Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 349
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 930
Честит празник! Flowers Tulip

Гледах Галя Симеонова и бюти стаята.Анцугът и има страхотен цвят.

Много ми хареса клипчето на Боби с палитрата на Джефри Стар.Всичките и клипчета гледам,дори рецептата за торта пробвах.Аз си я харесвам и ме е инфлуенснала за доста неща.

Два канала,които наскоро открих
Kara and Nate
Обикалят света.Последното им видео е от Антрактида

TechZone,представят всякакви иновативни джаджи.

# 931
  • София
Ивана какво ни рекламира в тази вана?

Гледах Шопов за коронавируса. Доста четох по темата, писано от СЗО и медицински специалисти и се впечатлих, че може някой от родните инфлуенци да направи смислена публикация.

# 932
  • софия
Изгледах влога на Ивана.Хареса ми цвета на косата и, но това постоянно повтаряне колко работа има ме дразни..Относно веганството и , имам чувството,  че го прави,защото е модерно,постоянно купува някакви подправки и веган храни, които дори не знае как да приготвя... Не се ли умори да се опитва да вкара и Боби в нейните малоумщини?!

Сладкиша пък, голям драматизъм около двучасовия престой в болницата!

# 933
Ралица пък е едно изречение каза Филип поне 6 пъти.

# 934
А вие влизате ли в банята с плажната кошница, приятели?

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 15:22 от VanillaPumpkin

# 935
А вие влизате ли в банята с плажнста кошница, приятели?
*дриймъри

# 936
А вие влизате ли в банята с плажнста кошница, приятели?
*дриймъри
Да.
И под душа съм с бански, понеже ме е срам от плочките.

# 937
  • София
Ама, молА ви сА - и китки закачам в косата преди да вляза в банята. Наистина, не разбирам предназначението на плажната чанта в банята Иванина, но очаквам в следващата пампър рутина да видя и чадър и шезлонг до ваната.

# 938
Никакви дриймъри не сте - аз изливам кофа пясък на плочките за по - автентично усещане.

# 939
  • където ми харесва
Нали не очаквате да се снима гола във ваната? Сама се цензурира с банския. За плажната чанта, обаче, нямам никакво разумно обяснение 🤔

# 940
Не я следя Ивана. Каква е тази пампър рутина? 🙄

# 941
Гергана да не би да пише книга? 😄

# 942
  • София
Нали не очаквате да се снима гола във ваната? Сама се цензурира с банския. За плажната чанта, обаче, нямам никакво разумно обяснение 🤔
Разбира се, че не очакваме да се снима гола във ваната, но и е крайно странно човек, взимащ си  вана в собствения си дом, да го прави облечен с цял бански. Можеше поне да се постарае видеото да е една идея по-естествено (примерно, слагайки горнище на бански без презрамки);  пък и в крайна сметка, и гола да беше, предполагам, че можеше да направи кадри, в които пак да не се вижда нищо.

# 943
  • Варна/Амстердам
Или просто да си спести резила с кадрите от ваната. Кому са нужни? И без това видеото е прекалено дълго. Можеше просто да отбележи, че си е взела вана и това е.

# 944
Малко по-нагоре видях някой да споменава канал за двойка, която обикаля света. Аз много харесвам такъв тип канали и видеа и Flying the nest са ми любимци!
Оставям линк към канала, ако някой харесва също подобни канали и не е попадал на този.

https://www.youtube.com/user/flyingthenest

Общи условия

Активация на акаунт