Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 220
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 005
Тази статия ми излезе във Фейсбук съвсем случайно. Става въпрос за Теа и кърменето. Интересно ми е какъв е този интерес от страна на медиите към кърменето ѝ 🤷♀ Оставям линк: https://hotarena.net/godenicata-na-naum-shopov-oshte-karmi-silikonat-ne-i-prechi

# 1 006
Не мога да разбера тази мода да се слага бащиното име без -ова накрая за момиче. За момче - айде, все едно има 2 собствени, ама за момиче е нелепо, честно. Или някакво супер дълго и накрая няма място в бланките на държавните институции. Аз съм да отпадне бащиното и да се слагат примерно 2 лични, или да остане само Лично и Фамилно. Това би улеснило много хора и би предотвратило нелепици като Миа Марио...
Понякога, когато името е чуждо, се налага.  На мен за Сиена на Пепе ми е странно, че са сложили "Филипова Йепсон" , а не "Филип Йепсон", ама там с второто име на Сиена става като Миа Марио.... Айде Филип се среща и тук и окончанието някак пасва. Ами представете си някой татко Джеймс или Джон дори? Не става. Така че понякога по-добре без.
Та тези хора освен собственото име не сядат ли да обсъдят как ще звучи то с бащино и фамилно?

# 1 007
Понякога, когато името е чуждо, се налага.  На мен за Сиена на Пепе ми е странно, че са сложили "Филипова Йепсон" , а не "Филип Йепсон", ама там с второто име на Сиена става като Миа Марио.... Айде Филип се среща и тук и окончанието някак пасва. Ами представете си някой татко Джеймс или Джон дори? Не става. Така че понякога по-добре без.
Та тези хора освен собственото име не сядат ли да обсъдят как ще звучи то с бащино и фамилно?
Не, защото нероден Петко, пардон Джеймс/Джон/Марио е орисан, че ще замине за чужбинаТА.

# 1 008
Четох за това момиче един-два пъти някъде в началото на темата. Тази вечер е качила видео, което ми се стори интересно. Не е нещо уау, но ми се стори нещо различно и го изгледах с интерес.

https://www.youtube.com/watch?v=ObeOxaQrqrA&t=532s

Видеата стават, но визията и е все едно е на пазара за булки, може би това усещане се засилва от тъмните вежди на русата коса, циганските обеци и тънките пръстенчета на показалците.

# 1 009
Тая кукувица Десислава Пеева да погледне как изглежда едно друго ютюбърско дете на 3+ години и тогава да разправя за нейната Кармен, че била притеснителна.

Усещането ми е, че Ивана от 3 месеца само подстригва и сменя цветове...като цяло не е с най - добрата коса, защо я изтезава така не знам.

# 1 010
Последният влог на Антоанета не беше зле...
Показва друго, донякъде, според мен по-реалистичното й лице, без да го разтяга в озъбена усмивка нон стоп.
Ако се държи наистина естествено, дори ще ми стане симпатична колкото дечицата й.
Но от към съдържание, липсва всякакъв смисъл. Показа уморено лице за 1 мин, докато гушкаше София (единственият автентичен момент) после ни говори за съществуването на Lumene, което очевидно много държеше да разкаже, сякаш ние не знаем, че е скандинавски бранд и после традиционното й мотане, което включва детски рожден ден, обяд с дружки, което нарича работа (Мола!?).
Измислиците за проекта с новото гаЖе, събота, когато не й звънял телефона също е нарича работа. 🙄
O, my God!

# 1 011
Стоя си аз и се чудя, как пък по едно и също време Пепка и Теа решават да ползват продуктите на Lumene... 🤔 Смешни са вече, с тези платени реклами.... Тръгнала наща Пепа да си взима козметика от "Лилито", че тя нали все от там си пазарува.. И по между другото да си купи и прах за пране😀

# 1 012
Коя жена излиза така в ежедневието си?

Скрит текст:

# 1 013
Е, не! 😳
Тази е за психиатър.

# 1 014
Цъкнах на горното видео само за да видя коя е тази от пазара за булки Joy
Сладка е девойката и говори симпатично. Може би наистина това не е нейния цвят коса.
Малко ми напомни за Виолета - двойничката на Пепе. Какво ли стана с тази жена? Май се хвана на работа и спря с видеата. Гледам последното е от преди 3 месеца.

# 1 015
На мен също ми допадна тази Венелина.
Прочетох коментарът ѝ в ИГ под поста за Полина и мисля, че ни е съфорумка.

# 1 016

Скрит текст:
Какво й виси? Rolling Eyes

# 1 017
Днес не мога да ви настигна, за да ви честитя 8 март Simple Smile Момичета,  бъдете живи и здрави,  много обичани и ценени Жени и мами!
Опитах се да гледам видеото на Ивана. Да спира с тия експерименти с цвета  на косата, тези нюанси ужасно много я състаряват, кой я съветва нз. Стои й като боядисана бяла коса, не като на кичури, тотал щета..
Аз ако съм на нея, и съм с Хашимото,  както е тя, доколкото знам, не бих махнала месото и да ям хиляди измислени продукти от соя, да вземе да се консултира със специалисти,  че като й видях измислиците, които нарича храна
... Моме, ние не сме Китай  или Япония, поспри. Иначе много я харесвах, но вече не знае какво прави,  имам чувството, че е на някаква въртележка като хамстер и се надбягва с конкуренцията, но няма никаква нейна си цел и визия.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 01:18 от passionbiojuniper

# 1 018

Скрит текст:

Която работи на Околовръстното?

# 1 019
Рядко отвръщение предизвиква тази особа в мен. Просто е гига неприятна и изглежда нечистоплътна.
Аз също пуснах Ивана. Винаги ми е била нездразнеща по стил, но само като чух какво е сложила в това смути и Rolling Eyes Това са абсурдни глупости, сори. Такива дефицити в храната не водят до нищо добро в дългосрочен план. И определено не помагат на болестта.

Общи условия

Активация на акаунт