Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 169
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 050
Без да се заяждам, но какво толкова прави Валери, че да ѝ е необходимо да си взима два душа през деня? Ако работи предимно от вкъщи и не ходи никъде, един душ ѝ е напълно достатъчен 😀

Аз мисля, че сутрин след сън и вечер преди да лягане е достатъчно, не съм казала два душа през деня.

# 1 051
Хаха tinkerbell88, дааа. Сутрин като ги гледам в метрото половината хора какви са гуреливи  и с мазни коси, според мен пропускат доста дни, така че Валерие-ту си е бомба Grinning Grinning

# 1 052
Преди време се обсъждаше момиче, което обикаля света сама, последно беше в Индия. Не успявам да я намеря на първа страница, ако може малко помощ... Innocent

# 1 053
Изгледах Полина, за да се включа с дискусията.
Малеле, защо говори толкова лигаво тази жена?
Съгласна съм за финансовата култура, но много от останалите неща, които каза, за мен са глупости. Къде-къде по-логично е обяснението, че най-вероятно не знаят къде ще живеят след няколко години или дори месеца.
На мен ми беше направила кофти впечатления с някакво изказване, когато беше бременна по повод защо се местят в нова квартира. Не помня вече какво точно, но имаше нещо. Joy
Малко ме подразни изказването за мултиплицирането на доходите. Не, че не е е права - права е. Но това функционира за професии като нейната - колко може да си мултиплицира доходите една санитарка или възпитателка в ясла, а и от тях има нужда, че и по-голяма отколкото от топтрендс. Малко като Маги ми дойде - едната намерила някой да и готви манджите и да и ги носи на крака, понеже е млада майка,  така че изводът за нея е, че е задължително човек да има някого/двама/трима, които да му помагат, а другата мадама дава съвети, които са приложими при едни доста особени и привилигировани обстоятелства. Заврели са си и те главите в някой розов облак и звучат все едно хич не съобразяват, че има и други житейски ситуации освен техните.

# 1 054
Капитоновата според мен е нечия държанка и затова не показва приятеля си, не че толкова му уважава личното пространство. Ако не искаш да се шуми около него, няма да споменаваш за съществуването му. Твърде много очевидни знаци има за отношенията им, не знам как някой се връзва, че просто не иска да го показва. Връзка от 3г, а дори не живеят заедно, постоянно си е сама в апартамента с кучето, води я насам -натам по почивки и вечери, по-възрастен е...

# 1 055
Преди време се обсъждаше момиче, което обикаля света сама, последно беше в Индия. Не успявам да я намеря на първа страница, ако може малко помощ... Innocent
Заповядай Simple Smile
В момента е във Виетнам, следвам я в Инстаграм.

# 1 056
  • Някъде там
Wellt, много хубав коментар за Полина.
Ужасно лигав и префърцунен говор, жалко за старанието да говори добър български.
Аз много се дразня на такива хора, които гледат от собствената си камбанария и смятат, че щом те могат и всички останали могат и са твърде категорични в изказванията си.
Не са малко хората, които дори да са искали, не са имали възможност да учат за професия, която да им дава свобода. Има и такива които въпреки възможност, са нямали капацитет да го направят, но това не ги прави по малко хора от Полина.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 13:21 от daviz

# 1 057
  • Варна
Пуснах клипа на Ивана заради вас и коментарите.. мен пък ме шокира цената на придобивките-90 лв за палитрата и 44 за помадата?? И при положение, че имала и други палитри в тази гама. Някой тук се чудеше дали успяват да ги изразходват, ами не със сигурност. Това не е и дреха да те забележат, ами 100 нюанса кафеви сенки , не мерси.

# 1 058
Снощи Ютуб ми пусна автоматично видео на Savina official-влог от рожден ден.
Само слушах около 5мин., но няма толкова дразнещо викане и йеййй-кане на всичко. Може и да е било забавно видео (позитивно), но от лиготия не успях да го изтрая.

# 1 059
Е, то си е практика на нашите инфлуцки да забравят, че има много по-различни житейски ситуации. МагиСан още преди години ни мотивираше да си преследваме мечтите, когато спря да работи в списанието, където работи и майка й, и стана фрийлансър. Ивана и тя се хвана да си преследва мечтите, свободна да развива брандове и бизнеси. Ако съм някое по-наивно и подрастващо момиче, ще остана с впечатление, че тия мечти са много хубаво нищо - безплатни дрехи, козметики, нямаш шефове, работно време, слагат те по списания и билбордове, без дори да имаш качества за фотомодел. Защо ми е да уча и работя, ако имам хубав инстаграм профил и камера?

# 1 060
На цялата й теория, финансово обоснована уж, ми стана чудно защо са теглили 15 К за кола, очевидно нова, след като реално в кеш нямат толкова. Та, ако в действителност Полина и нейният не могат да си позволят кола и апартамент на висока цена, защо трябва да е задължително кредит или по-скоро Полина се опитва да се прави на нещо, което не е.
Не я следя. Какъв е нейният, с какво се занимава?
Тя ми е много несъразмерна, странна в лицето, да не кажа грозновата🙄

# 1 061
Пуснах клипа на Ивана заради вас и коментарите.. мен пък ме шокира цената на придобивките-90 лв за палитрата и 44 за помадата?? И при положение, че имала и други палитри в тази гама. Някой тук се чудеше дали успяват да ги изразходват, ами не със сигурност. Това не е и дреха да те забележат, ами 100 нюанса кафеви сенки , не мерси.
Мисля, че тези неща ги взе с подаръчен ваучер, така че просто е избрала нещо, което се вписва в сумата и ѝ е допаднало. Ивана си е плюшкин, обича да събира всякакви нещица по много, независимо дали става въпрос за гримове, дрехи, прахосъбирачки и т.н. дрънкулки, не съм изненадана.

# 1 062
Идвам от новото видео на Ели: много ми хареса визуално!

Аз я следя отскоро, покрай вас, така че не знам дали вече е показвала тези рецепти и дали се повтаря.

В началото и мен ме подразни войсоувърът, но докато стигна до червената леща, така се бях загледала, че вече не обръщах внимание.

Много ми харесват и съдовете за храна, които използва. Даже се замислих, че би ми било интересно да си покаже чиниите и купите Grinning

# 1 063
Защо ми е да уча и работя, ако имам хубав инстаграм профил и камера?

Това някой, ако си го помисли си е негов проблем. Не разбирам защо инфлуенсърите постоянно биват обвинявани, че давали лош пример на подрастращите. Те младежите, ако разчитат на YT и телевизията да ги възпитават, работата е заминала вече. И някакви като Пепе, Ивана и Полина са със сигурност милиарди пъти по-добър пример, от истинските инфлуенсъри като Кардашиян, които редовно рекламират разхлабителни е други подобни гадории.

Гледах влога на Пепе, скучен както винаги, но пък всъщност много ми е приятен гласа ѝ.

# 1 064
Само дето мацките не казват,че за са си преследваш мечтите трябва да имаш и стабилен финансов гръб от някой,защото мечтите не са безплатни. Аз лично не бих си напуснала добре платената работа,за да преследвам мечтата си да пътувам по света,защото нямам тази възможност. Няма лошо да си преследват мечтите,ама да си казват нещата както са си,по-зрелите хора не сме расли в саксия та да не се сещаме,че някой им помага.

Общи условия

Активация на акаунт