Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 132
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Варна
Сега изгледах новото видео на Любо за изгубения му телефон. Ами тея бакшиши точно в клипа са..... без коментар, както и диспечерката.

Иначе това с парите и Азис мисля, че е нещо от Къртицата, където бяха заедно, най-вероятно някакъв бас. Кирил Ефремов след един такъв бас му прави закуска.

И за всички харесващи го, зает е! Сори!

# 1 366
  • Варна
Айде и тази я хапят щъркелите пак. Противопоказно е такива да се застояват вкъщи, противопоказно е и да излизат, щото ходят в Италия и после врещят на стори, че са с корона. Не знам, не знам.
Гана ли ще е, Гани ли ще е, все кухо е.
Скрит текст:
Тоя пост ме кара да си облека роклята от бала и да врътна една мусака.

# 1 367
Само ако роклята ти от бала е с цепка до пъпа и едва скрива бюста.Иначе,незнам как ще си помислиш да сготвиш мусака.

# 1 368
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Adoralova,ти я изкара Гана гений на хумора,само че пак не разбирам колко капацитет трябва да имаш за да се бзкш с тази тема,по този начин...

За мен тази персона е жадна за внимание и кликове.Не само е възможно,а е точно това причината да продължава да раздухва около пътуването й до Италия,колко болна била и притеснена.Дреме й на нея за вируса...

# 1 369
Охххх, семейството сме и обидили. Тя да не би да се смята с останалите влогърка за едно голямо "щастливо" семейство?

# 1 370
Охххх, семейството сме и обидили. Тя да не би да се смята с останалите влогърка за едно голямо "щастливо" семейство?

извинете, аз явно съм назад. тази сега коя е?

# 1 371

Обсъждаме я от 5 страници

# 1 372
Добър въпрос😂

# 1 373
  • Някъде там
Дамата с лещата 🤣

# 1 374

И аз се мъча да разбера, но явно никой тук не я знае... Laughing

# 1 375
Важното е да НЕ е пакетирана в найлонов плик. Иначе ревеш на лентата в магазина, докато пазаруваш , защото замърсяваш околната среда с този плик

# 1 376
  • Някъде там

https://m.youtube.com/channel/UCdH0pf1PqP_7lcThtbn4y3A   

Да ви е сладка лещата.😉

# 1 377
Що за презентация е " менструация"??? Тази да не е от някой Фонд на жените, които искат да "менструират" свободни, все едно някой ги спира? Световно неизвестна, но явно с много съквартиранти на горния етаж.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 23:00 от Stella Gemella

# 1 378
Стела, девойката говори много за менструация. За менструални гащи, чашки, сезони, планове. НЕ казвам, че и е лошо съдържанието, а дори е алтернативно, ама да си сложиш сам такова описание и да се обиждаш, че те нарекли с него... Аз наистина не разбрах тя защо се обиди, че и семейството било обиждано. Еми, правилно го нарече аdult tantrum.
В нея най-много ме дразни наблягането на милениълството. Не мога да общувам с хора, използващо YOLO и AF.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 23:50 от Не се сърди, човече

# 1 379
Еко менструация и менструално бельо са ми любими

Общи условия

Активация на акаунт