Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 084
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 395
На Гани това май ѝ е любимата поза. Ужасна снимка.

# 1 396
  • Варна
На Джугани от междукрачието цветя ли излизат?Open Mouth

Неееее самоо, и хартия..и панделки.. А на едната снимка даже междукрачието ѝ казва, че я обича. Ей там, между цъфналото.

# 1 397
Много се смях на това видео, ако някой гледа Korean Englishman - Josh, това е алтернативния му канал с най-добрия му приятел Ollie. Канала се казва Jollie, а това е видео от празниците (аз не го бях гледала незнайно защо), където си "подаряват" подаръци:
Скрит текст:

# 1 398
Не заслужава това внимание, но
Скрит текст:

Сега,като разбрах,че съм нещастна, щом пиша във форум (брех!), да се изява поне като такава - малка разглезена пикла, научи се да говориш правилно български език и се благодари,че имаш мама и тати да ти издържат гъза, за да се чудиш как да си губиш времето. Не си феминистка, не, точно обратното. Много книжки трябва да изчетеш.
Веднъж и аз да ползвам блок бутона,че само ми излиза във фийда.
ПАЛЕЦ НАГОРЕ!

Гана на подигравка/ирония/сарказъм не е способна, там се иска интелект, а тя е толкова ощетена интелектуално, че ако се напъне малко, ще й прокървят ушите. Просто е арогантна до безумие и манипулира всичко около себе си, за да предизвика драма. Толкова е жалка, че чак е отвратително. Докато тя се лигави, някой наистина е болен. Но все пак тя за рака излъга най-безочливо, какво остава сега. Чиста проба агресия предизвиква това същество.
Тази мача ли е, роза ли е... Оле, оле... Моме, я се осъзнай накъде си тръгнала и срещу кого се изправяш.Ти си в панелка, ние сме Топлофикация. А такива коментари кухи, които вероятно половината си си ги пратила сама на себе си, няма никак да ти помогнат. Почеткаха ли  ти егото поне... и дори да си имала шанс за някакво одобрение, се продъни отвсякъде. Много оригинално-врещиш срещу мамата, ама четеш да видиш какво са писали и да дърпаш трафик към безизвестния си профил. Сигурно тия 5 страници коментари са най-многото внимание, което ще получиш с такова отношение. Простотиите с моленето няма и да го коментирам-я вместо това попрочети малко, обогати си общата култура и виж що предизвикваш каквото предизвикваш. Права беше мацката по - напред-от толкова еманципация и врганство, мозъците ви-стафиди. И ти ще ми лобираш за феминизъм, която сама нападаш най-голямото женско сборище в нета на местно ниво и която определя себе си с "менструация", пльосвайки тъмбнейл с изцапано женско бельо. How inspirational!  Aко такива като тебе движат света, още ще живеем с ушна кал и препаски, щото сме по-близо до натурата 😂
Чудя се кои са по-дразнещи и безполезни-постоянните въздухарки ала Полини, Молини, Гани и Пепета или такива не реализирани уонабита, за които знаят само братовчедите им.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 03:12 от Breedlove

# 1 399
И аз също ги следя тези хора. Даже много се възхищавах когато им се роди наскоро 4-тото им дете, момченце. Оксана ми харесва като поддържана жена, хубава, има много хубави деца. Обаче този Джиган много не ми допада още от самото начало и не знам Оксана какво е харесала в него. Много ми е неприятен! Джиган преди работил в Блек Стар на Тимати фирмата, направи 2-3 хитови песни и след това започна самостоятелно. И от тогава нещо не му се получи.
Някой следи ли Оксана Самойлова? Голяма драма е станала вчера.
Аз я следя ,ама съм изтървала пак явно ...какво е станало ?
Мъжът й вчера пусна лайв в инстаграм надрусан и пиян, тотално неадекватен, с обръснати вежди и брада, в лайва псува феновете и се държа грубо с 1-та им дъщеря (Лея). Междувременно някакъв рапър обяви пред медиите, че Джиган често изневерявал на Оксана и че го засичал из стриптийз клубове и т.н Руските медии направо са избухнали и в момента е топ новина в шоубизнеса, твърдят че Оксана е подала молба за развод и че Джиган е наркозависим и се лекува. Много ги харесвах като семейство, тя роди съвсем наскоро 4-тото им дете, преди няма и 2 седмици. Горката.

# 1 400
На Джугани от междукрачието цветя ли излизат?Open Mouth
Ами,това може би е нейната менструация???
Все пак аз съм нещастна,пиша във форум,нямам работа и не си спомням какво беше другото и незнам елементарни неща като интернет,цикъл и там каквото друго беше.

Гани е забавна,не я следя,но всяка нейна снимка ме кара да се смея.

# 1 401
Изключително приятни са " Живот със синдром на Даун". Толкова си ми мили, положителни. Понякога майката ми е по-сериозна, но толкова любов има там, че те зареждат от първите минути. Много, много хубав клип беше! Просто на фона на дамата, която разбира от интернет, заслужават повече внимание и респект!

# 1 402
Милата Деси, толкова човещина има в това момиче! Много се радвам, че се завърна!

# 1 403
Тая Лина цялтото и виде е пълна глупост. Не прави разлика между някакви прости думи, като ПЕКА мекиците и дава как са пшържат удавени в олио.
Напоследък ми е доста дразнещаи така и не си ги оправи тея нокти. Да си ги беше изрязала или изпилила

# 1 404
Деси е толкова, толкова Нормална, истинска, толкова  топло ми стана като гледах, тя беше цялата емоция, очите й говореха повече от всякакви думи.
Усетих болка, същевременно и благодарност в нея, абе Човек, Майка, за такива категории говорим.
Онази с мачетето, то светът е в пандемия, онова бг мама му проблема, направо да се чудиш на такава арогантност и егоцентризъм, само тя е коментирана, сложи всички под един знаменател, че сме злобни лоши хора тука, а тя ангелче.
Това, което постигна е, че я нахраниха добре и тези дето нямаше, и да си ходи Simple Smile

# 1 405
Тая Лина цялтото и виде е пълна глупост. Не прави разлика между някакви прости думи, като ПЕКА мекиците и дава как са пшържат удавени в олио.
Напоследък ми е доста дразнещаи така и не си ги оправи тея нокти. Да си ги беше изрязала или изпилила
Да.. това с мекиците го забелязах и аз.Тя още ли качва видеата със закъснение? Роди ли, какво се случва? А Хосе във всяко видео имам чувството, че е различен човек..

# 1 406
Тази с лещата изтри сторито за нас от страх сигурно🤣. Смешница.

# 1 407
Да.. това с мекиците го забелязах и аз.Тя още ли качва видеата със закъснение? Роди ли, какво се случва? А Хосе във всяко видео имам чувството, че е различен човек..

Ами не знам дали е родила мисля,че времето наближава. Обаче видеата са някакви еднотипни, количка, кошара дрън дрън. А Хосето ми е някакъв пълен ръб. Не знам защо така ми изглежда но ми е някакъв ръб и това,което най-много ме дразни е постоянно как нямат пари и се набутали. Да ясно не всеки има велики възможности но откакто я гледам съм с впечатление,че нямат 2 лв буквално да се усмихнат. А всъщноост си купиха, кола (което не разбирам при положение,че живеят на квартира). Не ги разбирам някакви много странни са ми.

# 1 408
Като казахте Лина, в последното видео на Ивана, в частта където си прави маска и казва, че ще си навакса с Ютюб, ми се причу гласа на тази Лина...🙄😁 Аз само едно видео съм пускала нейно, но помня такива неща ....😁 Някой друг, забелязал ли е?🤪
https://youtu.be/5ONDn0JOA7I
След 12:25

# 1 409
Ще принтира коментарите за нея от БГ мама и ще ходи с 5те странички да проси ПР пратки...
Предлагам да няма такава класация за неизвестните, за да не ги правим по-известни, отколкото са си заработили...

Деси ме докосна с това стихотворение. Изгледах няколко нейни видеа и много ми харесва. Нищо общо с WS teleshopа Пепа, Гана Гучито, Ели мяу мяу.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 11:05 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт