Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 207
  • 4 122
  •   2
Отговори
# 1 035
Да използваш Армани, Диор, Ив Сен Лоран, пък да рекламираш Лумене😀 Рязбирам, че Диор и Армани не ти дават пари, ама малко пък класа прояви. Все пак си популярен вльогър. Не си Деси Пеева, Елица, Ивана... Но от друга страна, тези деца не ядат благодаря и мерси...

# 1 036
Аз смятам, че Ивана по-скоро си вреди, отколкото да си помага с тези изкуствени неща, които яде.
Преди все казвах, че има потенциал, обаче вече не мисля така.
У мен оставя впечатлението на човек, който е без мнение и се води по актуалните теми в момента.
Възможно е да изплащат апартамента и затова да приема всякакви спонсорства и колаборации, не виждам лошо човек да изкарва пари така, но  вече не си блогър/влогър/инфлуенсър и човек, на когото някой би искал да подражава. Мнението й няма да се цени, а това явно не я касае.

Объркан човек, който се лута в опит да намери себе си, но дава илюзията, че е компетентна да дава съвети по теми, по които самата тя има да работи много.

Не на последно място - жал ме е за Лори. Това куче попадна на хора, които грам не проявяват интерес към нея. Преди време споделиха, че поканиха човек, който да им помогне в обучението, но не виждам да са отдадени.
Едно е да имаш котка, друго е да имаш куче. На животинката му липсва авторитет и внимание. И как може да си цял ден вкъщи и да го мъчиш това животно до вечерта да си чака разходката ...
Това постоянно повтаряне " Лори какво правиш, стига, кучето полудя ПАК .. " дразни, както и вечното работене по тайни проекти, за които не може да сподели. След време 'проекта' е фотосесия с новата колекция на Дайхман, примено...както и да е.

Честит празник със закъснение, дамиFlowers Bouquet

# 1 037
Кучешката храна е от видето на Ванчето, нали? Що ли не съм учудена, тя беше яла/пила някаква супа от бутилка, която имаше консистенцията и вида на повръщано, ама била много вкусна...

# 1 038

У мен оставя впечатлението на човек, който е без мнение и се води по актуалните теми в момента.
Възможно е да изплащат апартамента и затова да приема всякакви спонсорства и колаборации, не виждам лошо човек да изкарва пари така, но  вече не си блогър/влогър/инфлуенсър и човек, на когото някой би искал да подражава. Мнението й няма да се цени, а това явно не я касае.

Честит празник със закъснение, дамиFlowers Bouquet

Така, пести за изплащане на апартамент, че даде 47 лв за това чудо с което да си масажира лицето и 5 лева за "кисело мляко" не мога да повярвам хората за какви неща дават пари...

П.С.  Защо всички казвате, че Полина се е оженила за богат мъж, като са теглели кредит 15 000 за кола, което означава, че "Богатия" е нямал 15 000 и е трябвало със заем да си купи колата. А пари за покупка на апартамент изобщо не коментирам...

# 1 039
От изключителнодълготрайниятвлог на Ивана разбрах, че може да пази тайни😂

# 1 040
Не защитавам Ивана, наистина не знам какви са ѝ ползите от веганския режим, но и аз купувам заместители на мляко и млечни, защото хем ми се дояждат неща, хем последиците не са много приятни, дори и от ферментирали продукти като сирене и кисело мляко. Но пък избягвам соя, защото соя и хормонални проблеми не са супер комбинация.
А иначе, тези имитации на месни продукти са толкова вкусни колкото изглеждат, ужасни са. И по-добре е да изядеш една свястна пържола като ти се дояде, отколкото тия идиотщини, честно казано.

# 1 041
Аз съм на мнение, че подобни заместители на определени храни са за хора, които имат доказани алергии и непоносимости. Едва ли са полезни и имат хранителна стойност в ежедневното меню.
Не искам да критикувам начина й на хранене, всеки сам избира, но има диетолози, които могат да й изготвят режим на хранене, съобразен със заболяването й, а не тя да си експериментира с веган опции.
И в това иска да е, ама не е.

# 1 042
Ванчето е “веган”, колкото аз съм трамвай. Когато искам да се сетя за влогър, веган, който да е креативен и да взимам рецепти от него, или да не е обсебен от храната си е Мария Андреева. Никога не съм чула “ама като седна на заведение, няма какво да ям, ама защо, ама ще си взема заместител на месото”. Иванка си е една голяма смешка, следваща модата, нищо повече. На 7 март, я видях в “Делта Планет” на “фен” срещата. Минах на около 2 метра и кожата ѝ беше УЖАСНА! Грима ѝ стоеше като шпакловка, порите и белезите силно си личаха, а кафевия руж беше наслаган сякаш със затворени очи и се сливаше с бронзанта. Общо взето бях в див потрес. Да се погрижи за кожата си, с 1000филтри не си личи, но на живо положението е много тежко. Хубаво ще е да спре да се маже с всяка ПР пратка и да види, че грима е нещо временно, под което проблема расте. Казвам го като човек, който се е борил с акне и все още имам лека борба. Не знам такъв човек като Ивана, как може да бъде пример или да препоръча нещо за ЛИЦЕ , на някого..

# 1 043
На мен ми е странно друго нещо - успяват ли да употребят всички тези гримове преди да им изтече срока на годност? В смисъл имат по 20 палитри...всеки ден да ги ползват, пак ми се струва, че няма да успеят да ги изхабят...за една година... Или колкото е там срока им...🙄

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 20:52 от butterfly_🦋

# 1 044
Ванчето е “веган”, колкото аз съм трамвай. Когато искам да се сетя за влогър, веган, който да е креативен и да взимам рецепти от него, или да не е обсебен от храната си е Мария Андреева. Никога не съм чула “ама като седна на заведение, няма какво да ям, ама защо, ама ще си взема заместител на месото”. Иванка си е една голяма смешка, следваща модата, нищо повече. На 7 март, я видях в “Делта Планет” на “фен” срещата. Минах на около 2 метра и кожата ѝ беше УЖАСНА! Грима ѝ стоеше като шпакловка, порите и белезите силно си личаха, а кафевия руж беше наслаган сякаш със затворени очи и се сливаше с бронзанта. Общо взето бях в див потрес. Да се погрижи за кожата си, с 1000филтри не си личи, но на живо положението е много тежко. Хубаво ще е да спре да се маже с всяка ПР пратка и да види, че грима е нещо временно, под което проблема расте. Казвам го като човек, който се е борил с акне и все още имам лека борба. Не знам такъв човек като Ивана, как може да бъде пример или да препоръча нещо за ЛИЦЕ , на някого..
аз също я засичам често в София и потвърждавам, че кожата й е ужасяваща и тя слага тонове кафяв руж, за да прикрие белези, пъпки и пори. Затова и всички снимки и видеа са с множество филтри, нямат нищо общо с реалността. Почти всички обсъждани тук инфлуенсъри съм ги виждала и наживо и няма друг с по-лоша кожа и грим от на Ивана.
Ивана е жена на 30+години, която очевидно няма идея как да се грижи за кожата си, подбира грешни продукти, маже се с всичко безплатно. Несъмненно и небалансираната й храна оказва влияние на кожата. Във видеото от декември показваше колекцията си от палитри, част от които бяха на 2+годиин, нищо чудно да използва и стара козметика.

# 1 045
Нс мен ми е странно друго нещо - успяват ли да употребят всички тези гримове преди да им изтече срока на годност? В смисъл имат по 20 палитри...всеки ден да ги ползват, пак ми се струва, че няма да успеят да ги изхабят...за една година... Или колкото е там срока им...🙄
Валери в едно видео сподели, че си използва палитра и след изтичане на срока, защото много я харесвала. Нещо такова, останах потресена, защото гледат и деца/тинейджъри с тепърва излизащи пъпки.

Същата каза, че акнето й е причинено от бактерия, разнесена по лицето от четката, с която го почиства. Та питам аз, колко са хигиенични продуктите, които ползва от години, дезинфекцира ли ги редовно, това достатъчно ли е и т.н. и т.н.
Някой, който се е борил с акне може да сподели повече за грима на такава кожа.

# 1 046
Ивана и аз не я разбирам с тази нейна храна..... Аз самата не ям месо и абсолютно не разбирам, ако ще се отказваш от нещо доброволно!, защо ще му търсиш заместители изобщо.... И то в 99 процента от случаите тези заместители са повече от боклуци!
Не я разбирам....

# 1 047
Нс мен ми е странно друго нещо - успяват ли да употребят всички тези гримове преди да им изтече срока на годност? В смисъл имат по 20 палитри...всеки ден да ги ползват, пак ми се струва, че няма да успеят да ги изхабят...за една година... Или колкото е там срока им...🙄
Валери в едно видео сподели, че си използва палитра и след изтичане на срока, защото много я харесвала. Нещо такова, останах потресена, защото гледат и деца/тинейджъри с тепърва излизащи пъпки.

Същата каза, че акнето й е причинено от бактерия, разнесена по лицето от четката, с която го почиства. Та питам аз, колко са хигиенични продуктите, които ползва от години, дезинфекцира ли ги редовно, това достатъчно ли е и т.н. и т.н.
Някой, който се е борил с акне може да сподели повече за грима на такава кожа.

След като Валери сподели в едно от видеата и преди време, че си взима душ ВЕДНЪЖ на ден, забравих сутрин или вечер.. очаквам всичко от нея. УжасТ

# 1 048
Не съм имала предвид, че партньорът на Полина е богат. Изглеждат ми от типа хора, които непрекъснато живеят на кредит, било то по отношение на бизнеси, апартамент и т.н. Обикновено това се случва, когато харчиш доста повече от реалните си доходи. Въпрос на избор и приоритети, но не е за всеки, според мен и не би ми носило много спокойствие.

# 1 049
Без да се заяждам, но какво толкова прави Валери, че да ѝ е необходимо да си взима два душа през деня? Ако работи предимно от вкъщи и не ходи никъде, един душ ѝ е напълно достатъчен 😀

Общи условия

Активация на акаунт