Самара от The Ring и изглежда сплескана. Тя има слабо лице, не ѝ ходи, освен ако не е накъдрена.

Пампър рутина? Ъъъъ, уот?? Без коментар, Ивана да се вземе малко в ръце, човек с толкова свободно време.. уф, яд ме е направо.

Какво била казала Радост в сторитата за тук? Изпуснах този път.. 😁

И на мен ми липсва Йогурина.

И последно, колкото и да не харесвам Гергана, браво за това че смята да си сложи брекети.

Впрочем какво стана с нейната “карантина”? Регистрирани случаи има вече, а тя продължава ли да се “крие” или си излиза вече свободно? Май не са минали 2 седмици още.. забравих кога се върна от Италия.

# 877
Благодаря за отговора 🙂🙏
Някой знае ли Мая и Мими от Алеса на колко са години?

Мая скоро гледах някъде, че е на 32, Мими е на 30 години.

# 878
  • Мюнхен
И последно, колкото и да не харесвам Гергана, браво за това че смята да си сложи брекети.

Впрочем какво стана с нейната “карантина”? Регистрирани случаи има вече, а тя продължава ли да се “крие” или си излиза вече свободно? Май не са минали 2 седмици още.. забравих кога се върна от Италия.

То точно заради това, че не ограничиха свободното движение на върналите се от Италия, Гергана включително, сега не могат да намерят "patient zero" т.е кой е внесъл вирусът в БГ. Мъжът от Плевен и жената в Габрово и да ги попиташ, няма да знаят дали случайно някой в градския транспорт не е бил в Италия скоро, камо ли пък да го идентифицират. Сега са 2 случая, ама до седмица ще осъмнем с много повече и няма да можем да ги проследим въобще. Сами си го направихме. Гергана не се е спряла, съмнявам се и другите да са се трогнали особено. Rolling Eyes

# 879
Я кажето тва за яйцето кво е, че не ми се гледа.

# 880
Признавам си.. нямам идея какво е пампър рутина...

# 881
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Признавам си.. нямам идея какво е пампър рутина...
  И аз, информирах се набързо. Ритуали за глезене. 😁

# 882
За пръв път видео за бременност и/или раждане да не ме отврати. Браво на Маги и Дими!
За яйцето - според мен го направи за да 'разчупи' стреса от неочакваното изтичане на водите, както и за да има нещо забавно за монтиране (все пак казаха, че са искали да снимат повече за да имат материал за спомен).

# 883
  • София
Честит празник, змийчета! Пожелавам ви да бъдете много обичани и щастливи! Честит празник и на любимите ни влогърки - и на тях им пожелавам същото (ако може и малко по-креативни) Simple Smile

На мен Галя ми харесва - за разлика от масата, тя ми се струва една идея по-адекватна (не всичко, което показва е моята чаша чай, но тя ми се струва по-искрена и свежа от 90% от БГ влог гърлите). От последното и видео ми харесаха роклите (с изключение на онова зеленикаво недоразумение с дългите ръкави), дори се инфлуенснах да посетя този магазин и да разгледам какво има.

# 884
Ритуалът с яйцето съм го чувала, но не съм го правила 😁 нито знам някой около мен да е.
Но мен не ме подразни, решила е, направила го е. Ако това ще ѝ донесе положителна емоция, защо не?
Като цяло не съм против такива безобидни ритуали, не вярвам много в тях , но това поне е нещо, което няма да навреди, за разлика от разни с осоляване и мариноване на бебето и т.н.
Аз също спазих някои поверия - например да нямаш нищо вързано по време на раждане. С първото косата ми беше по-къса и си беше пусната, сега с второ я бях вързала в накрая да не ми пречи и преди да вляза в родилна зала, една от акушерките ми я пусна.
И тъй като само раждане стана много бързо, после се шегуваше с мен, че е трябвало да ми пусне косата, за да родя. 😁

Общи условия

Активация на акаунт