Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 105
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Варна
Еко менструация и менструално бельо са ми любими

Едно време на баба ѝ лигнините не са и подозирали, че могат да спасят планетата.

# 1 381
Див милениум е тая. Мария - менструацията... Няма да се учудя, ако пише в темата за алтернативни методи за хигиена.

# 1 382
Какво ли не правят за повече от 700 абоната.
И по-интересно ми е къде и защо намеси форумът с обиди, семейство, молитви..
Сигурно е в цикъл.

# 1 383
Въпрос с повишена трудност!Защо всички инфлуенцърки,са с превъртени шайби в мозъчните си кутии?От мръсният въздух ли е?Страничен ефект на спирулината ли е?Соевото мляко ли ги прави неадекватни?В друга паралелна вселена ли живеят и избухват с някоя небивалица в нашият свят?То май те имат скучен и еднообразен живот,щом непрекъснато дебнат в бг-мама да четат,какво се пише за тях.И хоп някой отговор на въпрос от тук на стори лепнат или отговорено във влог.Ама товаа са случайности,нали ?Всичките до сега трябваше да са милиардерки с тази тяхна случайност и "Тото''-то да е фалирало и то.Циркаджийки,вярват,лъжат и ръсят глупости на килограм и като им кажеш нещо -това било хейт, злоба и не знам си още какво.Ами вашето :какво е бе ,интелигентност ли ?!Айде слизайте на Земята,вече !

# 1 384
Scream
Сега освен,че не знаем как се ползва интернет ще каже,че и цикъла не знам какво е.

# 1 385
Scream
Сега освен,че не знаем как се ползва интернет ще каже,че и цикъла не знам какво е.
По-скоро най-вероятно не знаем как да го използваме правилно... цикъла имам предвид.

# 1 386
Скрит текст:
Въпрос с повишена трудност!Защо всички инфлуенцърки,са с превъртени шайби в мозъчните си кутии?От мръсният въздух ли е?Страничен ефект на спирулината ли е?Соевото мляко ли ги прави неадекватни?В друга паралелна вселена ли живеят и избухват с някоя небивалица в нашият свят?То май те имат скучен и еднообразен живот,щом непрекъснато дебнат в бг-мама да четат,какво се пише за тях.И хоп някой отговор на въпрос от тук на стори лепнат или отговорено във влог.Ама товаа са случайности,нали ?Всичките до сега трябваше да са милиардерки с тази тяхна случайност и "Тото''-то да е фалирало и то.Циркаджийки,вярват,лъжат и ръсят глупости на килограм и като им кажеш нещо -това било хейт, злоба и не знам си още какво.Ами вашето :какво е бе ,интелигентност ли ?!Айде слизайте на Земята,вече !

от авокадото ще да е 😁😁

# 1 387
Оффф а аз сега как да разбера еко ли ми е цикъла или си е обикновен ?
само ако можех да ползвам интернет нямаше да съм толкова невежа.
Щом ще се хапем като в 7 клас :Р аз пък ще и викам мара менструацията

# 1 388
  • Някъде там
На мен мадам Леща, ми харесва, малко като мадмоазел Ая звучи...

Само че ние тук ядем мусака. 😉
Не че не обичам леща, но от пликче.

# 1 389
Изкушава ме да й погледна творчеството, но ме засегна жестоко 🤔🤣

И по-добре. Ще си изгубиш времето.

Гледах клипа ѝ за менструалните чашки. Ами тя едва си отваря устата. Толкова провлачено говори, че съм в състояние да изпадна в зимен сън. Никакъв живец няма в това момиче.

# 1 390
Тази вечер коментарите са изпълнени с вдъхновение. Искрено се забавлявам 😂😂😂

Ето това е за Гръмпи. Домързя ме да скрийншотна, Джугана с цветя.
https://www.instagram.com/p/B9gkZkshene/?igshid=xikoihd9a0l9

# 1 391
Погледнах и творчеството, жената очевидно е в перманентен цикъл. Нищо не сте изгубили - див либерал-милениум, феминацистка и еко-куку.

# 1 392
значи перманентния цикъл е еко.
Значи моя си е обикновен. Пфууу, по нищо не се отличавам от масата.

# 1 393
Да ви кажа аз се притесних, че цикълът ми не е веган. 😬 Ся ко правим?

Леща консумирам или от бутилка или с вилица. Никакви чорбици и яхнии не ми пробутвайте. 🙅‍♂️ (това човече уж трябва да казва "твърдо нЬе", ама май като да има Х фактор ми прилича 😁)

# 1 394
На Джугани от междукрачието цветя ли излизат?Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт