Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 246
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 020
Валери, това на китката какво е, нещо не е стигнала боята за цялото тяло ли Simple Smile

Точно си мислех, колко е заприличала на нейната приятелка  Галенчето, иначе е красива много, и ми се наби разликата в тена на лицето и шията, и вече като видях ръцете  ми стана и смешно..

А пък Константина, как може бе, явно наистина се харесва с къса коса, но с дългата е била толкова по-младолика, така е сложила от раз едно 8-10 години, била е секси даже! Явно няма да си я пуска, дано поне да започне да се реше по -често като се снима, детето и него, ако не искам много,  защото всеки път като им видя снимки, ми се иска да се протегна през телефона и да ги среша и двете:)

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 22:02 от passionbiojuniper

# 1 021
Сега ще ми изграбят ЦъЦъ крема облъчените от Тейето, Пепчето и Галчето.
Преди Миша ползвах този,ама нали прехваления корейски да пробвам...
Погледнах Пепе набързо и докато свърша нещо забравих какво съм гледала,та така.

# 1 022
Честит празник, съфорумки! Пожелавам ви да сте много, много здрави, щастливи и обичани - вие и всички важни за вас жени! Heart

Още не съм гледала новия влог на Ивана, но от тъмбнейла ми правят впечатление няколко неща - имам чувството, че всяка седмица пита дали да се подстриже още, което започва да ми става странно. Чета и нещо за тайни проекти - ако си мислят, че задържат внимание по този начин, всъщност става точно обратното. Много ми е смешно как все работят по нещо "тайно и уникално вълнуващо", сякаш ще създават нова форма на живот, и след 3 месеца покажат въпросното нещо. Друг въпрос, че в повечето случаи не е нещо особено.

Ще наваксвам постепенно с нея, Ели, Боряна, Шей Уитни, Галя и Живот със Синдром на Даун

На Капитонова видеото за вируса не мисля да го гледам и смятам, че всяка жаба трябва да си знае гьола. Хубаво е да се придържа към нейните си теми. Иначе от начина, по който представи връзката си, не мисля, че не показва приятеля си, защото е лично, по-скоро той не иска или заради нещо друго. Което няма значение, решението си е нейно, естествено.
Повече от ясно е защо Капитонова, не показва приятеля си.. Убедена съм, че е възрастен, доста по голям от нея.. Питаха я хиляда пъти за годините му, но тя се прави на приятно разсеяна и мълчи..

# 1 023
Скрит текст:
Валери, това на китката какво е, нещо не е стигнала боята за цялото тяло ли Simple Smile

Точно си мислех, колко е заприличала на нейната приятелка  Галенчето, иначе е кравива тул, и ми се наби разликата в тема на лицето и шията, и вече като видях ръцете  ми стана и смешно..

.

Това на ръката ми се струва да е сянка от осветлението. Иначе пуснах клипа на ЮБи.. е няма такъв криндж, Филяка ако изчисти акцента ще е добре, но Пепе е много неловка за гледане, много stagе-нато поведение, което уж трябва да дава вид на небрежно такова..
В коментарите обаче забелязах това:

Аз от видеото й не видях да е щастливо разведена.. или отговорът го е писал Филяка през неговия мироглед.

# 1 024
Сега ще ми изграбят ЦъЦъ крема облъчените от Тейето, Пепчето и Галчето.
Преди Миша ползвах този,ама нали прехваления корейски да пробвам...
Погледнах Пепе набързо и докато свърша нещо забравих какво съм гледала,та така.

Малко извън темата, но ползвам от доста време BB на Misha. Този на Lumene по-добър ли е, да сменя малко?

Вчера изгледах Пепе. Не зная какво да ми е мнението, двоумя се, но тук доста неща се написаха за нея и всички са вярни, така че..

Полина ме ядоса, защото и бях писала коментар под видеото за кредита и защо живеят под наем, тя го споделила на story,  и писала отгоре някакви нейни разсъждения върху думите ми, което извадено от контекста би могло да се разбира различно от това, което имах предвид. Писах и лично съобщение и ми отговори, че "съжалявала, че се чувствам неудобно от думите си". Ъъъ, ами не. Чувствам се неудобно да бъда изтипосана на стори, защото пишейки коментар под видео, мога да отговоря, докато сторито показва само нейната гледна точка. Да не говорим, че беше ехидна и се опита да ми обясни, на мене, как не можело да съм нямала пари заделени за апартамент, едно такова пасивно-агресивно беше цялото и съобщение. То да си се чудя на акъла, защо се занинавам с такива като нея, просто исках да споделя опит, но ще ми е за урок.

# 1 025
Захир, и на мен ми се е случвало и то с лични съобщения, няма да споделям с коя инфлуцка, защото май чете тук. Много е тъпо, защото ти отнемат гласа и разговорът става едностранен и го завъртат както им е удобно. Жалкото е, че всички уж са добри комуникаторки и отворени за критика и различни мнения, но май не съвсем.

# 1 026
Явно Пепа е видяла, че няма хляб в позата "изоставена и изморена разведена майка" и сега ще го играе "щастливо разведена".

# 1 027
Това с качването на коментари в Story е много много тъпо,особенно без разрешение на потребителката. Тъкмо бях започнала да харесвам Полина,но това ми направи ужасно лошо впечатление. Изключително надменна жена,хванала богатия мъж и вече е голямата работа....
Отделно за наема,ами местиш се в по-малък апартамент дето наема не е над 1000лв (зор да сме в престижен квартал),не ходиш по брънчове и заведения,пробваш се да готвиш на детето ти домашна храна вместо всеки ден по 5 лв за пюрета,не си купуваш скъпи дрехи и може и да станат нещата със събирането на пари за ремонти и вноски за кредити. Да не говорим,че има и обзаведени апартаменти. Въпрос на приоритети.

# 1 028
Да, ама Финландия не се води скандинавска страна, защото малка част от нея попада на Скандинавския полуостров. Дали госпожа Пепе ще спре да използва козметикатана на тази марка, пардон - бранд, ако не са скандинавски? 🤔

# 1 029
Захир, изтипосай я и ти на стори и я тагни, егати и инфлуенсърките за какви се мислят.

# 1 030
Еми на Полина явно това й е запазена марка. Аха да да я похвалиш, тя ще намери как да напомни, че е над останалите.
Какво е писала Венелина под поста й?
Между другото, преди неда беше такава. Доста по-отворена за комуникация и обратна връзка беше преди година-две. Хубаво е да имаш самочувствие, но ако се имаш за център на света.. Единственият ми извод е, че вероятно след като има дете, годеник, „бизнес” (в кавички, защото моята представа е друга, не че й подценявам усилията) и вече е уредила всичко, знае всичко. Ами ок, но тогава не питай.

Пепе сине е написала, че е реклама. Иначе и коментарът под видеото, и отговорът, са излишни.

Едит: не мисля, че Полина е в престижнен квартал, а за храната - по нейни думи, все още майка й им готви и носи храна.

# 1 031
Географски не е Скандинавия, но заедно с Исландия и скандинавските (Н, Д, Ш) са групата на “Nordic” държавите. Вероятно това е имала предвид.
А на Полина апартаментът ми изглежда временно решение, едва ли по собствено желание имат хол/стая за игра/кухня в едно и детска стая на терасата (с врата за тераса!), която едновременно е и работна стая. Плюс това ми стана много чудно как е изолирана тази терасо-детска стая.

# 1 032
Добре де , как може да яде такава гнусотия ?!Прилича на кучешка храна .Какво ми се правят да ядат такива боклуци , ами не могат да изберат нормална храна?!Съдържанието е пълно с изкуствени съставки ,ама сме много био , еко , здравословно.И 5 лв. за бурканче соев продукт , за да си направи таратор.Не е в ред  , честно.
Скрит текст:

# 1 033
Вчера гледах и аз Ивана, и имам чувството, че всяка седмица е на фризьор. Това в пакета за лазаня веднага го оприличих на кучешка храна. Tired Face

# 1 034
  • София

В коментарите обаче забелязах това:
//cdn.bg-mamma.com/Z9AU/Nvu65.jpg
Аз от видеото й не видях да е щастливо разведена.. или отговорът го е писал Филяка през неговия мироглед.

Подигравателен коментар - ироничен отговор. Даже бих казала, че е доста добър отговор.

Общи условия

Активация на акаунт