Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 358
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 885
Аз също ще избягам. Мъж, израснал сред пстоянно развеждащи се, ще смята, че е нормално. За мен това не е ОК.

# 886
За мен не би бил особен проблем ако в семейството на мъжа има разведени родители. Има по-важни ценности. Но за мен бракът не е и особено важен.

За да не е само спам, ето ви още една, която си мисли, че е известна в бг мама, само защото са я споменали два пъти :
Скрит текст:

П.С. Честит празник, момичета!

# 887
Ооо, Пийкок и ти си известна вече 😁😛

Тази я следвах няколко дни, но то лигня безподобна. Бълва сторита с гаджето на брат си постоянно. Да го беше отиграла това с бг мама като хората, ама няма как, не знае как да го обърне в своя полза, трябва малко мисъл. Някаква лигава хипстърка, помислила се и тя за интересна.

# 888
И аз я следвах в началото, когато понабра инерция - мислех, че ще е интересен поглед върху екотемата. Обаче като видях в магазина й метална китайска самобръсначка за 60 лв. и нейната устойчивост ми стана силно съмнителна. (За протокола, и аз ползвам такъв бръснач, ама за 15тина лв от не помня къде вече. И то на wilkinson. )
Иначе в момента в нейния профил има интересна кампания с илюстрации на известни българки. Наистина има добри попадения, но тези сторита ми развалиха вкуса, тъкмо мислех да й дам шанс и да я последвам пак.

# 889
Йес, бе! Wink
Любо , яж си ушите! Дамата с лещата ме е забелязала !

# 890
Честит празник! 🌷

По темата с Ели: и аз я харесвам много, но не разбирам защо постоянно бълва сторита с Майкъл. Според мен съзнателно или не иска хората да й завиждат, но пък и аз като цяло съм против това да се споделя в социалните медии къде си с половинката, с какво те е изненадал, какви цветя ти е купил и т.н. Умерено показване на "блогърски съпруг/приятел" не съм сигурна дали има при някоя от българките - подкрепям Виктория Капитонова в това отношение, че не иска да показва приятеля си.

# 891
Абе в такива случаи самите приятели не дават да бъдат показвани, не толкова, че половинките им целят да си запазвт личните отношение и връзката прайвът.
Не съм я гледала тази, покрай темата отварях един два-пъти, но не ме грабва, много дразнещ говор има. Да речем една Полина ми е по-приятна за слушане.

# 892
За мен не би бил особен проблем ако в семейството на мъжа има разведени родители. Има по-важни ценности. Но за мен бракът не е и особено важен.

За да не е само спам, ето ви още една, която си мисли, че е известна в бг мама, само защото са я споменали два пъти :
Скрит текст:

П.С. Честит празник, момичета!

На подобен коментар бих отговорила с "Как може да има хора, които си мислят, че да се кикерчиш пред камерата е истинска работа?!" или "Как може да има хора, които гледат подобни бълвочи в ютюб?!"

# 893
И аз се чудя как има хора, които си прекарват времето в чудене каква снимка, с какъв текст да качат в ИГ, ама ей ме на - на хората не им дреме какво мисля аз и си позлват платформата! Какво странно има в това, някой да пише в бг-мама? Каква е разликата дали е бг-мама или ИГ, че едното е сертифициран кифленско-комплексарски сбирщайн ли?

# 894
Roseandmatcha ми е много симпатична и в момента има готин проект в Инстаграм за великите български жени. Постоянно някой се оплаква как блогърите нищо смислено не правят, но от друга страна когато предложат нещо интересно никой не го и отразява.

# 895
Не ,че се съмняваме в уникалността на мадам леща ама това , което прави тя с известните български жени вече е направено в книга:
https://www.ozone.bg/product/az-sam-balgarka-40-istorii-40-portreta/

# 896
Това не е ли онази дама, дето вдигна патардия за някакви чорапи?
Цикъла и лещата съм ги проуснала 😂

# 897
Баш тя е.

# 898
ЕмилЧо Кондрад най-накрая, кажи-речи официално, си призна, че е гей. Не че е кой знае каква изненада, но все пак. Също не казвам, че е нещо лошо. Всеки има право да е такъв какъвто е и да се чувства добре.
Скрит текст:

# 899
О! Така било значи. Да й отдадем чест на псевдофеминизма. "Феминистката", която оплю в стори жените,част от най-голямата българска платформа за подкрепа и обмяна на опит между жени. Платформа, дала началото на не една инициатива и организация в подкрепа на жените, платформа "инфлуенсваща" на бюти, мами и лЯйфстайл теми, много преди ИГ да се появи и да монетизира свободното споделяне на опит. Ама разбира се, поклон пред тази велика българка, която се засяга,че някой я е споменал във връзка с (О, чудо!) собственото й описание в инстаграм - еко цикъл.

Феминизъм, драги ми змии, не е да напишеш,че си феминист и да ровиш историята ни за малкото образовани българки, в едно време, в което образованието не е било въпрос на избор и желание,нито пък определени длъжности. Напротив. Феминизъм е да осъзнаеш ролята на всички необразовани българки, ходещи на нивата и гледащи децата си едновременно,възпитавайки и давайки на децата онова, до което те не са имали достъп. За да може сега драгата да си върти задника с реклама еко цикъл в Холандия, затова някога назад в нейната история една жена е седяла пред огнището. Ама нейсе. Да постне прапрабаба си,това ще е смислено.

Общи условия

Активация на акаунт