Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 084
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 410
Теа постнала снимка на някакво списание. И тя се има за известна вече. Падам от дракона

# 1 411
  • Някъде там
Нещо са се объркали. Такава няма. Тук никой не я е наричал дама, а госпожата с лещата.
Госпожа Леща и Мадам Леща нямат абсолютно нищо общо с дама.
Поне лично аз не смятам че госпожата е дама.
Скрит текст:

Стихотворението на Деси е толкова красиво...💓 Пускам си го няколко пъти вече. Щастие е това момиче. 🌺

Ако повечето вльогари бяха като нея тази тема щеше да е съвсем различна.

Канала на Даун е другия канал заслужаващ си всяка една похвала.
Няма съвършени неща няма и съвършени хора, но когато повечето от мненията са положителни е ясно защо и обратното.

# 1 412
Голям трафик се навъртя на тази Матча, няма смисъл, получи си 5-те минути слава, каквато ѝ беше и първоначалната цел. Същата работа като Мимоза, Пирина и разни други скучни до безобразие wannabe-та, не знам какво им се връзвате.

# 1 413
  • Някъде там
Голям трафик се навъртя на тази Матча, няма смисъл, получи си 5-те минути слава, каквато ѝ беше и първоначалната цел. Същата работа като Мимоза, Пирина и разни други скучни до безобразие wannabe-та, не знам какво им се връзвате.
Тук се коментираше преди и тогава съм и пускала видеата. Не бяха моите.
В иг не е проблем да я следя да се забавлявам, понеже трафик не се навърта.
Такива ги следвам  само в Иг за забавление.

# 1 414
Ама моля ви се не я следвайте, призова тя. До вчера даже не бях й видяла лицето,  тя ми вика не ме следвай, ало, не си само ти с идеите душата, нито си открила топлата вода, поспри..

# 1 415
За да съм честна, ще кажа, че Мария беше писала, че, каквито и платени партньорства прави тя, ще използва парите, за да ги дари за някаква кауза.
Остави лош вкус снощи, не я знам какво и стана. После и едното стори махна, а другото остави... Объркано работа. Да си яде лещата и да си носи гащите, но по-добре да не се пише феминистка.

# 1 416
И аз също ги следя тези хора. Даже много се възхищавах когато им се роди наскоро 4-тото им дете, момченце. Оксана ми харесва като поддържана жена, хубава, има много хубави деца. Обаче този Джиган много не ми допада още от самото начало и не знам Оксана какво е харесала в него. Много ми е неприятен! Джиган преди работил в Блек Стар на Тимати фирмата, направи 2-3 хитови песни и след това започна самостоятелно. И от тогава нещо не му се получи.
Изглежда невероятно Оксана, но винаги казва, че фигурата ѝ е резултат на режим и тренировки и призовава да не разчитаме на "добри гени". Много ми харесва и как се облича, даже за абсолвентския си бал бях харесала рокля от нейната модна линия, но разправията с доставка от Русия ми се стори твърде сложна и се отказах да поръчвам, но моделите ѝ са ми точно по вкуса. Има доста подобрения по себе си, ако разгледаш стари снимки разликата е видима, но въпреки това я намирам за красива и поддържана жена.
С Джиган споделям, че са малко странна двойка - тя е доста по-висока от него, а и изглежда по-зряла, но даваха вид на здраво, сплотено семейство, което явно не е съвсем така. Не знам дали следиш и него, в момента съвсем се оплита в опитите си да си я върне, тя пък сподели снимка с текст "хорошо, что у меня есть мои дети", кофти история Sad
Джиган откакто не е част от Black Star според мен прави по-добри хитове, покрай Тимати последвах и новата му приятелка Анастасия, споделя много за грижата за кожата и тренировките и изглежда невероятно, хем и тя роди скоро. Споделя постоянно своя опит относно съжителството на новородено с котки, както и с бебешки уроци по плуване/раздвижване и трениране на рефлекси във вода, ето пример за полезно mommy съдържание, а не реклами на Оскар Органикс и Данонино.
Участвам в темата от пост 1-ви и сега се сетих, че имаше някаква драма с нечия инфлуенсърска, недостатъчно био-еко леща, ако е тази същата Матча толкова съм я и запомнила, не знаех че прави и видеа.

# 1 417
Eми Теа я има в списанието - снима си го. Не знам, за мен е нормално да се радват на такива неща. Вече колко е заслужено, си зависи от много неща. Примерно онази класация беше доста измислена, но пък за много вече е имало статии.

Никога не са ми допадали тези, които го играят много различни и над нещата, а всъщност са жадни за одобрение и внимание. Като си се захванал с каузи и щекотливи теми - научи се как да ги поднасяш, вместо да обобщаваш и да поставяш диагнози. Не видях тук да има обида към нея/семейството й, покажете ми, моля, ако има, но сторито беше ненужна излагация, която отблъсна потенциални последователи. Хиляди пъти предпочитам да се разтоварвам с по-дълги видеа, ако ще да са за гримчета, дрехи или скучен влог, пред това някой агресивно да ми натрапва начина си на живот. Като си фен на крайностите, поне бъди обран в демонстрацията. Къде са Мария Андреева и Наоми Смарт, къде някой си позволява да обижда нищо неподозиращи жени, да си проповядва псевдофеминизма и част от самоописанието му да е "менструация". Не съм станала веган заради първите две, но никога не са ми оставили лош вкус, напротив, чула съм чужда гледна точка, възприела съм различен от моя мироглед, поднесен спокойно, аргументирано и ненатрапчиво. И самобръсначките за 60лв, които споменахте, много ми е любимо някой да печели от вменяване на чувство за вина у хората. Сякаш ще спасиш планетата само ако пиеш вода от бутилка за 50лв, пак на някоя инфлуенсърка беше. Всеки има право на избор, но си има норми на поведение.
Похвално за даренията.

Общо взето поредното доказателство, че никоя крайност не е ок. Веганизъм (ако не е по здравословни причини), зироу уейст, минимализъм и т.н.

Оксана ми е много тунингована на мен. Едит: Може ли съвсем накратко да ми кажете какво е направил Джиган, за да се стигне до развод изведнъж? Извинявам се, ако сте писали, пропуснала съм го най-вероятно.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 11:47 от Анонимен

# 1 418
Сега изгледах сторитата на Радост... Аз мислех, че само в профила се я изявила.
Тази жена е изключително глупава и ограничена. Каква предистория трябва да знаем?! Сочене с пръст, обвинения, жени срещу жени, зона на комфорт. Пак зверене, блещене и крясъци в камерата. Потресена от тази тирада и от всички, които я подкрепят.
Жалко е, че красивата фасада на Радост прикрива такава вътрешна грозота.
Някой може ли да сподели, Радост Тодорова какво прави в Русия? Тя ли работи нещо там или са заради съпруга й там и ако да, той какво работи?

# 1 419
Скрит текст:
Сега изгледах сторитата на Радост... Аз мислех, че само в профила се я изявила.
Тази жена е изключително глупава и ограничена. Каква предистория трябва да знаем?! Сочене с пръст, обвинения, жени срещу жени, зона на комфорт. Пак зверене, блещене и крясъци в камерата. Потресена от тази тирада и от всички, които я подкрепят.
Жалко е, че красивата фасада на Радост прикрива такава вътрешна грозота.
Някой може ли да сподели, Радост Тодорова какво прави в Русия? Тя ли работи нещо там или са заради съпруга й там и ако да, той какво работи?
Приятел-футболист, тя го следва, където играе.

# 1 420
Теа постнала снимка на някакво списание. И тя се има за известна вече. Падам от дракона

И защо да не си качи снимка щом са я поканили?

# 1 421
Снощи гледах и Ивана с последните видеа, Боби е такова добро дете, много я обича. Стана ми смешно с банския във ваната, диадемата и книгата, но пък жената иска да покаже нещо хубаво , не е лошо. Не ми пречи когато е без грим, но как така става друг човек с грим, още не мога дс открия, променя се ужасно много,  аз бих искала да е една идея по-близък резултата до нейния си вид, единствено тъмните й кръгове са по-стряскащи.
Гледах и видеото на Ралица, показа обстоен козметичен масаж, не следях всичко, но го направи хубаво,  нз откъде го е видяла или се е научила, но беше полезна.
 Мачетето, не ме подразни с друго, ами, как е задала въпроса на хората си в иг, "Защо според вас хората са толкова злобни" и скрийншот  на темата. И естествено е да получи тези отговори, напълно в тона на въпроса й.

# 1 422
Мисля, че главна роля за “промяната”  играят веждите..

Снощи гледах и Ивана с последните видеа, Боби е такова добро дете, много я обича. Стана ми смешно с банския във ваната, диадемата и книгата, но пък жената иска да покаже нещо хубаво , не е лошо. Не ми пречи когато е без грим, но как така става друг човек с грим, още не мога дс открия, променя се ужасно много,  аз бих искала да е една идея по-близък резултата до нейния си вид, единствено тъмните й кръгове са по-стряскащи.

# 1 423
Всички изброени, плюс тена на лицето. Като се гримира, сякаш е друг човек.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 12:26 от butterfly_🦋

# 1 424
Мисля, че главна роля за “промяната”  играят веждите..

Снощи гледах и Ивана с последните видеа, Боби е такова добро дете, много я обича. Стана ми смешно с банския във ваната, диадемата и книгата, но пък жената иска да покаже нещо хубаво , не е лошо. Не ми пречи когато е без грим, но как така става друг човек с грим, още не мога дс открия, променя се ужасно много,  аз бих искала да е една идея по-близък резултата до нейния си вид, единствено тъмните й кръгове са по-стряскащи.
Да, те скулптурират лицето,  но при нея е направо друг образ след грима, нз аз така не мога никога да се променя, не че се прави лошо, но много бяга от себе си. Очната линия си й стои перфектно.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 23:26 от passionbiojuniper

Общи условия

Активация на акаунт